Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-05@23:11:40 GMT

پاسخی به سوال علم بهتر است یا ثروت

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۲۵۲۰

پاسخی به سوال علم بهتر است یا ثروت

رئیس اتاق البرز گفت:  علمی که ثروت افزایی نکند و کاربردی نباشد بی فایده است.

به گزارش خبرنگار ایسنا منطقه البرز، رحیم بنامولایی در حاشیه برگزاری استارتاپ دانشجویی با عنوان «کسب آغاز» که با مشارکت جهاددانشگاهی و اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهارکرد: شرایط امروز جامعه دیگر مثل گذشته نیست، باید به مسئله تولید ثروت توجه بیشتری کنیم، دیگر نمی توان گفت که علم بهتر از ثروت است چون علمی که ثروت افزایی نکند و کاربردی نباشد بی فایده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه علم و ثروت همچون کفه یک ترازو هستند و باید با هم همخوانی داشته باشند، گفت: ثروتی هم که بدون علم باشد بی هیچ وجه راهشگا نیست .

این مسئول بیان کرد: امروز 15 میلیون لیسانسه در کشور داریم، بسیاری از این افراد فقط مدرک گرفته اند و عملاً از علم خود استفاده ای نمی کنند، متاسفانه مدرک گرایی آفت جامعه ما شده است، افرادی که سال های تحصیل می کنند و بدون مهارت به حال خود رها می شوند .

بنامولایی گفت: امروز وقت آن رسیده که به مهارت پروری بهای بیشتری بدهیم، کسب و کارهای آینده را با ایده های جوانان راه اندازی کنیم و فقط به دنبال مدرک نباشیم .

رئیس اتاق بازرگانی البرز تصریح   کرد: اگر می خواهیم از لحاظ اقتصادی پیشرفت کنیم باید تجاری سازی ایده ها را در دستور کار قرار دهیم و با روش های جدید وارد بازار کار شویم چرا که دیگر روش های سنتی پاسخگوی نیازها نیستند و اکثرا پرهزینه و دیربازده هستند .

وی تاکید کرد: برای رسیدن به رونق اقتصادی باید به جوانان بها بدهیم، ایده های آنان را ارزیابی و ایده های خلاقانه را تجاری کنیم، وضعیت ایران در منطقه وضعیت خوبی است و با تلاش و نوآوری می توان بازار خوبی برای کشور ایجاد کرد که این هدف فقط با استفاده از توان نیروی های جوان و خلاق عملیاتی می شود .

 


انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال ایران بازار کار ثروت جامعه علم قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۲۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

 فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، رهبر انقلاب اسلامی در پیام نوروزی، سال ۱۴۰۳ را سال «جهش تولید با مشارکت مردم» نام‌گذاری کردند و برهمین اساس رسانه KHAMENEI.IR (https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/) از مخاطبین خود دعوت می‌کند تا پیشنهادها، نظرات و ایده‌های خود را برای تحقق مشارکت مردم در جهش تولید از طریق صفحه ویژه‌ی فراخوان به آدر (https://farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/)س farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/ ارسال نمایند.

پیشنهادهای دریافت شده پس از دسته‌بندی به مرور منتشر می‌شود و نظرات و راهکارهای مطرح شده برای عملیاتی شدن مشارکت مردمی در عرصه تولید، به دستگاه‌های مربوطه ارجاع داده خواهد شد.

مخاطبان محترم می‌توانند برای ارسال ایده‌ها به صفحه farsi.khamenei.ir/tolid-mardom/ مراجعه کنند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویدیو/ از طرح دغدغه‌های کارگران تا دوری از باندهای قدرت و ثروت
  • اسرائیل پاسخی به مطالبات مقاومت فلسطین نمی‌دهد
  •  فراخوان ایده‌های مردم برای تحقق مشارکت در جهش تولید
  • داوری ۱۱۵ ایده در رویداد آموزشی «بوت کمپ» دانشگاه آزاد قم
  • آشپزی در بیل؛ ایده ای خلاقانه برای پخت غذا در فضای باز (فیلم)
  • ایده «دو دولتی»؛ نسخه‌ای که به‌جای شفا، کور می‌کند
  • فیوچرلاینر ؛ سیرک علمی جنرال موتورز (+تصاویر)
  • چرا فنلاند شادترین کشور دنیاست؟
  • ببینید | پاسخ آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در مورد ثروت افسانه‌ای
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت