Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-03@23:37:32 GMT

کاهش بودجه دولت و حذف بودجه اختصاصی المپیک

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۰۹۳۳

کاهش بودجه دولت و حذف بودجه اختصاصی المپیک

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، بودجه کمیته ملی المپیک در لایحه ارائه شده به مجلس برای سال 98 حدود 74 میلیارد تومان تصویب شد که مسئولان کمیته ملی المپیک اول خرداد با دریافت بودجه 20 میلیاردی، حدود 12 میلیارد تومان، نخستین مرحله بودجه فدراسیون‌ها را واریز کردند.

با توجه به شرایط اقتصادی کشور در حالی که پیش از این کمیته ملی المپیک به صورت فصلی بودجه خود را دریافت می‌کرد، به نظر می‌رسد از این پس بودجه به صورت یک دوازدهم به کمیته ملی المپیک داده شود هرچند رئیس کمیته ملی المپیک در تلاش است تا بتواند مبلغ بیشتری را گرفته و در اختیار فدراسیون‌ها قرار دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به دلیل اوضاع اقتصادی، یک سوم از بودجه 20 میلیاردی تخصیص دوم به علاوه یک میلیارد و 800 میلیون تومان از حقوق کارکنان که در مجموع 8 میلیارد بوده به حساب کمیته ملی المپیک واریز شده که کمیته با این واریزی جدید 12 میلیارد تومان طلبکار است. در صورتی که مسئولان کمیته بتوانند این مبلغ را دریافت کنند، بخشی از بودجه به حساب فدراسیون‌ها واریز می‌شود.

 حذف بودجه اختصاصی المپیک توکیو از منابع دولت

بعد از تصویب بودجه کشور در سال 98، ضمیمه‌ای هم وجود داشت که از مبلغ 43 هزار میلیاردی درآمدها، کمیته ملی المپیک بتواند 18 میلیارد و 400 میلیون تومان را برای المپیک توکیو جذب کند اما با توجه به جلسه سران اقتصادی و حذف 43 هزار میلیارد، این چالش به وجود آمده که دیگر این بودجه 18 میلیاردی به المپیک هم اختصاص پیدا نمی‌کند.

بودجه مصوب دولت در سال 98 مبلغ 407 هزار میلیارد تومان بود که مجلس 43 هزار میلیارد را به عنوان جدول ضمیمه در صورت افزایش منابع دولت اضافه کرد اما به دلیل محدودیت منابع و شرایط اقتصادی موجود این 43 هزار میلیارد حذف شد.

با توجه به اینکه فروش نفت به صفر رسیده، بودجه دولت به مرز 384 هزار میلیارد تومان رسید که دولت در آخرین مصوبه 30 درصد بودجه اولیه را کاهش داد به طوری که بودجه سال 98 به مبلغ 310 هزار میلیارد تومان رسیده است.

با وجود این شرایط اقتصادی، مسئولان کمیته ملی المپیک نگران تامین بودجه المپیک 2020 توکیو نیستند و با توجه به تخصیص‌هایی که کمیته داشته، سیدرضا صالحی‌امیری به دنبال راهکارهایی برای تامین بودجه المپیک است.

کمیته ملی المپیک همچنین برای جذب اسپانسر مرحله اول فراخوان را آگهی کرده و مرحله دوم نیز به زودی آگهی می‌شود. مسئولان کمیته ملی المپیک از مدت‌ها پیش به دنبال جذب اسپانسر برای حضور در المپیک 2020 توکیو هستند.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: بودجه لایحه المپیک شرایط اقتصادی حقوق دولت جدول نفت المپیک بودجه لایحه بودجه مجلس شورای اسلامی بودجه کمیته ملی المپیک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۰۹۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران بودجه در سال پارالمپیک هستیم

در فاصله ۱۱۹ روز مانده به بازی‌های پارالمپیک پاریس، سرپرست کاروان ایران آخرین شرایط آماده سازی ورزشکاران اعزامی به این رویداد را تشریح کرد.

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی کمیته ملی پارالمپیک، محمد پولادگر سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های پارالمپیک پاریس ۲۰۲۴ در خصوص آماده سازی ورزشکاران جانباز، توان‌یاب، نابینا و کم‌بینای کشورمان اظهار داشت: بازی‌های پارالمپیک پاریس از ابعاد مختلفی دارای اهمیت است و قطعا یکی از سخت‌ترین رویداد‌های ورزشی خواهد بود که کشور عزیزمان ایران در آن حضور یافته است. از این رو کمیته ملی پارالمپیک با برنامه‌ریزی دقیق از ماه‌ها قبل اردو‌ها و برنامه‌های آماده‌سازی ورزشکاران را آغاز و این اردو‌ها طبق برنامه در حال انجام است. با وجود محدودیت‌های موجود، تلاش شده تا بهترین امکانات برای آماده‌سازی ورزشکاران فراهم و دغدغه‌های این عزیزان مورد توجه قرار گرفته و برطرف شود.

وی در خصوص تعداد سهمیه‌های کسب شده گفت: تاکنون ۳۸ سهمیه برای حضور در بازی‌های پارالمپیک پاریس توسط ورزشکاران کشورمان در رشته‌های پارادو و میدانی، پاراتیراندازی، پاراتکواندو، پاراتیراندازی با کمان، پاراشنا، والیبال نشسته و گلبال کسب شده است. در رشته‌های پاراوزنه برداری، پاراجودو، پاراکانو و همچنین پارادو و میدانی هنوز شانس کسب سهمیه داریم که این سهمیه‌ها به لطف خدا و با توجه به برنامه‌ریزی‌های انجام شده، تلاش و انگیزه بالای ورزشکاران و مربیان دور از دسترس نیست.

سرپرست کاروان اعزامی به بازی‌های پارالمپیک پاریس افزود: اعزام در ۱۰ رشته ورزشی برای بازی‌های پارالمپیک پاریس قطعی شده است و با توجه به اصل کیفیت گرایی و سیاست‌های کمیته پارالمپیک لیست نهایی نفرات اعزامی طبق زمان تعیین شده توسط کمیته برگزاری بازی‌ها تا پایان خردادماه مشخص خواهد شد. انتخاب نفرات اعزامی بر اساس سهمیه‌های کسب شده، عملکرد ورزشکاران در اردو‌ها و نتایج تست‌های آمادگی در راستای کسب نتایج مطلوب و مدال در بازی‌های پارالمپیک انجام خواهد شد و اعزام تیم گلبال نیز براساس ملاک‌های تعیین شده کمیته پارالمپیک قطعی شد.

پولادگر با اشاره به بودجه پیشنهادی کمیته ملی پارالمپیک برای سال ۱۴۰۳ افزود: انتظار داریم با توجه به اینکه در سال مهم برگزاری بازی‌های المپیک و پارالمپیک قرارداریم، بودجه کافی به منظور حمایت از کاروان اعزامی و حضور مقتدرانه ورزشکاران در این میدان بزرگ بازی‌های پارالمپیک پیش بینی شود. البته ما از مباحث بودجه‌ای به شدت نگران هستیم و امیدواریم دولت و مجلس آن را حل کنند.

پولادگر افزود: همواره مقام معظم رهبری در دیدار با ورزشکاران نسبت به مباحث فرهنگی و مرام پهلوانی تاکید داشته اند، از اینرو اهتمام ویژه نسبت به این موارد از مهم‌ترین اولویت‌های کمیته ملی پارالمپیک است لذا اردوی تیم‌های ملی با حضور مربیان فرهنگی تشکیل می‌شود. همچنین برای نخستین بار روانشناسی دینی پایه توسط روانشناسان ورزشی حاضر در اردو‌های ملی مورد توجه قرار گرفته است.

وی در خصوص پاداش در نظر گرفته شده برای قهرمانان پارالمپیک اظهار کرد: اعلام مبلغ پاداش منوط به آگاهی کمیته از بودجه تخصیصی می‌باشد؛ بنابراین پس از نهایی شدن این موضوع تعیین و اطلاع رسانی خواهد شد.

پولادگر افزود: علاوه بر جوایز نقدی، حمایت‌های دیگری نیز از ورزشکاران پارالمپیکی کشورمان انجام می‌شود. این حمایت‌ها شامل پرداخت کمک هزینه ماهیانه برای ورزشکاران و کادرفنی، تخصیص کمک هزینه برگزاری اردو‌ها برای فدراسیون ها، اعزام به رویداد‌های تدارکاتی بین‌المللی و ارائه خدمات تخصصی، پزشکی، روانشناسی، تغذیه و همچنین سنجش و ارزیابی عملکرد ورزشکاران بر اساس یافته‌های علمی در قالب آکادمی ملی پارالمپیک است.

وی در پایان با تاکید بر لزوم همکاری فدراسیون‌ها و ورزشکاران برای انجام دقیق برنامه‌های پیش بینی شده، حضور ورزشکاران و کادرفنی در رویداد‌های آموزشی به ویژه آموزش‌های ضددوپینگ و همچنین آزمون‌های سنجش عملکرد را ضروری دانسته و نسبت به اثر گذار بودن نتیجه آزمون‌های سنجش در اعزام ورزشکاران تاکید و ابراز امیدواری کرد کاروان پارالمپیک در بازی‌های پاریس خوش درخشیده و بار دیگر موفق به تاریخ سازی گردد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان خاص تیم پناهندگان در المپیک ۲۰۲۴ + عکس
  • ۱۸ کرسی منطقه‌ای والیبال به ایران رسید/ دیدار تقوی با دبیرکل کمیته ملی المپیک عمان
  • کاهش معافیت‌های مالیاتی بودجه برمبنای احکام برنامه هفتم بود
  • حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران
  • برگزاری اردوهای تیم ملی دوومیدانی با حمایت کامل کمیته ملی المپیک
  • کاروان المپیک و پارالمپیک پاریس نگران بودجه!
  • پولادگر: تیم گلبال مسافر پاریس شد/ نگران بودجه در سال پارالمپیک هستیم
  • آخرين خبرها از كاروان ايران در پارالمپيک پاریس
  • نگران بودجه کمیته ملی پارالمپیک در سال پارالمپیک هستیم
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟