Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس فراکسیون غذا و داروی مجلس گفت که مجلس با وزارت بهداشت برای مقابله با فساد در حوزه‌ دارو همراه است تا موضوع روشن و شفاف شده و برخوردهای قانونی صورت گیرد.

اخبار اجتماعی-همایون هاشمی با اشاره به تاکیدات اخیر وزیر بهداشت مبنی بر وجود فساد در حوزه بهداشت و درمان گفت: مجلس همواره در موضوع سالم سازی محیط کار و بهداشت تاکیداتی داشته که در همین راستا امروز بحث فساد ستیزی به صورت پررنگ مطرح می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موضوعی که باید دستگاههای متخصص و مربوطه در آن ورود کنند که نمونه آن دیوان محاسبات به عنوان مجموعه زیر نظر مجلس است.

وی با بیان این که نباید این مضووع به جریان تنشی و اختلاف انگیز تبدیل شود، گفت: قطعا تبدیل شدن موضوع فساد در حوزه بهداشت و درمان به جریان اختلاف انگیز تاثیرات منفی در روند کار می‌گذارد. باید با اصلاح رویه به سمت خدمت رسانی به مردم حرکت کنیم. بدان معنا که بررسی جامع و دقیقی صورت گیرد و اسناد و مدارک به سازمان‌های مربوطه ارائه شود که در همین رابطه هم وزیر بهداشت کمیته‌ای را تشکیل داده که این روشنگری و شفاف سازی کار شایسته‌ای است و همه باید با وزیر همراهی کرده و در عین حال از تنش پرهیز کند.

این عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه عمده فساد مطرح شده مربوط به حوزه دارو است، گفت: ظاهرا برخی شرکت‌ها ارز دولتی گرفته و دارو را وارد کرده اما به بازار عرضه نکردند تا به قیمت بالاتر توزیع کنند.

هاشمی با بیان این که ارز دولتی ۴ هزار و ۲۰۰ تومانی فساد انگیز و وسوسه انگیز است، گفت:‌ دولت باید ساز و کار مناسبی برای نظارت مستمر و مستقیم بر چگونگی هزینه کرد ارز دولتی داشته باشد. موضوع انحراف از مصرف ارز دولتی در تمامی حوزه‌ها دیده شده این که پول را گرفته و به جای محصول تعهدی محصول دیگری را وارد کردند و مواردی از این دست هم شنیده شده. لذا دولت باید نظارتش را قوی‌تر کند.

وی با  یاد آوری این که موضوع فساد در دارو مربوط به تولید کنندگان داخلی نیست، توضیح داد: این موضوع به برخی از شرکت‌های بازرگانی برمی‌گردد که می‌توان با ساز و کار قانونی اقداماتشان را بررسی کرده و حساب کشی نمود. البته بیان ادعاها و برچسب زدن‌ها هم درست نیست و باعث انحراف از مسیر می‌شود ما در این راه با دولت همراه هستیم تا موضوع روشن و شفاف شود.

هاشمی در پایان گفت: قطعا باید در این راه از سیاسی کاری پرهیز شود چون فضای بهداشت و درمان مربوط به همه طیف‌ها و اقشار مختلف مردم است قطعا سیاسی بازی باعث می‌شود که نتوان خدمات خوبی به مردم ارائه کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: بهداشت و درمان دارو وزارت بهداشت وزیر بهداشت مجلس مبارزه با فساد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۱۹۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت

معاون پرستاری وزارت بهداشت از تدوین لایحه حمایت از حقوق مادی و معنوی پرستاران با هدف بهبود وضعیت معیشتی آن‌ها خبر داد و گفت: تصویب این لایحه به بهبود وضعیت معیشتی پرسناران کمک خواهد کرد. - اخبار اجتماعی -

عباس عبادی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم در حاشیه هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور اظهار کرد: همه ارکان کشور اعم از دولت و مجلس و وزارت بهداشت در صدد این هستند که شرایط محیط کار را برای همه کارکنان سلامت به‌ویژه پرستاران ارتقا دهند. در همین راستا نسخه اولیه لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران تدوین شده است و پس از چکش کاری از منظر حقوقی در وزارت بهداشت، به هیئت دولت ارسال خواهد شد و در صورت تصویب، به ارتقای وضعیت معیشتی پرستاران کمک خواهد کرد.

معیشت پرستاران بهبود می‌یابد

وی افزود: این لایحه در 37 ماده و چند سر فصل شامل سرفصل‌های معیشتی، امور رفاهی و ارتقای شغلی گروه پرستاری تنظیم شده که کمک خواهد کرد وضعیت معیشتی پرستاران بهبود یابد‌. همچنین خلاهای قانونی که در مشاغل سخت و زیان آور وجود دارد در این لایحه دیده شده و در بحث‌های رفاهی مسائلی ازجمله بهبود وضعیت اسکان پرستاران، درآمد آن‌ها، حمایت از حضور پرستاران در مناطق محروم از طریق افزایش درآمد، ارائه خدمات رفاهی به پرستاران پیش‌بینی شده است.

معاون پرستاری وزارت بهداشت ادامه داد: در این بسته همچنین تسهیلاتی برای ادامه تحصیل همکاران پرستار در نظر گرفته شده که ارتقای شغلی داشته باشند.  این لایحه در محورهای مشوق‌های آموزشی، جبران مالی خدمات پرستاری، جذب و استخدام و تامین نیروی انسانی، رفاهی و انگیزشی، ارتقای جایگاه و کرامت معنوی پرستاران تدوین شده که جزئیات دقیق‌تر همه این موارد، پس از تصویب اطلاع رسانی می‌شود. 

وی ابراز امیدواری کرد که با تصویب این لایحه، شاهد افزایش انگیزه کاری پرستاران و درنتیجه ارائه خدمات باکیفیت‌تر به بیماران باشیم.

عبادی همچنین به افزایش تعرفه خدمات پرستاری نیز اشاره و بیان کرد: اجلاس معاونین و مدیران پرستاری برای تبیین اهداف وزارت بهداشت به شکل دوره‌ای و در هر فصل به صورت حضوری برگزار می‌شود‌، یکی از اهداف مهم این اجلاس تغییراتی است که در تعرفه گذاری خدمات پرستاری رخ داده است.

رشد 50 درصدی ضریب ریالی خدمات پرستاری

معاون پرستاری وزارت بهداشت از رشد قابل قبول در حوزه تعرفه‌های خدمات پرستاری خبر داد و گفت: با رشد 50 درصدی ضریب ریالی و افزایش 15 درصدی ارزش نسبی خدمات پرستاری و اصلاحاتی که در آیین نامه بازتوزیع در حال انجام است رشد قابل قبولی در حوزه تعرفه‌های خدمات پرستاری ایجاد شده است.

شبکه متخصصان پرستاری ایجاد می‌شود

وی با اشاره به اینکه توانمندسازی پرستاران یکی از اولویت‌های کاری ماست، افزود: در سال 1403 شبکه‌ای از متخصصان پرستاری تشکیل خواهد شد و بر اساس حوزه‌های تخصصی، گردهمایی‌های فنی ایجاد و برگزار خواهد شد. برای اولین دوره تمام همکاران سرپرستار و به ترتیب پرستارات بخش‌های بستری، مراقبت‌های ویژه اطفال و ... گرد هم می‌آیند تا با ایجاد شبکه ملی متخصصین حوزه پرستاری ارتقای کیفیت خدمات پرستاری ارائه شده به مردم را شاهد باشیم.

پرستاران؛ 30 درصد کارکنان وزارت بهداشت

معاون پرستاری وزارت بهداشت با اشاره به این که نظام سلامت به لحاظ جمعیت و تعداد کارکنان دومین وزارتخانه کشور پس از وزارت آموزش و پرورش است، عنوان کرد: بالغ بر 600 هزار نفر به عنوان کادر درمان در نظام سلامت در حال فعالیت هستند. در حوزه درمان در مجموع بیمارستان‌ها نزدیک به 60 درصد گروه فنی را گروه پرستاری و در کل نظام سلامت 30 درصد جمعیت را جامعه پرستاری تشکیل می‌دهد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تدوین لایحه حمایت از حقوق پرستاران با هدف بهبود معیشت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران
  • شبکه‌های آزمایشگاهی حوزه بهداشت و درمان تشکیل می شود
  • ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده شغل پرستاران تخصیص یافت
  • اختصاص ۱۰ همت برای پرداخت فوق‌العاده پرستاران
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • مهمترین اخبار دهم اردیبهشت/علت بارش‌های سنگین جنوب کشور
  • تبادل الکترونیک پرونده بیماران از اطاله دادرسی جلوگیری می‌کند
  • مبارزه با فساد در اولویت برنامه‌های عدلیه است
  • وزارت بهداشت و درمان در اصلاح فرهنگ فرزندآوری یاری‌رسان‌ باشد