Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-05@03:35:00 GMT

آب های سطحی ری پایش زیست محیطی می شوند

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۳۲۲۱

آب های سطحی ری پایش زیست محیطی می شوند

زهره عبادتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آب های سطحی از اصلی ترین منابع تامین آب کشاورزی در جنوب تهران هستند که از این رو نتایج پایش منابع آب شهرستان ری علاوه بر شناسایی کانون و انواع آلایندگی در اختیار مسئولان شبکه بهداشت قرار نیز خواهد گرفت.

وی ادامه داد: کارشناسان شبکه بهداشت با آگاهی از نوع آلایندگی های موجود در آب های سطحی می توانند نظارت دقیق تری بر سلامت محصولات کشاورزی تولید شده در شهرستان ری داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی  تصریح کرد: رودخانه های کن در بخش کهریزک، کرج و شور در بخش فشافویه و همچنین مسیل های فیروزآباد و سرخه حصار در بخش قلعه نو از اصلی ترین منابع تامین آب اراضی کشاورزی هستند که باید از لحاظ زیست محیطی و بهداشتی مورد پایش قرار گیرند.

عبادتی با بیان اینکه لازمه کنترل و کاهش هر چه بهتر آلودگی ها داشتن نظرات کارشناسی دقیق و علمی می باشد، تاکید کرد: از مزایای مهم پایش آب ها سطحی شناسایی کانون های آلاینده ای است که پساب یا فاضلاب خود را به منابع آب می ریزند.

وی یادآور شد: اداره محیط زیست شهرستان ری با صنایع و کارخانجاتی که پساب ها و فاضلاب های صنعتی خود را به صورت خام وارد چرخه محیط زیست و رودخانه های می کنند به شدت برخورد خواهد کرد.

رییس اداره محیط زیست شهرستان ری در ادامه از آلودگی شدید مسیل های فیروزآباد و سرخه حصار خبر داد و افزود: آلودگی آب های این ۲ مسیل بسیار بالاتر از حد استاندارد است و به هیچ عنوان نباید در مزارع سبزی و صیفی استفاده شود.

عبادتی تاکید کرد: ایجاد تصفیه خانه در مسیر مسیل های فیروز آباد و سرخه حصار از مهمترین نیازهای شهرستان ری است که باید مسئولان وزارت نیرو و سایر دستگاه های مرتبط در دستور کار خورد قرار دهند.

به گزارش ایرنا، شهرستان ری (به مرکزیت شهرری) با جمعیتی درحدود ۷۷۰ هزار نفر در جنوب استان تهران واقع شده است، این شهرستان محل عبور رودخانه های کن، شور، کرج و مسیل های فیروزآباد و سرخه حصار است.

توسعه کلان شهر تهران و ایجاد واحدهای تولیدی متعدد در حاشیه رودخانه ها و آبراه باعث آلودگی شدید منابع آب و مشکلات زیست محیطی متعدد در جنوب پایتخت شده است که آلودگی اراضی کشاورزی و  حق آب کشاورزان شهرستان ری و ورامین از جمله این مشکلات است.

۳۲۱۸//۱۳۴۸

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۳۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ گروه صیادی و شکارچی غیرمجاز در پلدختر دستگیر شدند
  • برنامه دولت انگلیس برای مقابله با تغییرات اقلیمی غیرقانونی اعلام شد
  • بررسی عوارض زیست محیطی معدن مس دره زرشک به کجا رسید؟
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • روز جهانی آزادی مطبوعات World Press Freedom Day + شعار و پوستر
  • بررسی مسائل زیست محیطی اصفهان در جلسه شورای عالی حفاظت محیط زیست با حضور رئیس جمهور
  • مجوز زیست محیطی بهره‌برداری از معدن آلبلاغ صادر شد
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها و رخداد صاعقه در برخی استان‌ها
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • اخطار زیست محیطی به سه واحد خدماتی در نهاوند