Web Analytics Made Easy - Statcounter

منوچهر فخری روز شنبه در نشست شورای مدیریت بحران استان سمنان در سالن اجتماعات مدیریت بحران استانداری افزود: کم‌کاری و به نتیجه نرسیدن راهکارهای حل مشکل آب آشامیدنی  شاهرود پذیرفتنی نیست و مدیران مربوطه باید با جدیت پیگیر رفع این مشکل باشند.
وی ادامه داد: تاکنون ۱۱۰ میلیارد ریال از اعتبار در نظر گرفته شده برای جبران خسارت سیل در استان سمنان تخصیص یافته و ۱۱۸ میلیارد ریال از اعتبارات در نظر گرفته شده مربوط به شرکت آب منطقه ای استان سمنان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ابراز داشت: اعتبارات تخصیص یافته به استان سمنان برای جبران خسارت سیل در روزهای ابتدایی سال، فقط برای مدیریت بحران هزینه شود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار سمنان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی از اعتبار تخصیص یافته برای جبران خسارت سیل در روزهای ابتدایی سال برای هزینه‌های دیگر استفاده نکنند.
فرماندار میامی در این نشست گفت: تراوش آب از ضلع شرقی سد کالپوش به دلیل تخریب شدن زهکش آن و جاری شدن روان آب مشکلاتی را ایجاد کرده است.
احمد ملایری ابراز داشت: تخریب شدن زهکش سد کالپوش موجب آبگرفتگی خیابان‌ها و خانه‌های نزدیک سد شده و این موضوع موجب نارضایتی و گلایه مردم شده است.
فرماندار میامی خاطرنشان کرد: ضروری است برای بازسازی زهکش سد کالپوش اعتبار درنظر گرفته شود و نسبت به ترمیم آن اقدام شود.
علیرضا آشناگر استاندار سمنان درباره این مشکل گفت: برای بازسازی زهکشی سد ۹ میلیارد ریال اعتبار درنظر گرفته شده است.
نشست شورای مدیریت بحران استان سمنان به ریاست آشناگر استاندار و با حضور فرمانداران، مدیران و مسئولان استان سمنان برگزار و درباره رفع چالش‌ها و راه‌های جبران خسارت‌های ناشی از وقوع سیل در روزهای ابتدایی امسال بحث و تبادل نظر شد.
۷۳۴۲/۶۱۰۳

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان سمنان دستگاه های اجرایی سالن اجتماعات سیل مدیریت بحران قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۷۰۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران

آخوندی مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی در برنامه پرسمان صدا و سیمای استان گفت: این تصور در عموم مردم ایجاد شده که مدیریت بحران بانک ماشین آلات و تجهیزات و دارای منبع اعتباری گسترده است، اما در اصل بودجه در داخل اعتبارات دستگاه‌ها پیش‌بینی می‌شود و همه دستگاه‌ها باید طبق وظایف ذاتی خودشان عمل کنند. 

او افزود: طی ۱۰ سال گذشته هیچ اعتباری در زمینه پیشگیری و آمادگی ستاد‌های مدیریت بحران به ما اختصاص داده نشده است و در اولویت بندی اعتبارات نقص داریم، زیرا اعتقاد ما این است که باید اعتبار پیشگیری بیشتر از اعتبار بازسازی باشد. 

آخوندی بیان کرد: به طور مثال برای بهسازی ماشین آلات سنگین عمرانی در مرحله اول ۷۰۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم تا آنها را به روز کنیم. 

بیشتر بخوانید

 سیل برخی از راه‌های روستایی و فرعی خراسان جنوبی را مسدود کرد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی ادامه داد: نیروی انسانی و نیروی تخصصی آموزش دیده در بحث اجرای حوزه مدیریت بحران کم داریم و اجازه جذب نیرو در برخی از موارد را هم نداریم؛ به طور مثال در استان کمبود نیروی آتش نشانی داریم و با بازنشسته شدن نیرو‌ها به صورت جدی با مشکل کمبود نیرو مواجه خواهیم شد. 

او عنوان کرد: مورد دیگری که از آن گلایه‌مندیم این است که توجه به هشدار‌ها و جدی گرفتن آنها هنوز فرهنگ سازی نشده و این یک مشکل هم میان مردم و هم برخی مسئولینی است که می‌بایست در حوزه اجرایی و عملیاتی کاری انجام دهند. 

آخوندی به سیلاب اخیر در استان اشاره و تصریح کرد: بعد از سیل، تیم‌های ارزیاب از دستگاه‌های مختلف به مناطق هدف رفته و در قالب فرم‌هایی برآورد خسارت انجام می‌دهند که این برآورد‌ها در پله نهایی به استانداری رسیده و جمع‌بندی می‌شود؛ در مرحله بعدی از هیئت دولت پیگیری و متناسب با بودجه بخشی از آن به استان اختصاص داده می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • مفقود شدن دختر جوان در جنگل دشت شاد میامی/ دستور استاندار سمنان برای جست‌وجوی دقیق
  • مفقود شدن دختر ۲۴ ساله در جنگل دشت شاد میامی/ دستور استاندار سمنان برای جست‌وجوی دقیق
  • ۳۰ درصد نانوایی های استان سمنان باید دوگانه سوز شوند
  • توسعه فراوری معدنی عامل تحقق رشد اقتصادی ۵.۷ درصدی در استان سمنان
  • کمبود نیروی انسانی و بودجه پیشگیری در حوزه مدیریت بحران
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • سمنان در زمره استان‌های کم تورم کشور است
  • تیم فوتسال زیر ۲۱ سال ناشنوایان عراق در شاهرود اردو زد
  • یادواره ۵۸ شهید روحانی و طلبه در شاهرود
  • توسعه زیرساخت‌های مخابراتی، شرط تحقق شهر هوشمند