Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صراط نیوز»
2024-04-28@14:46:36 GMT

دکترا در استرالیا

تاریخ انتشار: ۵ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۵۷۲۷۳

دکترا در استرالیا

صراط:

استرالیا کشوری پیشرفته و توسعه یافته در اقیانوسیه می باشد. این کشور جزیره بزرگی است که دارای مرز خاکی با کشور دیگری نیست و اطراف آن را آب فرا گرفته‌ است.

استرالیا ششمین کشور وسیع جهان می باشد و جمعیت آن عددی در حدود 25 میلیون نفر می باشد که از این جهت، یکی از پایین‌ترین نرخ های میزان تراکم در دنیا را داراست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استرالیا یکی از کشورهای مشترک المنافع بریتانیایی است که در سال ۱۹۰۱ از بریتانیای کبیر استقلال یافته‌است. این کشور پهناور مجموعا از هشت بخش شامل شش ایالت و دو قلمرو تشکیل شده است. پایتخت آن شهر کانبرا است و سیدنی و ملبورن دو شهر مهم این کشور می باشند. زبان رایج مردم در این کشور، انگلیسی با گویش استرالیایی است.

مهاجرت به استرالیا

کشور استرالیا یکی از آخرین سرزمین هایی است که پای انسان مدرن به آن باز شد. این سرزمین گسترده ابتدا صحنه درگیری خونین میان بومیان آن و کاشفان غربی اش بود که بعد از فراز و نشیب های بسیار نهایتا به کشوری نوین تبدیل شد که هم بومیان و هم تازه واردان به عنوان شهروندان این کشور  جدید، در کنار یکدیگر شروع به ساختن آن کردند.

استرالیا با توجه به ظرفیت های طبیعی و انسانی بالایی که دارد و نیز رشد و توسعه ای که در قرن گذشته یافته است، هنوز هم مقصد و منظور مهاجران بسیاری از سراسر دنیا می باشد. استرالیا اکنون مبتنی بر بسیاری از شاخص های علمی و بر اساس آمارهای رسمی، جزء ده کشور برتر دنیا برای زندگی می باشد. شاخص هایی همچون بهداشت، آموزش، رفاه، امنیت، آزادی و ... از جمله این موارد می باشند.

از سوی دیگر، این کشور نیز به منظور گسترش و شتاب بخشیدن به رشد و توسعه خویش و خصوصا با توجه به وسعت زیاد و جمعیت به نسبت اندکش، کماکان مایل به جذب مهاجران می باشد. شاید سابقا فقط کافی بود که متقاضیان مهاجرت به استرالیا، خود را به این کشور برسانند ولی اکنون مدتهاست که دیگر این گونه نیست و گر چه استرالیا هنوز مهاجر می پذیرد ولی دیگر درهای این کشور همچون گذشته باز نیست و تنها مهاجرانی که واجد ویژگی های خاصی باشند، می توانند اجازه مهاجرت به این کشور را دریافت نمایند.

افرادی که دارای مهارت و تخصص و نیز افرادی که دارای سرمایه باشند این امکان را دارند که به این کشور مهاجرت نمایند و هم خود از فرصت زندگی در جامعه استرالیایی بهره مند گردند و هم با تخصص و یا سرمایه خویش به رشد بیش از پیش آن کمک نمایند.

دکترا در استرالیا

یکی از راه های قانونی مهاجرت به استرالیا، مهاجرت از طریق تحصیل در این کشور و خصوصا تحصیلات عالیه دانشگاهی است. افراد با دریافت پذیرش تحصیلی می توانند وارد این کشور شده و در یکی از برترین محیط های آموزشی مشغول تحصیل گردند. با فارغ التحصیل شدن نیز می توانند به عنوان نیرویی ماهر و متخصص در این کشور مشغول به کار شوند و نهایتا اقامت آن را به دست آورند.

کلیات تحصیل در مقطع دکترا در استرالیا به عنوان عالی ترین مقطع تحصیلی کمابیش شبیه بریتانیا و آمریکا است. متقاضی لازم است که بدین منظور، یک استاد سوپروایزر بیاید که سرپرستی تدوین تز دکترای وی را بپذیرد. برای جلب نظر سوپروایزر و متقاعد ساختن وی، لازم است که فرد متقاضی، رزومه قابل توجهی داشته باشد؛ رزومه ای که اعم از نمرات درخشان آموزشی، سوابق ارزنده پژوهشی، شرکت در سمینارهای علمی، کسب مقام در مسابقات علمی و مانند اینها باشد. همچنین متقاضی باید دارای حداقل مدرک معتبر زبان انگلیسی در سطح آیلتس هفت باشد.

متقاضی با مراجعه به برنامه تحصیلی مورد نظرش و شناسایی اعضای هیات علمی و کرسی تخصصی آنها و همچنین با توجه به تز دکترایش، با استاد مربوطه ارتباط برقرار می کند و با مکاتبه با وی و پیگیری و استمرار مُجدانه سعی در متقاعد ساختن وی برای پذیرش خویش می نماید.

با حصول نظر مساعد استاد راهنما، عمده مسیر طی می گردد و متقاضی اجمالا به هدف خویش می رسد. از آن پس، معمولا روندی اداری در پیش روی وی خواهد بود که انجام آن ها کار چندان سختی نمی باشد. پس از کسب پذیرش تحصیلی، اکنون باید به سفارت این کشور مراجعه نمود و درخواست ویزای تحصیلی کرد. با این ویزا می توان وارد استرالیا شد و به تحصیل دکترا پرداخت.

ویزای تحصیلی استرالیا

برای دریافت ویزای تحصیلی اصولا دو شرط کلی لازم است:

الف - یکی داشتن نامه پذیرش تحصیلی از یک دانشگاه معتبر استرالیایی که بیان می دارد شما در یک دوره تحصیلی تعریف شده، برای آموزش پذیرفته شده اید.

ب - دیگری نیز ارائه گواهی تمکن مالی از بانک معتبر که بیانگر توانایی متقاضی در تامین هزینه های مالی خویش در دوران تحصیلش می باشد.

البته افزون بر این دو، مدارک دیگری نیز از قبیل مدارک هویتی (پاسپورت)، عکس پرسنلی، مدارک مربوط به محا اسکان و غیره وجود دارد که ضروری است آنها را نیز به همراه فرم رسمی درخواست ویزا که تکمیل شده است، به افیسر تحویل داد.

ویزای تحصیلی استرالیا معمولا برای یک بازه یک یا دو ساله صادر می گردد که حتما قابل تمدید خواهد بود. دارنده ویزا می تواند با ارائه مدارک دال بر ادامه تحصیلش می تواند ویزای خود را تمدید نماید. در ادامه نیز با اشتغال به کار می تواند وضعیت اقامتی خود را از تحصیلی به کاری تغییر دهد و نهایتا اقامت آن کشور را به دست آورد و تحت عنوان نیروی ماهر و متخصص به کار در آن کشور و زندگی در کنار خانواده خویش بپردازد.

چنانچه به تحصیل دکترا در استرالیا فکر می کنید می توانید با مشاوران موسسه حقوقی سفیران سروش سعادت تماس بگیرید و ضمن کسب اطلاعات خاص، به مقصود خود دست یابید.

منبع: صراط نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.seratnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صراط نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۷۲۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۸درصد داوطلبان کنکور در قرچک متقاضی آزمون دانشگاه فرهنگیان هستند

به گزارش خبرنگار مهر، روح الله زنجیرانی فراهانی ظهر جمعه در جمع خبرنگاران گفت: در آزمون سراسری امسال، دو هزار و ۸۵۰ داوطلب در پنج رشته با یکدیگر به رقابت می‌پردازند.

مدیر آموزش و پرورش قرچک اضافه کرد: از این تعداد شرکت کننده یک هزار و ۹۰۰ نفر زن و ۹۵۰ نفر مرد هستند.

وی گفت: از مجموع داوطلبان شرکت در آزمون سراسری، یک هزار و ۶۵۰ نفر متقاضی شرکت در آزمون دانشگاه فرهنگیان هستند.

کد خبر 6089275

دیگر خبرها

  • بسته کمکی ۶۵ میلیون دلاری استرالیا برای اوکراین
  • سقوط هواپیمای سبک ۲ کشته بر جای گذاشت
  • تظاهرات ضد صهیونیستی دانشجویان استرالیا 
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم
  • رئیس و عضو هیئت رئیسه هیئت ووشو کیش به مسابقات جهانی استرالیا
  • وحید امیری و تکرار اتفاق تلخ استرالیا
  • ۵۸درصد داوطلبان کنکور در قرچک متقاضی آزمون دانشگاه فرهنگیان هستند
  • فیلم/ تظاهرات هزاران دانشجوی دانشگاه ملبورن استرالیا
  • روس‌ها متقاضی سرمایه گذاری در بندر امیرآباد
  • مهاجرت با ویزای جعلی