Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیتکو نیوز به نقل از کارشناسان جهانی در گزارشی اعلام کرد که هرگونه درگیری نظامی با ایران باعث نابود شدن اقتصاد جهانی خواهد شد.

به گزارش ایبِنا، کیتکو نیوز که از مهم‌ترین مراجع بررسی وضعیت بازار طلا در جهان است، در گزارشی به نقل از کارشناسان در این زمینه هشدار داد. بر اساس اظهارات جرالد کلنته، کارشناس بازار طلا، «اگر تنش‌های ژپولیتیک با ایران ادامه داشته باشد و وارد درگیری نظامی شود، اثرات فاجعه باری بر اقتصاد جهان خواهد گذاشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

وی افزود: اگر تنش‌ها بیشتر شود و تصمیم‌گیران حاضر در قدرت تصمیم بگیرند که برای ایجاد تغییر باید فشارها افزایش یابد، ایران نیز قطعا در برابر این فشارها بی‌تحرک نخواهد بود. فقط در بازار طلا، چنین اتفاقی بازار طلا را وارد یک چرخه جدیدی از رشد قیمت‌ها خواهد کرد.

به گفته این کارشناس بازار طلا، درحالی که پیشتر سقف درنظر گرفته شده برای انس طلا ۱۴۵۰ دلار بود، اگر شرایط از کنترل خارج شود باید به فکر شاخص قیمت ۲۰۰۰ دلاری برای طلا بود. سیاست‌های مالی اشتباه در دنیا به چنین وضعیتی دامن خواهد زد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: درگیری نظامی ایران اقتصاد جهان محمدرضا تابش سعید نمکی ایران اینترنشنال محسن پهلوان احمد شاملو حمید سوریان عملیات مرصاد تیم بی ترامپ یوسف بن علوی نماز جمعه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۰۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، علیرضا فخاری استاندار تهران در حاشیه بازدید از ششمین نمایشگاه بین المللی توانمندی‌های صادراتی ایران در تهران گفت: هر چقدر که بتوانیم در حوزه تولید و کیفی سازی در این امر از طریق استاندارد سازی ورود کنیم، می‌توانیم بخشی از بازار‌های دنیا را تحت تاثیر اقدامات تولیدی خود قرار دهیم.

استاندار تهران افزود: نیروی کار مناسب و مسلط و همچنین کاهش هزینه‌های جانبی مانند سوخت و هزینه‌های مرتبط با آن، ظرفیت بی بدیلی را در مقایسه با رقبای دیگر در سایر کشور‌ها فراهم کرده است و این نمایشگاه هم زمینه خوبی را برای آینده حوزه تولید و صادرات فراهم می‌کند.

علیرضا فخاری همچنین بر توجه به شرکت‌های دانش بنیان و شتاب دهنده‌ها تاکید کرد و گفت: برخی شرکت‌ها برای معرفی ظرفیت‌های ملی که از ظرفیت‌های خرد اقتصادی بخش تولید و تجارت تشکیل می‌شوند به این مقوله ورود کرده اند و این فرصت‌هایی است که این امکان را فراهم می‌کند که مخاطبان ما را بهتر بشناسند و این ظرفیت برای آنها فراهم شود که در انتخاب و رقابت، خودشان را در یک موقعیت جدیدتری ببینند.

استاندار تهران همچنین گفت: آسیب شناسی اثر گذاری نامطلوب تشکل ها، سازمان‌ها و مجموعه‌هایی که باید در چگونگی معرفی، ظرفیت سازی، رفع موانع و ایجاد تسهیلات برای بخش‌های تولیدی کار کنند، بسیار مهم است.

علیرضا فخاری همچنین گفت: ما در حوزه ساختار، مقررات و ضوابط کمبودی نداریم، بلکه نیارمند این هستیم که مشارکت عام را فراهم کنیم و باید برای رفع موانع حضور مردمی در اقتصاد ملی و کاهش تصدی گری دولت در امر اقتصاد تلاش کنیم.

استاندار تهران افزود: در هر حوزه اقتصاد که تلاش بخش خصوصی پررنگ شده است، فرصت‌های طلایی جدیدی برای کار اقتصادی فراهم شده که نه تنها نیاز‌های داخل را تامین می‌کند بلکه مازاد آن جنبه‌های صادراتی نیز پیدا خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد/ اولین کتاب تخصصی انتظارات تورمی در ایران
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • کتاب «اقتصاد در هیاهوی انتظارات» منتشر شد
  • مشکلات اقتصاد ایران راه‌حل سیاسی دارد؟
  • میوه های فرهنگ و موشک را در اقتصاد بچینید
  • کیفی سازی محصولات لازمه ورود به بازار‌های بین الملی
  • جنگ فرهنگی آمریکا علیه عراق و منطقه
  • جسد‌های باستانی سالم در ایران بعد از کشف نابود شدند! | فیلم
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟