Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز شنبه خبرگزاری رویترز، این تصمیم، تازه ترین تلاش این سناتور آمریکایی برای برخورداری از آراء سیاهپوستان تلقی می شود.

وی همچنین از طرحی خبر داد که به موجب آن، ۱۲ میلیارد دلار در زمینه برنامه های کارآفرینی برای جمعیت سیاهپوست آمریکا اختصاص می یابد.  

هریس یکی از چند نامزد دموکرات آمریکایی است که قرار است از جبهه دموکرات ها، «دونالد ترامپ» رئیس جمهوری این کشور را در انتخابات ۲۰۲۰ را به چالش کشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هریس که دختر مهاجرانی از جامائیکا و هند است، ‌ در نظرسنجی ها از «جو بایدن» نامزد مطرح دموکرات ها در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ عقب افتاده است.۹۱۰۹

وی ماه گذشته در مناظره انتخاباتی دموکرات ها، بایدن را که سفیدپوست است، در مورد موضوعات نژادی به مبارزه طلبید.

طرح هریس که در یک گردهمایی در ایندیاناپلیس اعلام شد، قرار است آموزش علوم و فناوری در دانشگاه ها و کالج های سیاهپوستان و دیگر موسسات مربوط به این جمعیت در آمریکا را تقویت کند.  

واشنگتن یکی از ایالت هایی است به لحاظ سنتی دانشگاه ها و کالج های سیاهپوستان آمریکا در این ایالت دایر است.

طرح هریس با استناد به اطلاعاتی که نشان می دهد آمریکایی های آفریقایی تبار در زمان راه اندازی یک کسب و کار، ‌ بیش از وام های بانکی به کارت های اعتباری تکیه می کنند و اغلب در مقایسه با سفیدپوستان از وام های کمتر با نرخ بهره بالاتری برخوردار می شوند، ‌ برنامه ای کمکی برای شرکت های نوپای سیاهپوستان ارائه می دهد.  

به موجب این طرح، همچنین کارآفرینانی که به مدت سه سال در میان سیاهپوستان فعالیت دارند، از برنامه اعطای وام دانشجویی بهره مند می شوند.

هریس در حالی از این طرح خبر داد که به تازگی سخنان سخنان نژادپرستانه رئیس جمهوری آمریکا علیه «الکساندریا اوکازیو کورتز»، «ایلهان عمر»، «آیانا پریسلی» و «رشیده طلیب» چهار نماینده زن کنگره، جنجال بالایی در این کشور به راه انداخت.

انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ۳ نوامبر ۲۰۲۰ (۱۳ آبان ۹۹) برگزار و در جریان آن پنجاه و نهمین رئیس جمهوری این کشور انتخاب می شود.

منبع: ایرنا

کلیدواژه: دونالد ترامپ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۷۵۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری

خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری و پرداخت مبلغی به خانوارها جعلی است.

به گزارش ایسنا، خبری با عنوان فعال شدن دهک ریاست جمهوری در فضای مجازی دقایقی است که به نقل از این خبرگزاری منتشر و لینکی هم برای ورود شهروندان معرفی شده است، اما این خبر واقعیت نداشته و جعلی است و ایسنا نیز چنین خبری را منتشر نکرده است.

مردم از باز کردن این لینک خودداری کنند.

این برای چند بار است که سودجویان و کلاهبرداران با سوء استفاده از نام و اعتبار خبرگزاری دانشجویان ایران ـ ایسنا ـ به‌دنبال کلاهبرداری از شهروندان هستند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پس‌لرزه‌های جنبش دانشگاه کلمبیا و بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • از زلزله دانشگاه کلمبیا تا بمب‌ساعتی در دفتر دموکرات‌ها
  • ایسنا: تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • تکذیب خبر فعال شدن سامانه دهک ریاست جمهوری
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • ۹۶ درصد از مصوبات سفر ریاست جمهوری به ایلام اجرایی شد
  • بایدن: قصد دارم با ترامپ مناظره کنم
  • نشست خبری معاونت علمی ریاست جمهوری
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است