Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا؛ امسال شاهد انتخابات مجلس شورای اسلامی خواهیم بود که حضور، عدم حضور و حضور مشروط از بحث‌هایی است که احزاب و گروه‌های مختلف سیاسی این روزها مطرح می‌کنند.

«حسین معینی»، رئیس شورای مرکزی حزب راه ملت، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری برنا در خصوص شرکت در انتخابات 98 بیان کرد: مردم نباید از حضور در انتخابات محروم شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر از این زاویه نگاه کنیم که شرکت در انتخابات رای دادن باشد من و اعضای حزب حتما در آن شرکت می‌کنیم اما اگر منظور از شرکت در انتخابات این است که حضور موثر انتخاباتی داشته باشیم، این مسئله وجود دارد که مجوز فعالیت ما هنوز صادر نشده است. اگر مجوز ما صادر شود بنا به صدور مجوز، فعالیت و شرایط آن زمان حتما تصمیم خواهیم گرفت.

وی ادامه داد: صدور مجوز ما ممکن است در مقطعی باشد که فضا یا زمان مناسبی برای فعالیت وجود نداشته باشد یا در زمانی مجوز ما صادر شود که فرصت و فضای مناسبی وجود داشته و همچنین شرایط نیز مهیا باشد. فلذا حضور در انتخابات حزب راه ملت بر خلاف سایر احزاب متفاوت است و اگر اجازه فعالیت داشته باشیم، در اولین جلسه شورای مرکزی همراه با نظر دفتر سیاسی حزب در مورد این موضوع تصمیم خواهیم گرفت.

رئیس شورای مرکزی حزب «راه ملت» درباره افرادی که مسئله حضور مشروط در انتخابات را مطرح می‌کنند، گفت: اعلام لیست قبل از نظر شورای نگهبان کار قابل دفاعی نیست که ما لیستی را منتشر کنیم و بگوئیم که اگر شورای نگهبان این لیست را تایید کند ما در انتخابات شرکت خواهیم کرد و اگر تایید نکند حضور نخواهیم داشت؛ این مسئله می‌تواند جایگاه شورای نگهبان را متزلزل بکند.

معینی در ادامه اظهار کرد: اگر بعد از ثبت نام و اعلام نظر شورای نگهبان مشاهده کردیم که در رد صلاحیت‌ها خیلی سنجیده عمل نشده و شرایط مناسبی وجود ندارد، در آن زمان می‌توان تصمیم‌گیری کرد که به لحاظ حزبی در انتخابات شرکت کرد یا نکرد و این مسئله قابل دفاع است.

او با بیان اینکه احزاب برای داشتن عملکردی خاص تشکیل می‌شوند تا از آن دفاع کنند، تشریح کرد: اگر افراد مورد نظر حزب تائید صلاحیت نگیرند نه در ایران بلکه در همه جهان اینگونه است که دیگر نیاز به شرکت نیست؛ اما افراد در جامعه می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و به کاندیدای مورد نظر خود رای بدهند. انتخاب اصلح و بد و بدتر همیشه وجود دارد و مردم می‌توانند با استفاده از رای خود کاندیدای بهتر را انتخاب کنند.

رئیس شورای مرکزی حزب راه ملت درباره لیست امید مطرح کرد: لیست امیدی که منتشر شد بنا بر شرکت در انتخابات بود و طبیعتا استفاده از امکانات موجود مد نظر دوستان قرار داشت؛ بنابراین وقتی شما بعد از تائید صلاحیت‌ها می‌خواهید از کسانی که مانده اند استفاده کنید در نهایت نمی‌توانید از عملکرد آنها دفاع کنید و هم اکنون شاهد این اتفاق برای لیست امید هستیم.

وی افزود: در آن مقطع با اینکه ما حضور نداشتیم، اما می‌شد زمانی که در بین تایید صلاحیت شدگان، لیست مناسبی در نمی‌آمد؛ لیستی را منتشر نکنند. چراکه اگر تائید صلاحیت‌ها به گونه‌ای باشد که نتوان، لیست قابل دفاعی را از آن درآورد می‌توان شرکت نکرد.

حسین معینی در پاسخ به این سوال که کارایی شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان را چگونه ارزیابی می‌کنید؟ بیان کرد: هر مجموعه‌ای در مقاطع مختلف اگر تصمیم درست بگیرد، حتما می‌تواند کارایی لازم را داشته باشد. اما اگر زمانی که کارایی لازم را دارد تصمیم درست نگیرد؛ کارایی خود را از دست داده و عملکرد مناسبی را نخواهد داشت؛ نمی‌خواهم آینده شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان را نسبت به عملکرد گذشته آن بسنجم چراکه عملکرد گذشته آن مشخص است و همه صاحب نظران در این زمینه نظر داده‌اند و صحبت از گذشته شورای عالی، دیگر ارزش بحث ندارد چرا که گذشته آن مشخص است.

او اضافه کرد: آینده شورای عالی بستگی به چند عامل دارد. اما اگر بنا به شرایط موجود تصمیم و شیوه مناسبی را پیش بگیرند؛ حتما می‌توانند جایگاه خود را داشته و تاثیر گذار باشند.

خبرنگار: علی چاهه

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: حزب احزاب انتخابات98 حزب راه ملت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۱۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، در دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی که ۱۱ اسفندماه سال ۱۴۰۲ برگزار شد، تکلیف ۲۴۵ کرسی مجلس آینده مشخص شد، اما سرنوشت انتخابات در ۲۱ حوزه به مرحله دوم موکول شد.

برهمین اساس نیز در ۲۱ اردیبهشت ماه، ۹۰ کاندیدای انتخابات مجلس برای تصاحب ۴۵ کرسی باقیمانده مجلس دوازدهم به رقابت خواهند پرداخت. رقابتی که بنابر قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی، پیروزی با کسب اکثریت نسبی به هر میزان است، در صورتی که در مرحله اول انتخابات مجلس فرد منتخب باید حداقل بیست درصد (۲۰%) از کل آراء را کسب نماید.

اما از میان ۴۵ کرسی که در مرحله دوم تعیین تکلیف خواهد شد، ۱۶ صندلی از آن حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر است و ۲۹ کرسی باقیمانده برای ۲۰ حوزه دیگر خواهد بود.

احمد نادری، ابراهیم عزیزی، پیمان فلسفی، سمیه رفیعی، ابوالفضل ظهره‌وند، حسین نجابت، عبدالحسین روح‌الامینی، محمد سراج، ابوالقاسم جراره، زهره سادات لاجوردی، زینب قیصری، علیرضا سلیمی، زهره طبیب‌زاده، ریحانه اخلاقی، صالح اسکندری، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، سید مرتضی محمودی، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری، مجتبی زارعی، بیژن نوباوه، سمیه گلپور، علی اصغر پورمحمدی، علی طهرانی مقدم، سید نظام الدین موسوی، فاطمه قاسم‌پور، حسین صمصامی، مجتبی رحماندوست، عطا بهرامی، مهدی شریفیان، سعید آجرلو و غلامحسین رضوانی، ۳۲ کاندیدایی هستند که برای نشستن بر ۱۶ صندلی باقیمانده تهران در پارلمان وارد گود رقابت خواهند شد.

۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران

در آستانه شروع تبلیغات انتخاباتی کاندیداها که از روز پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه آغاز خواهد شد، برخی از احزاب و طیف های سیاسی، لیست های ۱۶ نفره مورد حمایت خود برای تهران را منتشر کرده اند.

تا به این لحظه، ۳ حزب جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی ، جامعه اسلامی مهندسین و جبهه مستقلین واعتدالگرایان ایران کاندیداهای مورد حمایت خود را اعلام کرده اند. بررسی فهرست های منتشر شده نشان می دهد که این سه جبهه در ۱۰ کاندیدا از میان ۳۲ داوطلب تهران اشتراک نظر دارند.

کاندیداهای مشترک عبارتند از؛ احمد نادری، سمیه رفیعی، حسین نجابت، عبدالحسین روح الامینی، زهره سادات لاجوردی، سید نظام الدین موسوی، علیرضا سلیمی، محمدحسین حسین‌زاده بحرینی، علی اصغر پورمحمدی و مجتبی رحمان دوست.

غیبت ۱۰ کاندیدا در سه لیست انتخاباتی

علاوه بر ۱۰ نامزد ذکر شده، ۶ داوطلب به نام های ابراهیم عزیزی، ابوالفضل ظهره‌وند، زینب قیصری، حسن خجسته باقرزاده، مهدی عسگری و مجتبی زارعی در لیست های منتشر شده از سوی جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی و جبهه مستقلین واعتدالگرایان ایران مشترک هستند.

ابوالقاسم جراره، صالح اسکندری، علی طهرانی مقدم، سمیه گلپور، مهدی شریفیان و غلامحسین رضوانی ۶ کاندیدای دیگری هستند که نام آنها تنها در لیست جامعه اسلامی مهندسین قرار گرفته است.

در این میان، باید از ۱۰ کاندیدای باقی مانده نام برد که در لیست انتخابی ۳ حزب ذکر شده نامشان به چشم نمی خورد؛ سعید آجرلو، عطا بهرامی، حسین صمصامی، بیژن نوباوه، ریحانه اخلاقی، پیمان فلسفی، محمد سراج، فاطمه قاسم‌پور، زهره طبیب‌زاده و سید مرتضی محمودی .

* در جدول زیر افتراقات و اشتراکات ۳ لیست انتخاباتی آمده است؛

ردیف

اسامی نامزدهای انتخابات تهران

لیست انتخاباتی مرحله اول

آراء در مرحله اول

لیست های انتخاباتی

جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی

جامعه اسلامی مهندسین

جبهه مستقلین واعتدالگرایان

۱

احمد نادری

امنا

۳۰۲.۵۹۰

**

**

**

۲

ابراهیم عزیزی

امنا

۲۸۷.۴۲۴

**

**

۳

پیمان فلسفی

امنا

۲۷۶.۰۴۱

۴

سمیه رفیعی

امنا

۲۷۰.۷۴۶

**

**

**

۵

ابوالفضل ظهره‌وند

امنا

۲۶۹.۲۵۷

**

**

۶

حسین نجابت

شانا-پایداری

۲۶۷.۸۹۵

**

**

**

۷

عبدالحسین روح‌الامینی

امنا

۲۶۵.۴۸۲

**

**

**

۸

محمد سراج

امنا

۲۶۳.۱۷۰

۹

ابوالقاسم جراره

شریان- امنا

۲۶۲.۹۲۵

**

۱۰

زهره سادات لاجوردی

شانا-پایداری

۲۵۵.۶۲۶

**

**

**

۱۱

زینب قیصری

امنا

۲۵۱.۶۷۵

**

**

۱۲

علیرضا سلیمی

شانا-پایداری

۲۴۴.۷۸۸

**

**

**

۱۳

زهره طبیب‌زاده

شانا-پایداری

۲۴۲.۰۶۷

۱۴

ریحانه اخلاقی

امنا

۲۴۰.۹۲۷

۱۵

صالح اسکندری

امنا

۲۲۷.۲۲۳

**

۱۶

محمدحسین حسین‌زاده بحرینی

شانا-پایداری

۲۲۶.۶۷۹

**

**

**

۱۷

سید مرتضی محمودی

شورای وحدت

۲۲.۱۳۳

۱۸

حسن خجسته باقرزاده

شانا-پایداری

۲۱۶.۱۵۱

**

**

۱۹

مهدی عسگری

شورای وحدت

۲۰۵.۴۱۴

**

**

۲۰

مجتبی زارعی

شانا-پایداری

۲۰۲.۶۵۵

**

**

۲۱

بیژن نوباوه

امنا

۱۹۷.۳۲۶

۲۲

سمیه گلپور

شورای وحدت

۱۹۳.۰۱۶

**

۲۳

علی اصغر پورمحمدی

شانا-پایداری

۱۹۱.۵۹۰

**

**

**

۲۴

علی طهرانی مقدم

شورای وحدت

۱۸۷.۹۵۴

**

۲۵

سید نظام الدین موسوی

امنا

۱۸۴.۴۷۶

**

**

**

۲۶

فاطمه قاسم‌پور

شانا-پایداری

۱۷۶.۱۵۹

۲۷

حسین صمصامی

امنا

۱۷۵.۳۷۳

۲۸

مجتبی رحماندوست

امنا

۱۷۴.۷۳۴

**

**

**

۲۹

عطا بهرامی

شورای وحدت

۱۷۳.۹۲۵

۳۰

مهدی شریفیان

امنا

۱۷۲.۳۵۱

**

۳۱

سعید آجرلو

شانا-پایداری

۱۶۷.۱۱۴

۳۲

غلامحسین رضوانی

شانا-پایداری

۱۵۸.۲۱۶

**

۲۷۲۱۸

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901433

دیگر خبرها

  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز شد
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در ملایر
  • اضافه شدن ۳ نامزد به لیست شورای ائتلاف برای انتخابات مجلس در ۲۴ ساعت آینده
  • آغاز رسمی تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • داستان پیچیده بازگشت یحیی گل‌محمدی؛ مجوز تا پایان فصل صادر نمی‌شود؟!
  • ۱۳ اردیبهشت آغاز تبلیغات انتخاباتی نامزد‌های مرحله دوم انتخابات مجلس
  • ۱۰ کاندیدای مشترک در سه لیست انتخاباتی تهران /کدام نامزدها خط خوردند؟ +جدول
  • فهرست انتخاباتی جامعه اسلامی مهندسین در دور دوم منتشر شد
  • لیست حزب باهنر در انتخابات دور دوم مجلس؛ از حسین نجابت و جراره تا پورمحمدی، نظام الدین موسوی و ...