Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی پیرهادی، مدیرکل فرهنگ دینی و انقلابی معاونت فرهنگی قوه قضاییه و دبیر طرح ملی ابرار، در گفت‌وگو با ایکنا؛ از اجرای طرح ملی «ابرار» با هدف همراهی با اهل‌بیت(ع) در اطعام فقرا، ایتام و زندانیان جرائم غیرعمد خبر داد و گفت: 25 ذی‌الحجه به عنوان روز خانواده نام‌گذاری شده است. این روز مصادف است با نزول آیه هشت سوره انسان که خداوند می‌فرماید: «وَيُطْعِمُونَ الطَّعَامَ عَلَى حُبِّهِ مِسْكِينًا وَيَتِيمًا وَأَسِيرًا؛ و به [پاس] دوستى [خدا] بينوا و يتيم و اسير را خوراک مى‏‌دادند».

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به شأن نزول این آیه، گفت: براساس روایت‌ها امام حسن(ع) و امام حسین(ع) بیمار شدند و حضرت رسول(ص) به حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) پیشنهاد کرد برای بهبودی آنها سه روز روزه نذر کنند. پس از بهبودی حسنین(ع) همه اعضای خانواده روزه گرفتند و غذای افطار خود را در روز اول به فقیر، روز دوم به یتیم و روز سوم به اسیر بخشیدند.

پیرهادی با اشاره به اینکه برای روز خانواده که دلیل نام‌گذاری آن انفاق خانوادگی اهل‌بیت(ع) است، برنامه منسجمی وجود نداشت، گفت: بر همین اساس معاونت فرهنگی قوه قضائیه پیشنهاد کرد طرح ابرار برای حمایت از فقرا، ایتام و زندانیان جرائم غیرعمد در سه روز منتهی به 25 ذی‌الحجه انجام شود.

وی تشریح کرد: براساس این طرح خانواده‌هایی که توان روزه‌‌داری دارند، سه روز منتهی به 25 ذی‌الحجه را روزه می‌گیرند و پول غذای خود را به فقرا، ایتام و زندانیان جرائم غیر عمد می‌بخشند. خانواده‌هایی هم که نمی‌توانند همگی روزه بگیرند در همراهی با انفاق خانوادگی ائمه(ع) پول سه روز غذای خود را در روز اول و دوم با محوریت کمیته امداد به فقرا و ایتام و روز سوم با محوریت ستاد دیه کشور به زندانیان جرائم غیرعمد هدیه می‌کنند.

مدیرکل فرهنگی معاونت فرهنگی قوه قضائیه با تأکید بر اینکه اگر در جامعه امروز انفاق خانوادگی تسری پیدا کند، فضای جامعه بهبود پیدا کرده و بسیاری از مشکلات خانواده‌ها مرتفع می‌شود، گفت: الگوبرداری و ترویج سنت اهل‌بیت(ع) در خصوص بخشش به فقرا، ایتام و زندانیان، تحقق انتظارات امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری در خصوص ضرورت رسیدگی به مستضعفان، تحقق محرومیت‌زدایی که مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب به آن اشاره کرده‌اند، تعالی معنوی و ارتقای سطح فردی و اجتماعی در درون خانواده‌ها، نهادینه کردن فرهنگ مشارکت عمومی و هدفمندسازی رسیدگی به وضعیت مستضعفان از اهداف اجرای طرح ابرار است.  

وی خصوصیت بارز این طرح را اجرای آن توسط نهادهای مردمی اعلام کرد و گفت: همه نهادها و دستگاه‌های اجرایی برای حضور بیشتر مردم در این طرح تمام تلاششان را خواهند کرد اما محور اجرای این طرح مردمی است.

پیرهادی از استقبال نهادهای مردمی و مذهبی از پیشنهاد اجرای طرح ابرار خبر داد و گفت: بسیاری مطرح کرده‌اند که به نیابت از امام زمان(عج) سه روز روزه‌داری کرده و هزینه غذای خود را انفاق می‌کنند. البته فاز اول این طرح به صورت ملی اجرایی می‌شود و ما امیدواریم آن را به صورت بین‌المللی ترویج دهیم چرا که اعتقاد داریم رفتار اهل‌بیت(ع) نه فقط برای مردم ایران بلکه برای همه مردم دنیا درس‌آموز است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا اجتماعی طرح ابرار روز خانواده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۲۵۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند

به گزارش خبرگزاری مهر، یوسف رحیمی افزود: تصویب فوق العاده خاص در واپسین لحظات جمع بندی جداول بودجه ۱۴۰۳ انجام گرفت. این اتفاق با همراهی نمایندگان مجلس دوازدهم با کادر درمان و همچنین در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی درباره تصویب بودجه فوق العاده خاص افزود: هر چند خواسته پرستاران تصویب این قانون با ضرایب بالاتر از ضریب فعلی می‌باشد اما سازمان نظام پرستاری این اقدام نمایندگان را قابل تقدیر می‌داند.

رحیمی ضمن تقدیر از دیگر ارگان‌ها و سازمان‌های همراه در پیگیری و تصویب این قانون، تصریح کرد: این اتفاق در سایه هم افزایی سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت و همراهی تشکل‌های مختلف صنفی رقم خورد.

وی تاکید کرد: با وجود شرایط سخت کاری و نوسانات اقتصادی، پرستاران به شدت تحت فشار بوده و متأسفانه هر روز اخبار نگران کننده‌ای از جای جای کشور به گوش می‌رسد. تصویب فوق‌العاده خاص اتفاقی مبارک اما ناکافی برای ایجاد انگیزه کادر درمان است.

معاون توسعه و مدیریت منابع سازمان نظام پرستاری در ادامه گفت: انتظار ما همراهی دولت با خواسته‌های سازمان نظام پرستاری و وزارت بهداشت در پیگیری و تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران است.

کد خبر 6095981 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • خیال نکونام بابت خط دفاعی راحت شد (عکس)
  • دولت برای تصویب لایحه حمایت مادی و معنوی پرستاران اقدام کند
  • بزرگترین خدمت و جهاد خدمت به مردم است
  • مصدومیت آرمان رمضانی برطرف شد
  • همایش هفته شورا‌ها در جغتای برگزار شد
  • خدمات فرهنگی و عمرانی خارگ افزایش یافت
  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • همراهی ۱۹ پزشک هلال احمر با زائران حج تمتع خراسان رضوی
  • کمک به فقرا توسط کارمندان در کردستان نهادینه شود