Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان گفت: پروژه‌های محرک توسعه می‌تواند تبلیغی برای جذب سرمایه گذاری ها برای بازآفرینی مستمر بافت شهری باشد و موجب القاء و هدایت توسعه‌های بعدی شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، سید احمد حسینی نیا ظهر امروز_شنبه پنجم مردادماه ۹۸_در دومین نشست تخصصی فرآیند مسئله شناسی در تعریف پروژه‌های محرک توسعه در شهرسازی و مدیریت شهری اظهارکرد: با توجه به اینکه یکی از مقاصد شهرداری اصفهان پروژه‌های محرک توسعه است، شهرداری اصفهان در برنامه‌ریزی‌های سال جاری، این مهم را در دستور کار خود قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از سیاست‌های نوین در توسعه شهری به طور عام و در بازآفرینی بافت‌های نابسامان شهری به طور خاص، بکارگیری اقدامات پروژه‌های محرک توسعه با هدف تسریع و تسهیل فرایند تحول در این بافت‌ها با بهره گیری از مشارکت و توان اجتماعی ساکنان و استفاده از ظرفیت‌های محلی است.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان با بیان اینکه هدف از پروژه‌های محرک توسعه در مقیاس خرد، مدیریت مشارکتی و هدفمند منابع انسانی، مالی و زمانی در راستای بازگرداندن حیات به بافت‌های شهری به شیوه‌ای مستمر و منسجم، تعادل بخشی به پراکنش جمعیت شهری درحوزه‌های ساخته شده شهری و جلوگیری از رشد بی رویه سطوح شهری و اعاده منزلت اجتماعی است، تاکید کرد: در واقع پروژه‌های محرک توسعه می‌تواند تبلیغی برای جذب سرمایه گذاری‌ها برای بازآفرینی مستمر بافت شهری و موجب القاء و هدایت توسعه‌های بعدی شود.

وی ادامه داد: پروژه‌های محرک توسعه علاوه بر ارتقاء شرایط کالبدی، تحولات اقتصادی و اجتماعی را نیز در پی خواهد داشت و موجبات هم افزایی بین گروه‌های ذی نفع مختلف و منابع موجود را فراهم می‌کند.

حسینی‌نیا اظهار کرد: معاونت شهرسازی و معماری شهرداری اصفهان بر اساس طرح مصوب اعضای شورای شهر، تعریف و تصویب پروژه‌های محرک توسعه در هر یک از مناطق شهرداری را در دستور کار خود قرار داد.

وی افزود: در این راستا ضمن تدوین نخستین نشست تخصصی با عنوان «فرایند طراحی و اجرای موفق پروژه‌های محرک توسعه» به منظور تشریح فرایند تعریف و اجرای پروژه‌ها برای مدیران و روسای ادارات مناطق شهرداری برگزار شد و پروژه‌های محرک توسعه پیشنهادی و ارایه شده توسط مدیران هر منطقه، در جلسات داوری با حضور اعضای شورای شهر، اعضای هیئت علمی دانشگاه ها و معاونت شهرسازی و معماری اردیبهشت ماه سال جاری مورد بررسی قرار گرفت.

معاون شهرسازی و معماری شهردار اصفهان خاطرنشان کرد: در جهت تداوم اولین فرایند، امروز دومین نشست تخصصی فرآیند مسئله‌شناسی در تعریف پروژه‌­های محرک توسعه در شهرسازی و مدیریت شهری برگزار شد.

وی تاکید کرد: از شهرداران مناطق ۱۵ گانه شهرداری اصفهان انتظار می‌رود در موضوع پروژه‌های محرک توسعه اهتمام بیشتری داشته باشند.

منبع: ایمنا

کلیدواژه: پروژه های محرک توسعه پروژه هاي عمراني شهرداری شهرداری اصفهان ظرفیت سرمایه گذاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۴۱۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز مهاباد؛ سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی در ویدئو کنفرانسی بررسی روند اجرای طرحهای بازآفرینی شهری در استانها که با حضور دستیار ویژه وزیر و دبیر قرارگاه نوسازی مسکن و معاونین وزیر راه و شهرسازی برگزار شد، گفت: طرح بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن محدوده‌های بازآفرینی شهری در ۱۰۰ درصد محدوده‌های بازآفرینی مصوب در ۲۲ شهر هدف سطح استان اجرایی می‌شود.

رسول عطائی افزود: در بخش نوسازی مساکن بافت فرسوده نیز برنامه دو ساله بازآفرینی شهری برای نوسازی واحد‌های مسکونی در بافتهای فرسوده شهری در آذربایجان‌غربی ۱۶ هزار و ۹۶۴ واحد است.

عطائی اظهارکرد: تاکنون ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی در سامانه ستاد ملی ثبت شده است و برای نوسازی مسکن پروانه ساختمانی دریافت کرده‌اند.

وی گفت: با این آمار آذربایجان‌غربی در نوسازی واحد‌های مسکونی در بافتهای فرسوده شهری بیش از ۷۵ درصد از برنامه دو ساله را اجرایی کرده است.

سرپرست اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان‌غربی، با اشاره به طرح کلید به کلید اضافه کرد: آذربایجان‌غربی جزو استانهای پیشرو بوده و در آینده این طرح همراه با اطلاع رسانی عمومی عملیاتی می‌شود.

دیگر خبرها

  • ۱۲ پروژه بازآفرینی شهری در استان اصفهان در دست اجرا است
  • رتبه اول اصفهان در میزان جاده‌های دو بانده/ جذب قیر منوط به عملکرد بافت فرسوده است
  • نوسازی حدود ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی
  • ۱۲ هزار و ۶۶۳ واحد مسکونی برای نوسازی در آذربایجان‌غربی ثبت شد
  • معاون وزیر راه در پاسخ به جماران: از خاک هرمز و ابوموسی در اجرای طرح های نهضت ملی مسکن استفاده نمی شود
  • اجرای ۱۰۰ درصدی بسته‌های تشویقی متضمن نوسازی مسکن بازآفرینی در آذربایجان‌غربی
  • نزدیک به ۱۷ هزار واحد مسکونی در بافت فرسوده آذربایجان‌غربی نوسازی می‌شود
  • اجرای طرح کلید به کلید، اولویت شرکت بازآفرینی شهری 
  • آغاز اجرای طرح کلید به کلید در ۱۸ استان کشور                           
  • آغاز طرح بازآفرینی شهری محله جامی اصفهان