Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، ماشا اکبری (فعال صنفی پرستاران) با اشاره به صحبت اخیر وزیر بهداشت و درمان مبنی بر اینکه ماه عسل تمام شد و باید هزینه‌ها را مدیریت کنیم، اظهار داشت: طرح تحول نظام سلامت از ابتدا و اول برای ما کارکنان نظام سلامت و خاصه کارکنان بخش بالین و بصورت ویژه برای پرستاران بیمارستان‌ها به جز تلخی و تلخکامی دستاوردی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با شروع جشن‌های شادی و سرور آن ماه عسلی که از آن نام می‌برید کار و مسئولیت ما پرستاران بابت سرازیر شدن مشتریان و مراجعان به مراکز درمانی دولتی بابت خدمات القایی رایگان چندین برابر شد و در مقابل میزان دریافتی ما بر اساس طرح مجعول و مجهول قاصدک کم و کمتر و این اواخر صفر شد!

او ادامه داد: ما پرستاران شرکتی هنوز اضافه حقوق سال نود و هفت خود را نگرفته‌ایم؟ معوقه سال نود و شش کارکنان واحد‌های رادیولوژی هنوز پرداخت نشده است؟ کارانه و اضافه کار بیمارستان‌ها از ده تا دوازده ماه عقب افتاده است. پس چه کسانی پول‌ها و اسکناس‌ها را گرفته‌اند؟

اکبری با اشاره به این گفته وزیر که ساخت و سازهای غیرضروری را متوقف کنید، بیان کرد: ما معتقدیم جناب دکتر نمکی باید یک قدم محکم‌تر بردارید و بگویید پروژه‌های غیرضروری ساخته یا خریداری شده را بفروشید. در هر دانشگاهی ده‌ها مِلک بی‌مصرف و بلااستفاده وجود دارد که می‌تواند با تبدیل به نقدینگی بخشی از نگرانی‌های به جای وزیر را برطرف کرد. با برخی از تجهیزات میلیاردی بلااستفاده رها شده در محوطه بیمارستان‌ها هم باید همین برخورد صورت بگیرد.

این فعال صنفی پرستاران با اشاره به تاکید وزیر مبنی بر لزوم بازنگری بر طرح تحول سلامت گفت: ما به عنوان سربازان خط مقدم بخش بهداشت و درمان سال‌هاست که این حرف‌ها را می‌شنویم اما هیچ تغییر محسوسی در استراتژی فرماندهان وزارت بهداشت نمی‌بینیم. چقدر زمان باید بگذرد تا این بازنگری انجام شود؟ به قیمت چقدر فرسایش جسمی و جانی کارکنان بخش بالین؟

وی در پایان خاطرنشان کرد:  هیچ استادکار ماهری نمی‌تواند لوکوموتیو در حال حرکتی را تعمیر اساسی کند مگر سرهم‌بندی کردن تا رسیدن به ایستگاه بعدی. ولی فراموش نباید کرد که سرنشینان این قطار جان و سلامتی مردم است. جان مسافران این قطار نیازمند تعمیر را به خطر نیندازیم. لطفاً اگر قصد تعمیر این قطار معیوب را دارید دستور توقف موقت آن را صادر نمایید.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: وزارت بهداشت و درمان پرستاران طرح تحول سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۱۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،سرپرست معاونت آموزش، تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه گفت: نظر به موافقت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، با تاسیس ۲ رشته پرستاری داخلی-جراحی و پرستاری سلامت جامعه در مقطع کارشناسی ارشد در این دانشگاه، شمار رشته‌های علوم پزشکی تربت‌حیدریه به ۱۸ رشته افزایش یافت.

دکتر حسن اژدری زرمهری افزود: بعد از بازدید میدانی ارزیابان وزارت بهداشت که بهمن ماه پارسال انجام شد و با توجه به نیاز روزافزون نظام سلامت کشور به پرستاران متخصص در زمینه داخلی-جراحی و سلامت جامعه و همچنین ظرفیت‌های موجود در این دانشگاه علوم پزشکی، شورای آموزش علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی با این درخواست موافقت کرد.

وی گفت: هم اکنون دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه دارای ۹۳ عضو هیات علمی و نزدیک به هزار دانشجو با ترکیب ۵۶ درصد زنان و ۴۴ درصد مردان است.

زرمهری افزود: اکنون این دانشگاه دارای رشته‌های پرستاری، هوش‌بری، مامایی، اتاق عمل، فناوری اطلاعات سلامت، علوم آزمایشگاهی، بهداشت محیط، پرتوشناسی، فوریت‌های پزشکی، بهداشت عمومی، بهداشت حرفه‌ای، زیست فناوری، فیزیولوژی پزشکی، بیوشیمی بالینی، یادگیری الکترونیکی، ۲ مجوز دکترای پژوهشی و نیز دکترای پزشکی در چهار مقطع کاردانی، کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته)، کارشناسی‌ارشد و دکترای تخصصی و در چهار دانشکده است.

دیگر خبرها

  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال اعمال می‌شود
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی مشهد از گردشگران سلامت در ۱۴۰۲
  • مصوبه فوق‌العاده خاص کارکنان نظام سلامت از سال جاری اعمال می‌شود
  • اعمال مصوبه فوق العاده خاص کارکنان نظام سلامت از امسال
  • پرداخت «فوق العاده خاص» کارکنان نظام سلامت از سال جاری
  • بودجه ۱۰ هزار میلیاردی فوق‌العاده خاص نظام سلامت
  • هرساعت اضافه‌کار پرستاران ۲۰۰۰۰ تومان است/احتمال افزایش مبلغ
  • افزایش تعداد رشته‌های دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه
  • نصب یک دستگاه رادیوگرافی دیجیتال پرتابل در بیمارستان حضرت رسول (ص) جوانرود