Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@09:02:00 GMT

مالکیت فکری در یزد منحصر به یک دوره آموزشی نباشد

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۶۴۴۲

مالکیت فکری در یزد منحصر به یک دوره آموزشی نباشد

معاون توسعه مدیریت استاندار یزد گفت: بحث مالکیت فکری در یزد نباید منحصر به یک دوره آموزشی بدون برنامه‌ریزی دقیق و مدون باشد. ۰۵ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳ استانها یزد نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، اکرم فداکار پیش از ظهر امروز در نشست آموزشی مالکیت فکری در استانداری یزد اظهار داشت: به وسیله این جلسه می‌توانیم در حوزه مالکیت فکری و قوانین و آیین‌نامه‌هایی که به آن مرتبط است، یک برنامه‌ریزی مشخصی داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیتی که در استان یزد وجود دارد و مدلی که ما در حال جلو رفتن به وسیله آن هستیم، این برنامه‌ریزی آموزشی به صورت خاص انجام شود.

معاون استاندار یزد با اشاره به اینکه یک شرکتی واسطه اجرای دوره‌های آموزشی مالکیت فکری در استان می‌شود تصریح کرد: شاید لازم باشد فرم خاصی طراحی و از سوی آن شرکت ارسال شود تا قرارگیری هر یک از مجموعه‌ها در بخش‌های مختلف مشخص شود.

فداکار تصریح کرد: به این وسیله یک جامعه هدف مشخصی برای ما به دست می‌آید و مشخص می‌شود که در استان یزد در حوزه‌های قوانین، شرکت‌های دانش‌بنیان مشکل داریم یا در سایر حوزه‌ها باید اقدام نماییم.

وی افزود: امروز در حوزه استارت‌آپی هم شرکت‌ها حضور دارند و به وسیله فرم‌هایی که طراحی می‌شود، می‌توانیم یک برنامه‌ریزی دقیق و مدونی انجام دهیم که به نتیجه ختم شود.

پاسخ مثبت اتحادیه اروپا به آموزش مالکیت فکری در ایرانعدم رعایت حق کپی‌رایت برای نخبگان یزد مشکل آفرین شده است

معاون استاندار یزد با اشاره به اینکه در حوزه فعالیت‌های مالکیت فکری، حوزه‌های اقتصادی قوی‌تر دیده می‌شوند تصریح کرد: به غیر از آنکه بخواهیم در آموزش‌های مالکیت فکری در ارتباط با مفاهیم صحبت کنیم، موضوع مهم‌تر این است افرادی که اینجا نشستند و بعدا باید تصمیم‌گیران این حوزه باشند، بدانند که چه سازوکارهای قانونی وجود دارد و چگونه باید فعالیت کنند.

فداکار خاطرنشان کرد: اگر ما به جای اینکه در استان یک نفر در با اشراف کامل در حوزه مالکیت فکری داشته باشیم، افرادی در بخش‌های مختلف صنعتی، اقتصادی را در حوزه مالکیت فکری تقویت کنیم، می‌توانیم این بحث را در حوزه‌های اقتصادی به صورت گسترده داشته باشیم.

وی ادامه داد: از این رو درخواست داریم که این موضوع صرف یک دوره آموزشی بدون برنامه اولیه و یک نشست تحلیل اولیه نباشد بخصوص اینکه معمولا دوره‌های آموزشی اگر خوب نظارت نشود، ممکن است در صرف چند شخص بدون اینکه مسئولیت ترویج یا اقدام را به عهده بگیرند بماند و تمام شود در حالی که موضوعات ما در استان خیلی جدی‌تر است.

انتهای پیام/ش

R41376/P/S6,76/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۶۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی

مدیرکل برنامه‌ریزی گردشگری گفت: سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی به منظور اجرا در چارچوب ضوابط مربوطه، به ادارات کل میراث‌فرهنگی ابلاغ شد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، ابوطالب قاسمی؛ مدیرکل برنامه‌ریزی گردشگری اظهار کرد: تعیین و ابلاغ سرفصل‌های دوره توان‌افزایی و توانمندسازی بهره‌برداران اقامتگاه‌های بوم‌گردی با هدف افزایش توانمندی بهره‌برداران شاغل در واحدهای اقامتگاه‌های بوم‌گردی انجام شد.

وی افزود: عدم برخورداری برخی شاغلان در اقامتگاه‌های بوم‌گردی از سطوح عالی تحصیلاتی و نوع خدمت میزبانی در این واحدها که در مواردی به صورت خانوادگی، بومی و محلی انجام می‌شود، ضرورت داشت دوره‌های آموزشی موجود به عنوان یک مطالبه جدی مورد بازنگری قرار گیرد و متناسب با این قشر، دوره‌ای جدید با همکاری و نظارت جامعه تخصصی بوم‌گردی و برخی از اساتید و متخصصین این حوزه بر اساس نظرات مدیران حوزه‌های تخصصی معاونت گردشگری طراحی و ابلاغ شود.

قاسمی با بیان اینکه این موضوع با استقبال گسترده علاقمندان به این حوزه مواجه شده است، افزود: بر اساس ضوابط اجرایی، مؤسسات آموزشی موظف هستند از تاریخ ابلاغ بخشنامه، دوره‌های توانمندسازی متقاضیان اقامتگاه‌های بوم‌گردی را بر اساس دروس و سرفصل‌های تعیین شده اجرا کنند.

حل مشکل ورود موقت و تردد وسایل نقلیه گردشگران خارجی به ایران

مدیرکل دفتر مطالعات، آموزش و برنامه‌ریزی گردشگری خاطرنشان کرد: دوره‌های الزامی صرفاً از طریق مؤسسات آموزشی دارای مجوز از این معاونت برگزار و مدرسین هر دوره با معرفی مؤسسات مربوطه در چارچوب دستورالعمل و بخشنامه‌های ابلاغی صورت می‌گیرد.

به گفته وی، صدور گواهینامه دوره‌های تشویقی توسط استان انجام می‌شود و امکان برگزاری دوره‌های تشویقی در رویداد آموزشی جامعه اقامتگاه‌های بوم‌گردی نیز وجود دارد.

قاسمی گفت: سرفصل‌های اختصاصی اقامتگاه‌های بوم‌گردی به مدت 95 ساعت در دو بخش 55 ساعت اصلی و 40 ساعت تشویقی تعریف شده است. بخش اصلی شامل آشنایی با اصول و مفاهیم مهمان‌نوازی، قوانین و مقررات، خدمات ایمنی و پایداری حفظ محیط‌زیست و بخش تشویقی در برگیرنده اطلاعات حرفه‌ای پیشرفته ویژه افرادی با سطح تحصیلات بالاتر که تمایل به افزایش مهارت و آگاهی دارند، است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت مرکز مالکیت معنوی از دستاوردهای دانش‌آموزان استعداد درخشان
  • حمایت سازمان ثبت از استعدادهای درخشان
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • آموزش‌های جهاددانشگاهی «اشتغال محور» است
  • برگزاری دوره آموزشی سامانه نانینو ویژه نانوایان شهرستان خواف
  • ۷۰۰ نفر بیمه شده قالی بافی در سرپل ذهاب فعالیت دارد
  • شرکت زوج‌های عضو کانون‌های مساجد کردستان در دوره علمی آموزشی«شمس»
  • ۱۶۵ دانش آموزخبرنگار در اردبیل دوره های آموزشی را سپری می کنند
  • ترویج و آموزش مالکیت معنوی به کودکان و نوجوانان
  • ابلاغ سرفصل‌های دوره توانمندسازی بهره‌برداران بوم‌گردی