Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@11:41:12 GMT

اقتصاد آمریکا وارد محدوده خطر برای ترامپ شد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۳۹۷۴

اقتصاد آمریکا وارد محدوده خطر برای ترامپ شد

اگر رشد اقتصادی آمریکا همچنان افت کند، در روز انتخابات ۲۰۲۰ کمتر از رشد اقتصادی ۲۰۱۵ خواهد بود و این یک خبر بد اقتصادی برای ترامپ است. ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۸ اقتصادی اقتصاد جهان نظرات - اخبار اقتصادی -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از بلومبرگ، گزارشات خوب و بد مختلفی در مورد رشد اقتصادی آمریکا وجود دارد، ولی گزارش های بد اهمیت بیشتری دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اگر دونالد ترامپ می‌خواهد شرایط را هم برای اقتصاد و هم برای انتخاب دوباره‌اش بهبود بخشد، باید با پایان دادن به جنگ تجاری با چین شروع کند.

 اول خبر خوب : رشد اقتصادی آمریکا در سه ماهه دوم سال جاری 2.1 درصد بود که بهتر از حد انتظار است. رشد اقتصادی سالانه در سه ماهه دوم 2016، در بحبوحه‌ی رکود اقتصادی و سقوط قیمت نفت به 1.3 درصد رسیده بود. بهبود رشد اقتصادی از آنچه تصور می‌شد بهتر بود. رشد تولید ناخالص داخلی به اوج 3.2 درصد در سه ماهه دوم 2018 رسید.

 حالا خبرهای بد: از آن زمان به بعد رشد اقتصادی کند شده و در سه ماهه دوم 2015 کند تر شده است. اگر رشد اقتصادی همچنان افت کند،  در روز انتخابات 2020 کمتر از رشد اقتصادی 2015 خواهد بود. این یک خبر بد اقتصادی برای ترامپ است.

  رشد سالانه تولید ناخالص داخلی که در اوایل 2018 به اوج رسیده بود، از آن زمان کاهش یافته و حالا تقریبا برابر با 2015 است.

 دلایلی وجود دارد که تصور کنیم رشد اقتصادی به سقوط خود ادامه میدهد. در حالی که اقتصاد بیشتر وابسته به هزینه‌کرد مشتریان است، چرخه تجارت اساساً توسط سرمایه گذاری در بخش تجارت یا املاک به راه می افتد. هیچکدام از اینها الان در شرایط خوبی به سر نمی‌برند.

 بررسی آمار قبلی نشان می‌دهد سرمایه گذاری در بخش تجارت کمتر از حد تصور است. سرمایه گذاری در تجارت نسبت به رکود 2015 بهبود یافته ولی نه آنقدر که قبلا تخمین زده می شد. مانند تولید ناخالص داخلی ، سرمایه گذاری تجاری هم در اوایل 2018 به اوج رسید و از آن زمان رو به افول رفت و آن هم درست زمانی بود که ترامپ جنگ تجاری را افزایش داد.

 کاهش رشد سرمایه گذاری سالانه از زمان وضع اولین عوارض توسط ترامپ، بر رشد اقتصادی که کاهش مالیاتی در 2017 ایجاد کرده بود، تاثیر گذاشت.

 از آن زمان سرمایه گذاری تجاری بیش از حد انتظار سقوط کرده و به نظر می رسد به سمت یک رکود پیش می رود. البته این بدان معنا نیست که کل اقتصاد رکود را تجربه می کند. مثلاً در 2016، بخش تجارت وارد رکود شد ولی سایر بخش‌های اقتصاد سر پا ماندند.

بخش دیگر تامین کننده تقاضا یعنی  بخش املاک شرایط خوبی ندارد. این بخش هم در 2015 تقویت شد ولی از آغاز سال گذشته وارد محدوده رکود شده است. کاهش رشد در این دو بخش نشان می‌دهد احتمالاً اقتصاد جایگاه ضعیف تری نسبت به آنچه در رکود کوچک 2015  تجربه کرد، دارد.

 گرچه به نظر می‌رسد اقتصاد در حال حاضر به خوبی رشد می کند، ولی زیر بناهای آن ضعیف تر از حد انتظار اقتصاددانان هستند. اگر سیاست تغییر نکند رشد کلی اقتصاد در سال های آینده کند خواهد شد.

 برای حفظ رشد اقتصادی چه میتوان کرد؟ انتظار می‌رود فدرال رزرو هفته آینده نرخ بهره را پایین بیاورد که کمک کننده خواهند بود. از زمان افزایش جنگ تجاری ترامپ، سرمایه گذاری و رشد رو به کاهش رفته است. پایان دادن سریع به این جنگ بهترین امید برای انتخاب دوباره ترامپ است.

شتاب رشد اقتصاد آمریکا به کمترین رقم طی 2 سال گذشته رسیدفروش خانه در آمریکا با افزایش قیمت آن کاهش یافت

 انتهای پیام/113

R7586/P/S7,78,85/CT10 واژه های کاربردی مرتبط آمریکا

منبع: تسنیم

کلیدواژه: آمریکا آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۳۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود

مرتضی افقه گفت : من تصور نمی‌کنم بانک مرکزی و حتی همین مجلس که حالا منتقد شده است، بتوانند کاری بیش از آنچه تاکنون دیده‌ایم انجام دهند و مانند سابق نرخ ارز در ایران متأثر از عوامل خارجی  خواهد بود و هرچه به انتخابات آمریکا نزدیک می‌شویم هم محور نرخ ارز صعودی می‌شود.

مرتضی افقه، استاد دانشگاه و اقتصاد دان گفت :به‌طور کلی دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بوده و حالا هم ضعیف است و تیم اقتصادی دولت تیم قدرتمندی نیست؛ چه مدیران بانک مرکزی و چه مدیران وزارت اقتصاد، اما به هر حال دولت اکنون که می‌گوید فروش نفت خوبی داریم، یعنی ارز هم در اختیار دارد و می‌تواند مدیریت کند اما در حوزه عرضه ارز با احتیاط رفتار می‌کند و در عرصه تقاضا هم قادر به مدیریت نیست.

هم‌میهن نوشت: این استاد دانشگاه در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه این سخن از سوی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی که نرخ ارز بازاد آزاد را قبول نداریم، چقدر علمی است؟ بیان کرد: «من واقعاً نمی‌فهمم این چه حرفی است که دو مسئول عالی‌رتبه اقتصادی کشور یعنی وزیر اقتصاد و رئیس بانک مرکزی می‌زنند. واقعاً قابل فهم نیست زیرا هیچ مبنای علمی و تخصصی‌ ندارد. در بسیاری از اقلام‌ها ارز آزاد برای واردات استفاده می‌شود؛ یعنی خود دولت بهتر از هر کسی می‌داند کشور فقط محدود به همان اقلامی نیست که ارز دولتی دریافت می‌کنند و بسیاری از کالاها با ارز غیررسمی خریداری می‌شوند حتی بعضی از اقلام اساسی. حتی می‌شود گفت ۸۰درصد از واردات ما با ارز آزاد است و من می‌گویم این حرف اگر نگوییم بچه‌گانه است اما حتماً غیرعلمی است.

دیگر خبرها

  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی ایران در ۱۰ سال آینده
  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • تحلیل مسعود نیلی از شرایط اقتصادی متفاوت ایران در 10 سال آینده
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • در همایش ملی مناطق آزاد چه گذشت؟/ قشم و کیش برترین در حوزه اقتصاد
  • تاکید وزیر اقتصاد بررفع موانع حقوقی و قانونی مناطق آزاد و ویژه اقتصادی
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند/ هیچ بن‌بستی در مسیر فعالیت مناطق آزاد وجود ندارد
  • مناطق آزاد و ویژه اقتصادی باید به موتور پیشران اقتصاد تبدیل شوند