Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-05-01@06:49:41 GMT

ارائه خدمات درمانی به ۷۵ هزار زائر پاکستانی

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۲۶۱۹

ارائه خدمات درمانی به ۷۵ هزار زائر پاکستانی

به گزارش ایکنا از سیستان‌وبلوچستان، مصطفی احمدی‌مقدم، رئیس شبکه بهداشت و درمان میرجاوه صبح امروز، 6 مردادماه در نشست هماهنگی و پشتیبانی ارائه خدمات به زوار اربعین حسینی گفت: طبق برنامه‌ریزی انجام شده تمامی زائران در بدو ورود به ایران، پس از واکسینه شدن از نظر ابتلا به بیماری‌های واگیردار شایع در منطقه مورد غربالگری قرار می‌گیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه انجام واکسیناسیون خوراکی از جمله اقداماتی است که بر اساس دستورالعمل‌های بهداشت بین‌الملل برای این زائران انجام می‌شود، افزود: در این راستا واکسیناسیون خوراکی فلج اطفال برای زائران پاکستانی اربعین در سیستان و بلوچستان انجام می‌شود.

رئیس شبکه بهداشت و درمان میرجاوه اظهار کرد: سال گذشته در ایام اربعین 46 هزار زائر از مرز میرجاوه وارد کشورمان شدند و امسال پیش‌بینی می‌شود این آمار با افزایش 40 درصدی به 75 هزار نفر برسد.

وی افزود: البته سال گذشته نیز خدمات بهداشتی و درمانی به بهترین شکل ارائه شده و با توجه به برنامه‌ریزی انجام شده، امسال میزان خدمات بهداشتی و درمانی به این زائران افزایش خواهد یافت.

احمدی‌مقدم بیان کرد: با توجه به بارندگی‌های اخیر در منطقه، شرایط برای افزایش موارد مالاریا در جنوب غرب آسیا که منطقه آندمیک این بیماری است مساعدتر از گذشته شده و بنابراین تشدید نظام مراقبت از انتقال بیماری‌ها در داخل کشور و مرزها ضروری است.

وی عنوان کرد: تمام تمهیدات لازم شامل امکانات، تجهیزات، لوازم دارویی و درمانی و غربالگری برای پیشگیری از ورود بیماری‌های مسری مانند فلج اطفال، مالاریا، تب دانگ، التور، در مرز میرجاوه تا اواخر مهرماه که موعد ورود این زائران است، فراهم خواهد شد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان میرجاوه گفت: استفاده از ظرفیت داوطلبان برای ارائه خدمات آموزشی، مراقبتی و بهداشتی و کمک گرفتن از خود زوار در قالب داوطلب سلامت، از ابتکارات ارزشمندی است که توسط همکاران حوزه بهداشت انجام شده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن خبرگزاری ایکنا زوار پاکستانی خدمات درمانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۲۶۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید

رئیس مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت جمعیت هلال احمر با اشاره به انجام بررسی استطاعت حجاج برای اعزام به سرزمین وحی گفت: حجاجی که بیماری خاص دارند، باید داروها و نسخه پزشک معالج خود را همراه داشته باشند.

سید علی مرعشی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به لزوم احراز استطاعت جسمی و روحی حجاج اظهار کرد: هر ساله این موضوع به عهده مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر است، افراد قبل از قطعی شدن ثبت نام در کاروان توسط پزشکان معاینه و احراز انجام می‌شود تا استطاعت جسمی و روانی تشرف به حج را داشته باشند.

وی افزود: معاینه و احراز حجاج در یک ماه گذشته توسط پزشکان مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در شهرستان‌های مختلف، انجام شده و هر پزشک بیش از ۶۰۰ نفر از زائران را معاینه کرده است و افرادی که استطاعت جسمی و روحی برای این سفر معنوی داشتند، تایید شدند و شرایط افرادی که بیماری خاص داشتند، نیز بررسی شد تا در صورت امکان برخی از آنها نیز به سرمین وحی اعزام شوند، بنابراین در ادامه روند بررسی‌ها به کمیسیون‌های استانی ارجاع داده شده و در کمیسیون‌ها، پزشکان متخصص افراد را بررسی و تعدادی قبول و احراز شدند.

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال‌احمر با بیان اینکه تیم پزشکی هلال احمر حدود سه روز قبل از اعزام اولین کاروان حجاج به سرزمین وحی اعزام شدند، خاطرنشان کرد: تیم‌های پزشکی و تخصصی در مکه و مدینه مستقر هستند و طی ایام حج خدمات درمانی و بهداشتی از جمله خدمات آزمایشگاهی، دندان‌پزشکی، سونوگرافی، رادیولوژی و سایر موارد درمانی را به زائران ارائه می‌دهند.

مرعشی خاطرنشان کرد: افرادی که به فشارخون، دیابت و بیماری قلبی و ریوی مبتلا هستند، باید داروهای تخصصی خود را به میزان کافی و برای ۴۵ روز همراه داشته و لازم است که نسخه پزشکی به زبان انگلیسی را نیز به همراه داشته باشند تا در فرودگاه مقصد دچار مشکل نشوند، همچنین افرادی که سمعک و عینک دارند، باید از هر کدام دو عدد همراه خود داشته باشند.

کد خبر 749197

دیگر خبرها

  • «خدمات رایگان درمانی» برای تمام کودکان/ مشوق‌های طرح جوانی جمعیت
  • ارائه خدمات درمانی رایگان به معلمان در مراکز درمانی یزد
  • تجهیز آزمایشگاه خدمات جامع سلامت روستایی لادیز میرجاوه به دستگاه سل کانتر
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین سال جاری
  • پیش‌بینی برای حضور ۳۰ میلیون زائر در اربعین امسال
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • ۱۳ میلیارد تومان خدمات ارائه شده توسط سازمان بسیج جامعه پزشکی
  • ارائه خدمات درمانی به حجاج توسط تیم پزشکی هلال احمر / نسخه پزشکی خود را همراه داشته باشید
  • ارائه خدمات مشاوره ای رایگان در حرم حضرت معصومه(س)