Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-05@02:27:24 GMT

کانکس سازی ، صنعتی رو به رشد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۱۶۱۷

کانکس سازی ، صنعتی رو به رشد

از جمله دلایل ایجاد تحول در کانکس سازی را می توان در موارد زیر یافت :

 - روی کار آمدن مصالح متععد جهت ساخت

- تعریف نیاز ها و فضا های جدید در سازه های پیش ساخته

- رونق کسب و کار های کوچک درون شهری که در این کیوسک ها فعالیت می کنند

- استفاده از کانکس به عنوان ویلا های کوچک و خانه های قابل حمل

- استفاده از این سازه ها برای سرپناه های موقت زلزله زدگان

استفاده از مصالح نوین

همواره مواد و مصالح مختلفی برای ساخت یک بنا یا سازه وجود دارد که برخی از آنها مانند چوب و سنگ بصورت طبیعی و برخی از آنها مصنوعات دست بشر هستند که با ایجاد تغییرات از مواد اولیه طبیعی ساخته می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مصنوعات هر روز با مزایا و قابلیت های متفاوتی در حال تولید و گسترش هستند که امکانات و قابلیت های متفاوتی را برای سازه به ارمغان می آورند. از طرفی با استفاده آنها در صنعت کانکس سازه امکان ساخت بنا های زیبا تر و با دوام تری را میسر نموده که همین امر موجب جایگزینی کانکس به جای برخی سازه های کوچک و کاربردی می باشد.از طرفی ذوق و سلیقه طراحان وارد شده به این صنعت و توانایی های ایشان در ترکیب هنرمندانه این مصالح به زیبایی و کارآمدی آنها افزوده است.

تعریف نیاز ها و کاربری های جدید

بسیاری از کاربری های این سازه ها با افزایش و گسترش مگا شهر ها یا همان کلان شهر ها به وجود آمد که در گذشته چنین نیاز های وجود نداشته و به همین دلیل فضایی نیز برای آن در میان ساختمان های شهری تعریف نشده ، به همین خاطر با استفاده از کانکس می بایست فضا های مورد نیاز را تعریف و برای خدمات رسانی تجهیز نمود. کانکس های خدمات اجتماعی و دستگاه های خوپرداز شهری از نمونه های بارز این سازه ها هستند که فضای آنها با استفاده از بنا های پیش ساخته قابل جابجایی ساخته شده که اگر پس از مدتی نیاز به جابجایی آن باشد بتوان آن را به محل جدید منتقل نمود.

رونق کسب و کار های شهری

کشف بازار های کوچک درون شهری مانند فروشگاه های کوچک صنایع دستی و یا فست فود های کوچک سیار از دیگر موارد ارتقاع و گسترش سازه های پیش ساخته بوده به طوری که تلفن کانکس سازی ها معمولا در طول روز بارها برای این در خواست این موارد به صدا در می آید و درخواست های متفاوت برای ساخت فروشگاه های شهری کوچک ارائه می گردد.ایجاد یک فروشگاه و یا کیوسکی که بتوان با هزینه کم راه اندازی کرد و از آن کسب در آمد نمود نیز بسیار در این روند تاثیر گذار بوده است و باعث بوجود آمدن دسته یا شاخه جدیدی از کانکس گردیده.

استفاده از کانکس به عنوان خانه های قابل حمل

قابلیت جابجایی به همراه مقاومت بالا در برابر هرنوع زمین لرزه ای باعث این گردیده ه بسیاری از مردم خواهان خرید کانکس به عنوان خانه ییلاقی و یا ویلای قابل حمل خود باشند و از طرفی تولید کنند گان این سازه ها با برسی های فنی و با قرار دادن تمامی امکانات رفاهی یک خانه در سازه های خویش ، بیش از پیش به این موضوع پرداخته و باعث استقبال خریداران خویش گردیده اند چرا که خریداران با تهیه و نصب کانکس های ویلایی صرفه جویی های قابل توجهی در زمان خود انجام می دهند که خب یکی از بزرگترین مزایای این روش بشمار می رود.

ایجاد خانه های موقت برای زلزله زدگان

از طرفی تجهیز و نصب سریع کانکس برای برپایی خانه ها و سرپناه های موقت بخصوص در موارد سیل و زلزله از دیگر دلایل رونق کانکس سازی و گسترش آن بوده چرا که در برخی موارد حجم آسیب ها و تخریب ساختمان ها به حدی زیاد است که بازسازی شهر و خانه های آسیب دیده ممکن است ماه ها و یا حتی چند سال بطول بینجامد و در این مدت خانوار ها نیاز مند سرپناهی بری زندگی خود و افراد خوانواده خویش می باشند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: تولید ملی مصالح ساختمانی کانکس پیش ساز کیوسک دکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۱۶۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده

مدیرعامل شرکت بازآفرینی گفت: ظرفیت ساخت ۴.۵ میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده وجود دارد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، محمدرضا مهدیار اسماعیلی، رئیس هیأت عامل صندوق ملی مسکن در دیدار با رئیس هیأت مدیره شرکت باز آفرینی شهری ایران با بیان اینکه هدف این صندوق حمایت همه جانبه از تولید و رونق بازار مسکن کشور است، گفت: با تعریف ساز و کار مناسب و شناسایی بهترین شیوه‌های حمایتی، پشتیبانی از ساخت مسکن در بافت‌های فرسوده و ناکارآمد شهری در برنامه این صندوق قرار دارد.

وی گفت: ارائه تضمین‌های لازم برای ساکنین بافت فرسوده و ناکارآمد شهری جهت دریافت تسهیلات از سامانه بانکی از جمله موضوعات فعالیت این صندوق بوده و فرآیند اجرایی آن در دست بررسی است.

همچنین محمد آئینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران هم در این دیدار با توجه به پتانسیل بالای بافت‌های فرسوده برای خانه سازی بدون نیاز به تأمین زمین جدید، گفت: ظرفیت احداث مسکن جدید در این بافت‌ها بیش از ۴.۵ میلیون واحد است.

آئینی افزود: ۳۵ درصد پروانه‌های صادره در بافت‌های فرسوده شهری به صورت تک واحدی و ۷۴ درصد آن‌ها کمتر از ۳ واحد است که در صورت پرداخت تسهیلات ارزان قیمت، مالکین و سازندگان به ساخت خانه با تراکم بالا ترغیب می‌شوند.

دیگر خبرها

  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک
  • آواربرداری پس از نقشه‌برداری از خانه‌های آتش‌گرفته / ضرورت تسریع خدمات‌رسانی
  • بازدید استاندار هرمزگان از تصفیه خانه فاضلاب بندرعباس
  • امکان ساخت ۴ و نیم میلیون واحد مسکونی جدید در بافت‌های فرسوده
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل نور
  • عدم وجود سایت مدیریت پسماند ویژه در شهرک‌های صنعتی
  • تخریب سازه‌های بتونی غیر مجاز و آزاد سازی سواحل شهرستان نور
  • رنگارنگ‌ترین محله‌های شهری جهان
  • ۵۱ باب خانه بهداشت کارگری در مناطق صنعتی اصفهان ساخته شد
  • آموزش و نحوه فعال‌سازی تماس تصویری بدون نیاز به اینترنت (ViLTE)