Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا این نشست عصر شنبه با حضور ارسلان زارع سرپرست استانداری گیلان، شکری نماینده مردم شهرستان های تالش، رضوانشهر و ماسال در مجلس شورای اسلامی، مدیران دستگاه‌های اجرایی ذی ربط، نماینده کارفرما و مجریان پروژه احداث سد شفارود برگزار و روند عملیات اجرایی این پروژه بررسی شد.

در این نشست بر ضرورت رعایت مسائل زیست محیطی، تسریع در عملیات عمرانی به منظور افتتاح در زمان پیش بینی شده، ارائه گزارش ماهانه از پیشرفت پروژه توسط مجریان و حمایت های استانی و ملی در تامین اعتبارات و مسائل گمرکی و ارزی تاکید شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایرنا سد شفارود با هدف تأمین آب مورد نیاز کشاورزی منطقه و جلوگیری از عوارض خشکسالی ها به میزان ۴۵ و نیم میلیون متر مکعب، تأمین آب مورد نیاز زیست محیطی به میزان ۳۳.۸ میلیون مترمکعب، تأمین آب شرب به میزان ۲۳ میلیون متر مکعب در سال، تأمین آب مورد نیاز صنایع به میزان۲۳ میلیون مترمکعب در سال، کنترل سیلاب های فصلی و تولید انرژی برق آبی به میزان سالانه ۲۵.۵ گیگاوات ساعت در حال احداث است. 
سد شفارود در شش کیلومتری جنوب غربی شهرستان رضوانشهر و ۶۵ کیلومتری غرب رشت بر روی رودخانه شفارود درحال ساخت است که مطالعات آن قبل از پیروزی انقلاب اسلامی انجام و در دهه ۶۰ با بازنگری در این مطالعات، عملیات اجرایی آن در سال ۱۳۶۹ آغاز شده است. از آغاز شروع ساخت این سد با چالش های زیادی مواجه شد و اختلاف نظر بین طرفداران محیط زیست و مجریان ساخت سد شفارود ، ادامه ساخت آن را طولانی کرد. 
سد شفارود قبل از دولت یازدهم به دلیل مشکلات مالی پیشرفت فیزیکی خیلی کمی داشت و بیش از ۲۰ سال انجام مطالعات این سد راکد مانده بود که با پیگیری های جدی صورت گرفته در دولت تدبیر و امید، بصورت فاینانس مطرح شد و اولین فاینانسی بود که در کشور راه افتاد، ضمن اینکه مشکلات زیست محیطی سد شفارود نیز حل شده است. 
رودخانه شفارود با آورد متوسط ۱۷۴ میلیون متر مکعب در سال، یکی از منابع آب موجود در غرب استان است؛ کارشناسان ساخت سد مخزنی شفارود را برای تأمین آب شرب سالم و مطمئن ساکنان منطقه ضروری و حیاتی می دانند. 
شهرستان رضوانشهر در ۷۵ کیلومتری غرب مرکز استان گیلان واقع است. 

اوایل شهریورماه سال گذشته نیز اردکانیان وزیر نیرو در جریان سفر به گیلان از پروژه در حال احداث سد شفارود بازدید و اظهار کرد که این سد با هدف تأمین آب پایدار منطقه ساخته می شود. اینجا را ببینید

مدیرعامل وقت آب منطقه ای گیلان نیز اواخر مردادماه سال گذشته گفته بود که عملیات آبگیری سد شفارود طی سال ۱۳۹۸ آغاز و در سال ۱۳۹۹ وارد مدار بهره برداری خواهد شد. اینجا را ببینید

۷۲۹۶/۲۰۰۷/

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال انرژی پیروزی انقلاب اسلامی خشکسالی دستگاه های اجرایی نماینده مردم قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۵۹۷۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری یزد، سید علیرضا رسولی گفت: در ادامه هدایت آب‌های سطحی محله امامشهر و نهایتاً خیابان شهید شریف، موضوع هدایت آب‌های سطحی چهارراه شهدای محمودآباد تا بعد از سه راهی استقلال در بلوار جمهوری آغاز شد.

وی ضمن تأکید بر حساسیت این فاز از طرح، گفت: به دلیل وجود تأسیسات متعدد زیربنایی در این محور، همچنین ترافیک این چهارراه، این پروژه با دقت بیشتر انجام خواهد شد و با حوصله و همراهی همشهریان این مهم طی ۲۰ روز آینده نهایی خواهد شد.

مدیر منطقه یک شهرداری یزد افزود: طول اجرای لوله گذاری در این مرحله ۳۵۰ متر و با دو خط لوله ۶۰۰ کاروگیت، پس از حفاری و تثبیت بستر و بتن ریزی انجام می‌شود.

رسولی با اشاره به ضرورت اجرای این طرح، ادامه داد: بر اساس شیب طبیعی زمین، بخشی از روان آب‌های بالادست از منطقه چهار شهرداری وارد این منطقه می‌شود که باید با کنترل مسیر حرکت آن، مشکلات حاصل از این مساله را کاست.‌

کد خبر 6090012

دیگر خبرها

  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • افت فشار و کمبود برق مانع پیش روی توسعه اقتصادی تیران
  • آغاز عملیات اجرایی هدایت آب‌های سطحی استان یزد
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش - سراوان
  • آغاز عملیات اجرایی احداث بزرگراه در محور خاش سراوان + عکس
  • عملیات اجرایی پل خورگو آغاز شد
  • کمبود اعتبار ۲۵۰میلیاردی برای احداث ساختمان استانداری لرستان
  • آغاز عملیات اجرایی ۱۳۴ واحد مسکونی در شهر گهرو