Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، محمد شریعتمداری امروز (شنبه) در همایش کار و کارآفرینی برای جوانان اظهار کرد: امروز دنیا به سمت ابتکار و خلاقیت حرکت کرده است. برای رشد و توسعه اقتصادی باید به سمت استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و ایجاد یک ارتباط کامل میان فضای دانشگاهی و محیط‌های شغلی حرکت کرد.

به گفته وی، دولت دوازدهم تلاش کرده با استفاده از این همین رویکرد شورای عالی همکاری، فنی و حرفه‌ای کشور را راه‌اندازی کند تا در قالب آن یک ارتباط مثبت میان این محیط‌ها و فضاهای شغلی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کار، تعاون و رفاه اجتماعی با بیان این که نرخ بیکاری فارغ‌التحصیلان ایران کاهش یافته اما بر تعدادشان افزوده شده است، تاکید کرد: امروز حدود یک میلیون و 400 هزار نفر از فارغ‌التحصیلان، بیکار هستند که این مسأله نشان می‌دهد ما نتوانسته‌ایم بسیاری از آنها را بر اساس نیاز اقتصادی کشور جذب و تربیت کنیم. برای حل شدن این موضوع باید روابط حاکم بر بازار کار تغییر کند و با استفاده از ظرفیت‌ها شرایط برای به‌کارگیری این نیروها فراهم شود.

شریعتمداری با اشاره به ظرفیت واحدهای فنی و حرفه‌ای برای همکاری با کارآفرینان اظهار کرد: ما نیمی از این واحدها را برای ارائه خدمات ارزان‌قیمت به کارآفرینان بسیج کرده‌ایم که نتیجه آن تربیت نیروهایی مناسب با فضای روز اقتصادی و پیگیری اولویت‌ها در این حوزه است. دولت تمام تلاش خود را در این حوزه به کار می‌بندد تا از ظرفیت جوانان برای کارآفرینی و ورود به بازار کار استفاده شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: خلاقیت رشد و توسعه دولت رفاه اجتماعی بیکاری ایران بازار کار بسیج اقتصادایران استارتاپ محمد شریعتمداری وزیر کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۹۴۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، بررسی ویژگی های فقر در ایران نشان می دهد که افزایش نرخ فقر در ایران طی سال های اخیر تا حد زیادی معلول شرایط کلان اقتصادی است از این رو برای مقابله با آن نیازمند رویکرد تقویت رشد اقتصادی همراه با سیاست های حمایتی قاعده مند هستیم. اگرچه نقش بالای شرایط اقتصاد کلان در گسترش فقر، ظرفیت های فقرزدایی بودجه عمومی را محدود کرده است، با توجه به اهمیت راهبردی مسأله فقر تحلیل بودجه عمومی از منظر فقرزدایی همچنان دارای اهمیت و یک موضوع کلیدی است.

ارزیابی مکانیزم های امحای فقر در لایحه بودجه سال 1403 نشان می دهد که لایحه به دو شیوه مستقیم و غیر مستقیم بر نرخ فقر اثرگذار است. اثرگذاری غیرمستقیم لایحه بودجه سال 1403 باید از طریق تقویت رشد اقتصادی و کاهش تورم باشد اما لایحه بودجه سال جاری به گونه ای تدوین شده که ادامه روند قوانین بودجه در سال های گذشته است و با توجه به ظرفیت ها و محدودیت های بودجه ای، از لایحه نمی توان انتظار چندانی در مورد هدایت و تقویت رشد اقتصادی و در نتیجه فقرزدایی بخصوص از کانال ظرفیت سازی برای ایجاد رشد اقتصادی پایدار داشت. با این حال، رویکرد نسبتاً انقباضی بودجه و حساسیت بالای آن به موضوع کسری که خود را در کاهش نسبت کسری ترازعملیاتی به کل بودجه عمومی نشان میدهد، می تواند از منظر کاهش اثرات منفی بودجه بر تورم و به تبع آن فقر، مثبت تلقی شود. در سمت دیگر اثرگذاری مستقیم لایحه بودجه بر روی نرخ فقر از طریق سیاست های حمایتی و تامین مالی مالیاتی نشان می دهد که بودجه ابتکار قابل توجهی برای تغییر رویکرد به منظور فقرزدایی از مجرای اثرگذاری مستقیم را پیش بینی نکرده و ظرفیت جدیدی را برای تخفیف فقر ایجاد نکرده است. در واقع در لایحه بودجه منابع یارانه ها و بودجه نهادهای حمایتی به عنوان مهمترین منابع مقابله با فقر درآمدی کمتر از تورم رشد کرده است.

در نمودار زیر ساختار توزیع اعتبارات سالیانه به دستگاهها در خصوص مقابله با فقر قابل مشاهده است. بر این اساس سازمان هدفمندی(جهت توزیع یارانه دارو، نان و یارانه نقدی)، وزارت کار و رفاه اجتماعی، سازمان بهزیستی، کمیته امداد  و صندوق توسعه مسکن از این اعتبارات استفاده میکنند.

دیگر خبرها

  • آیت‌الله اعرافی: در ‌معماری و شهرسازی الگوهای ویژه نداریم
  • معرفی سیستان و بلوچستان با ۳ غرفه در نمایشگاه «اکسپو»
  • چالش‌ها و فرصتهای اکوسیستم استارتاپی در سال ۱۴۰۳
  • فیلم محاصره وزیر جوان دولت رئیسی در میان مردم معترض
  • اعتبارات مقابله با فقر به کدام دستگاهها می‌رسد؟
  • واحد‌های مسکن روستایی ویلایی با ظرفیت‌های مردمی ساخته می‌شوند
  • پیری جمعیت نشاط اقتصادی و اجتماعی را کاهش می‌دهد
  • برگزاری رویداد استارتاپی شتاب در قم
  • دولت توانسته بخش قابل توجهی از اهداف خود برای رفع ناترازی‌ها و مشکلات اقتصادی را محقق کند
  • محسن رضایی:باید از ظرفیت فرماندهان ارشد جنگ برای تربیت راویان جوان بهره برد