Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از خراسان‌شمالی، به نقل از روابط عمومی جهاددانشگاهی استان، عیسی نورالهی، مدیر آموزش، پژوهش‌های توسعه‌ای و آینده‌نگری سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، امروز پنجم مرداد ماه در آئین افتتاحیه کارگاه منطقه‌ای «آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت» که به همت جهاددانشگاهی خراسان‌شمالی در حال برگزاری است، اظهار کرد: در راستای توانمندسازی کارکنان، مباحث مربوط به آموزش یک تکلیف برای دستگاه‌های اجرایی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: نیروی انسانی یکی از سرمایه‌های اصلی و اساسی دستگاه اجرایی بوده در این راستا توانمندسازی این قشر برای سازمان از اهمیت بسزایی برخوردار است.

نوراللهی افزود: با توجه به راه اندازی سامانه تدارکات الکترونیکی دولت و لزوم تربیت نیروهای متخصصبرای استفاده از این مهم، برپایی دوره آموزشی با مشارکت جهاددانشگاهی و سازمان مدیریت و برنامه ریزی در دستور کار قرار گرفت.

وی با اشاره به اینکه این سامانه، دریافت خدمات دولت را تسهیل می‌کند، ادامه داد: ایجاد فضای رقابتی در راستای اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، سلامت نظام اداری در دستگاه‌ها، امکان دسترسی گسترده و آسان تامین کنندگان به معاملات از مزایای این سامانه است.

نورالهی با تأکید بر لزوم تداوم آموزش‌ها به منظور بهره‌مندی همه عوامل دخیل در حوزه مالی ادارات، یادآورشد: امیدواریم این آموزش‌ها به صورت شبکه‌ای برپا شود تا نیاز به آموزش همه عوامل اجرایی مرتفع شود.

وی بیان کرد: در کارگروه آموزش و پژوهش استان در نظر داریم تا از ظرفیت جهاددانشگاهی و سایر دانشگاه‌ها به منظور ارائه آموزش‌های لازم در حوزه‌های مختلف و انتقال تجربیات برای سال جاری بهرمند شویم.

مجتبی مروتی، مسئول سامانه تدارکات الکترونیکی دولت در خراسان‌شمالی نیز در این جلسه اظهارکرد: سامانه تدارکات یک سیستم جامع به منظور انجام معاملات دستگاه‌های اجرایی در یک بستر الکترونیکی بوده و به دستگاه‌های اجرایی این توانایی را می‌دهد که تمام مراحل معامله از زمان ثبت درخواست تا تبادل وجه را برای دستگاه‌ها و در یک سیستم یکپارچه و استاندارد، منطبق با کلیه قوانین و مصوبات را انجام دهند.

وی با بیان اینکه همه دستگاه‌های اجرایی موظف به استفاده از این سامانه در یک بستر امن و استاندارد برای امور معاملاتی خود هستند، گفت: شفافیت کامل، توسعه عدالت در جامعه، کاهش هزینه و زمان، کنترل معاملات و مدیریت گردش مالی از مزایای بکارگیری این سامانه است.

سرپرست جهاددانشگاهی خراسان شمالی نیز گفت: ارتقاء كيفيت در خدمات، محصولات، ابداع و نوآوري در گرو آموزش‌های تخصصی است.

محسن رحمانی در این خصوص اظهار کرد: جهاددانشگاهی به عنوان نهادی توسعه ای و تسهیلگر در کشور ایفای نقش دارد و آموزش های تخصصی و تخصصی پیشرفته به عنوان یکی از اهداف و برنامه های اصلی و به‌عنوان مکمل فعالیت‌های پژوهشی و فناوری، فرهنگی و اشتغال در این نهاد محسوب می‌شود.

وی افزود: جهاددانشگاهی با مطالعه و بررسی دقیق نیازهای آموزشی در جامعه و طراحی و اجرای با کیفیت دوره‌های تخصصی بدنبال ارتقاء سطح دانش، بینش، افزایش کارایی و بهره وری و پرورش نیروی متخصص، خلاق، کارآمد در سطح کشور است.

رحمانی ادامه داد: این نهاد با تدوین و اجرای بیش از ۷۰۰ عنوان دوره آموزشی تخصصی پیشرفته و گستردگی بیش از ۱۴۰ مرکز آموزشی در استان‌های کشور با ظرفیت بالغ بر 500 هزار فراگیر در سال، از جمله ظرفیت‌های آموزشی تخصصی و تخصصی پیشرفته فعال و موثر در کشور است.

وی گفت: استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی به عنوان نهادی علمی و انقلابی در ارائه آموزش‌های تخصصی فرصتی مغتنم برای تمامی سازمان‌ها، دستگاه‌های اجرایی، صنایع، دانشجویان و دانش آموختگان در استان محسوب می شود.

وی افزود: با توجه به ضرورت موضوع و لزوم برنامه ریزی در برگزاری دوره های تخصصی و تخصصی پیشرفته، این مهم یکی از شاخص‌های موثر در ارتقای ارائه خدمات، تولید و اشتغال پایدار در استان است.

کارگاه منطقه‌ای آموزش کاربران سامانه تدارکات الکترونیکی دولت به میزبانی جهاددانشگاهی خراسان شمالی، امروز آغاز به کار کرده است و تا هفتم مردادماه ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن سامانه سناد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۱۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی

ایسنا/قم روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

علی روشن در گفت‌وگو با ایسنا ضمن گرامیداشت ۷ اردیبهشت روز ایمنی و حمل‌ونقل بیان کرد: با توجه به فعالیت‌های مختلف دستگاه‌های اجرایی در حوزه ایمنی و حمل‌ونقل باید به این روز به‌عنوان یک رویداد نگاه کنیم.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک اداره کل راهداری و حمل ونقل جاده‌ای قم، ادامه داد: هدف از ایجاد این رویداد جلب توجه همه افراد اعم از حقیقی و حقوقی به حوزه حمل‌ونقل و لزوم رعایت قوانین و مقررات با هدف افزایش ایمنی و کاهش خطرات جانی و مالی برای شهروندان است.

روشن با بیان این‌که ایمنی جاده‌ها، کیفیت خودروها و عدم رعایت قوانین توسط رانندگان از علل تصادفات است، عنوان کرد: ۶۰ تا ۷۵ درصد علت تصادفات مربوط به عوامل انسانی است؛ لذا باید بر این مهم کار شود تا با فرهنگ‌سازی نقش عامل انسانی در بروز تصادفات کاهش پیدا کند.

وی با تاکید بر اهمیت فرهنگ‌سازی و آموزش به عنوان راهکاری موثر در افزایش ایمنی راه‌ها، اظهار کرد: آموزش به دانش آموزان مدارس روستایی، موتور سواران، رانندگان حمل و نقل عمومی اعم از باری و مسافربری، کادر اجرایی و فنی اداره راهداری، برگزاری حدود ۸ دروه آموزشی برای کارکنان دستگاه اجرایی، آموزش بین دستگاهی، تهیه پوستر، تهیه کیف، جامدادی، دفتر با موضوع ایمنی برای دانش‌آموزان از جمله اقدامات ما در راستای فرهنگ سازی و تشویق به قانون مداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم، ادامه داد: همکاری با پلیس راه برای کنترل نامحسوس جاده‌ای به ویژه در اعیاد و مناسبت‌های خاص، کنترل تجهیزات ایمنی اتوبوس‌ها و کامیون‌های عبوری از جمله عاج لاستیک، جعبه کمک‌های اولیه از اقدامات راهداری در حوزه کنترل و نظارت است.

روشن تهیه و نصب دوربین‌های ثبت تخلفات در محورهای مختلف را مورد توجه قرار داد و گفت: در حوزه نصب دوربین‌های ثبت تخلفات وضعیت مطلوبی داریم؛ در حال توسعه نصب دوربین ثبت تخلفات هستیم و محورهای اندکی که فاقد دوربین هستند را پوشش خواهیم داد.

وی یادآور شد: تهیه تجهیزات ایمنی برای پلیس راه همچون چراغ پلیس مجازی، برگزاری کمیسیون ایمنی با حضور دستگاه‌های اجرایی به منظور بررسی مشکلات ایمنی و ارائه راهکار از دیگر اقدامات اداره راهداری است.

رئیس اداره ایمنی و ترافیک راهداری استان قم با اشاره به لزوم همکاری مردم و دستگاه‌های اجرایی در خصوص افزایش ایمنی، گفت: رعایت قوانین و مقررات در سطح جامعه باید پر رنگ شود،لذا همه شهروندان در برابر رعایت نکات ایمنی وظیفه‌مند هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کارگاه آموزش عوامل اجرایی برگزاری دور دوم انتخابات مجلس در قائمشهر برگزار شد
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان‌غربی
  • آغاز مزایده عمومی اکتشافی و معدنی سازمان صمت آذربایجان غربی
  • فرهنگ‌سازی و آموزش، راهبرد موثر در کاهش حوادث رانندگی
  • تشکیل کمیسیون تخصصی شرط اجرای سند ملی امنیت تغذیه
  • آغاز ثبت نام آزمون زبان دکتری تخصصی دانشگاه پیام نور
  • فرش خراسان شمالی قابلیت درخشش در سطح ملی را دارد
  • روند کاهشی نرخ بیکاری خراسان شمالی در دولت سیزدهم
  • اعلام آمادگی دستگاه‌های اجرایی و خدمات رسان شهرستان میاندوآب برای برگزاری امن کنکور سراسری
  • آغاز عملیات اجرایی انتقال آب غیرشرب به پارک علم و فناوری خراسان شمالی