Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر آب و فاضلاب روستایی  شهرستان مشهد روز یکشنبه با بیان این مطلب در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از ۳۵۶ روستای شهرستان با جمعیت ۳۰۳ هزار و ۹۸۶ نفر ،۲۳۱ روستا در سه بخش احمدآباد، رضویه و مرکزی  با ۲۹۹ هزار و ۳۳۹ نفر در قالب ۲۳۱ روستا زیر پوشش شبکه آب و فاضلاب روستایی هستند.

فرزاد روغنی گفت: شمار مشترکان این شرکت در شهرستان مشهد  ۹۸ هزار و ۹۱۲ مشترک است و آب و فاضلاب روستایی مشهد با ۳۳ نفر نیروی اداری  و پنج شرکت پیمانکار بهره بردار، خدمات رسانی به این جمعیت زیاد و منطقه گسترده را بر عهده دارد و امیدواریم با تقسیم کار، این حجم بالای مسئولیت که معادل خدمت رسانی به چندین شهرستان است آسان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: شرکت  آب و فاضلاب روستایی مشهد در منطقه همت آباد و دهرود در حاشیه این شهر به تنهایی ۹ هزار مشترک را زیر پوشش دارد این در حالی است که خدمات شرکتهای آب و فاضلاب روستایی  برای آب رسانی به روستاهایی تا ۳۰۰ خانوار پیش بینی شده است.

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان مشهد تعداد مشترکان بخش مرکزی شهرستان را ۷۲ هزار عنوان کرد و گفت: حاشیه شهر مشهد با ۶۸ روستا و ۱۵۵ هزار نفر جمعیت در مجموع ۱۸ درصد روستاهای شهرستان و ۴۳ درصد جمعیت روستایی را در این منطقه جای داده است. منطقه ای گسترده که ساختمانها و کالبد آن شباهتی به روستا ندارد از این رو خواستار چاره اندیشی برای رفع مشکلات آن هستیم.

روغنی افزود: در حالی که نرخ رشد جمعیت در روستاهای خراسان رضوی  ۱.۹ درصد است اما در برخی مناطق حاشیه ای همچون روستاهای کریم آباد و دهرود این شاخص به ۱۰ درصد رسیده است که باید برای این مساله نیز چاره ای اندیشیده شود.

او با اشاره به کمبودهای بودجه ای کنونی در شهرستان مشهد ادامه داد: با این وجود ۱۵ روستا با ۲۸ هزار نفر جمعیت طی دو سال گذشته زیر پوشش خدمات این شرکت قرار گرفته اند.

مدیر آب و فاضلاب روستایی شهرستان مشهد گفت:طی سال گذشته ۱۰۸ کیلومتر شبکه انتقال و توزیع جدید آب و فاضلاب روستایی ساخته شده  و ۱۸ حلقه چاه، شش باب مخزن زمینی و هوایی، ۱۰ دستگاه کلرزن و دو ایستگاه پمپاژ برای توسعه آبرسانی در شهرستان به بهره برداری رسیده است.

روغنی افزود: ۱۲۵ آبادی و روستا که بیشتر شامل روستاهای کم جمعیت و فاقد دهیاری است زیر پوشش شبکه آب و فاضلاب روستایی مشهد قرار ندارند و آب شرب برخی از آنها به صورت خودگردان توسط دهیاری ها تامین می شود و در حال حاضر آب رسانی به ۳۸ روستای این شهرستان به صورت سیار و با تانکر انجام می شود.

وی یکی از چالشهای تامین آب شهرستان مشهد در تابستان را مصرف آب شرب روستایی توسط دام های سبک و سنگین روستائیان عنوان کرد و گفت: حجم بالای مصرف آب شرب به وسیله دام، تامین منابع آبی شرب را با مشکل مواجه کرده است که امیدواریم با کمک بخشداری ، فرمانداری و دیگر دستگاهها مشکلات تامین آب سیار با تانکر کاهش یابد.

۳۲۲۱/۱۹۲۲

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال آب و فاضلاب خدمات رسانی خدمت رسانی خراسان رضوی مشهد قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۱۵۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی سملیان ظهر چهارشنبه در جمع خبرنگاران گفت: پس از درخواست‌های مردمی در خصوص عدم پوشش مناسب در روستای حسین آباد و پس از بررسی صورت گرفته توسط کارشناسان این اداره کل، با ایجاد سایت ایرانسل در این روستا، مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات برطرف و به شبکه ملی اطلاعات متصل شد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر افزود: حسین آباد، روستایی از توابع شهرستان جم با ۵۲ خانوار و جمعیت ۱۷۶ نفر است که با ایجاد سایت در این روستا، روستاهای اقماری آن به نام دره چاه با ۳۲ خانوار و جمعیت ۱۱۷ نفر، چم چشمه با ۸۴ خانوار و ۳۳۱ نفر، نیلاب ۳۸ خانوار و ۱۴۳ نفر، بندانو ۶۹ خانوار و ۲۵۰ نفر تحت پوشش ارتباطی قرار گرفته است.

سملیان اظهار کرد: پروژه سایت روستای چاه پهن، با نیازسنجی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر و اعتبارات طرح خدمات اجباری روستایی (USO) وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، به پیمانکاری شرکت ایرانسل با تکنولوژی 3G/4G طراحی، نصب و راه اندازی شد.

وی خاطرنشان کرد: توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات روستایی، می‌تواند سبب توانمندسازی و تأثیرگذاری آگاهانه این قشر از جامعه، در توسعه پایدار روستایی و روند توسعه کشور شود ICT در روستا منجر به توانمندسازی در ابعاد گوناگونی مانند آموزش، بهداشت، بازاریابی و داد و ستد، درآمد، گردشگری، بهره وری و غیره می‌شود.

مدیرکل ارتباطات استان بوشهر، هدف این اداره کل را مرتفع نمودن مشکلات مردمی در حوزه ارتباطات و همچنین فناوری اطلاعات نقاط محروم و بروز رسانی اطلاعات روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان اعلام کرد.

کد خبر 6094261

دیگر خبرها

  • بهره‌مندی نزدیک به ۸۰ درصدی جمعیت روستایی شهرستان ارومیه از آب شرب سالم و بهداشتی
  • بررسی روند عملیات اجرایی آبرسانی به ۲ روستای بوکان
  • پیشرفت ۹۵ درصدی طرح‌های تامین آب شرب ۷ روستای شهرستان چایپاره
  • ۶۵ درصد از راه‌های روستایی طارم آسفالت شده است
  • بهره‌برداری از طرح آب‌رسانی به دو شهر و ۱۰ روستا در شهرستان شازند مرکزی
  • طرح جهاد آبرسانی برای ۱۹۸ روستای استان مرکزی
  • روستای حسین آباد شهرستان جم به اینترنت نسل چهارم متصل شد
  • ارتقای سایت تلفن همراه روستای مزرعه میر‌ها شهرستان اردکان
  • دسترسی ۷۸ هزار روستایی به آب آشامیدنی سالم
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی