Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-03@03:18:47 GMT

شکایت شرکت‌های ایرانی به دادگاه‌‌های آلمان

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۳۶۵۰

شماری از شرکت‌های ایرانی طرف قرارداد با شرکت‌های آلمانی، در واکنش به لغو قراردادهای کاری‌ به دادگاه‌های آلمان شکایت کرده‌اند.   مدیر اجرایی اتاق بازرگانی آلمان و ایران به دویچه‌وله می‌گوید از این شرکت‌ها حمایت می‌کند.
    
بانک تجارتی ایران و اروپا
به گزارش اکوفارس، روزنامه آلمانی "برلینر تسایتونگ" نوشته است بیش از ده پرونده شکایت علیه شرکت‌هایی آلمانی که قراردادهای خود در ایران را لغو کرده‌اند به دادگاه‌های آلمان ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 
فیلیپ پلت از دفتر وکالت WZR در هامبورگ از برخی از این شکایات مطلع است. او به دویچه‌وله می‌گوید: «مثال بانک ملی هامبورگ نشان می‌دهد که می‌توان از شرکت‌هایی که به وضوح، تنها به دلیل تحریم‌های آمریکا همکاری با ایران را متوقف کرده‌اند، شکایت کرد.» 
از قرار شرکت‌های ایرانی از خودروسازان شناخته شده و شرکت‌های بیمه نامدار آلمانی هم شکایت کرده‌اند، اما از آنجا که پرونده این شکایات هنوز به سرانجام نرسیده، اطلاعات بیشتری در مورد آنها منتشر نشده است.   نکته اینجاست که شکایت به دادگاه‌های آلمان و آغاز دعوای حقوقی روندی پرهزینه و زمان‌بر است.
میشائیل توکوس، مدیر اجرایی هیئت رئیسه اتاق بازرگانی آلمان و ایران در این مورد به دویچه‌وله می‌گوید: «درست است که دعوای حقوقی هزینه کلانی دارد، اما افرادی در آلمان هستند که با پرونده این شکایات آشنا هستند و می‌توانند به شرکت‌های ایرانی مشاوره بدهند.»   او تأکید می‌کند اتاق بازرگانی آلمان و ایران از امکانات حقوقی موجود در آلمان مطلع است و با شرکت‌های ایرانی بسیاری در ارتباط است. 
بسیاری از آنها طرف قرارداد با تولیدکنندگان و شرکت‌های بیمه‌ آلمانی بودند که به دلیل نگرانی از تحریم‌های آمریکا  همکاری با ایران را متوقف کرد‌ه‌اند.
آمریکا پس از خروج یک‌جانبه از توافق اتمی با ایران، تحریم‌های این کشور علیه جمهوری اسلامی را اجرایی کرد. از زمان بازگشت این تحریم‌های آمریکا روابط تجاری ایران و آلمان به شدت کاهش پیدا کرده است.   حجم مبادلات تجاری ایران و آلمان در نیمه نخست سال ۲۰۱۹ میلادی با پنجاه درصد کاهش به ۶۵۴ میلیون یورو رسیده است. 
برای مقایسه این رقم در سال ۲۰۱۷ میلادی حجم مبادلات تجاری ایران و آلمان ۳ میلیارد و ۴۰۰ میلیون یورو بود. 
تحریم‌های آمریکا تنها محدود به عدم دسترسی به بازار آمریکا نمی‌شود و حتی در خاک آلمان هم به تهدیدی جدی برای شرکت‌های آلمانی تبدیل شده است.
به عنوان مثال شرکت مخابرات آلمان تلکوم که ۱۴ درصد سهام آن به دولت فدرال آلمان تعلق دارد، سال گذشته به دلیل تحریم‌های آمریکا ارائه خدمات به بانک ملی ایران شعبه هامبورگ را متوقف کرد. 
فیلیپ پلت، وکیل دفتر WZR به دویچه‌وله ‌می‌گوید: «در دادگاه ثابت شد که این اقدام به دلیل تحریم‌های آمریکا بوده است.»
بانک ملی ایران پس از قطع خطوط تلفن و اینترنت خود توسط شرکت تلکوم به دادگاهی در هامبورگ شکایت کرد. این دادگاه در حکمی مقدماتی به نفع بانک ملی رأی داد و از تلکوم خواست خطوط تلفن و اینترنت سه بانک ایرانی مستقر در هامبورگ: بانک ملی، بانک سپه و بانک بازرگانی ایران و اروپا را از نو وصل کند.  
اما حال این بانک شکایت تاز‌ه‌ای مطرح کرده است؛ این‌بار از یک شرکت سازنده آسانسور که خدمات پس از فروش خود به بانک ملی را متوقف کرده است.   به نظر می‌رسد نگرانی این شرکت‌ آلمانی از اقدامات تبیهی آمریکا، دلیل این اقدام بوده است. رسانه‌ای شدن این پرونده‌ها سیاستمداران آلمانی را مجبور به واکنش کرده است.
بانک ملی شعبه هامبورگ از یک شرکت سازنده آسانسور به دلیل قطع خدمات پس از فروش شکایت کرده است.   راینهارت هوبن، سخنگوی کمیسیون اقتصادی حزب لیبرال آلمان، دولت این کشور را به کم‌کاری در زمینه حمایت از شرکت‌های آلمانی متهم کرده است.   در حالی‌که رسانه‌های آلمان از شکایت ده‌ها شرکت ایرانی از شرکت‌های آلمانی به دلیل لغو یک‌طرفه همکاری‌خبر می‌‌دهند، دولت آلمان در پاسخ فراکسیون حزب لیبرال‌ها، گفته است که اطلاعاتی در زمینه دریافت نکرده است.   
اولریش نوس‌باوم، وزیرمشاور در وزارت اقتصاد هم با تأکید بر "مقررات بازدارنده" اروپا برای حفاظت از شرکت‌های که با ایران همکاری می‌کنند، تنها گفته است: «شرکت‌ها در نهایت خودشان در مورد فعالیت‌های تجاری‌شان تصمیم می‌گیرند.»       

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۳۶۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

صابرین نیوز نوشت: این شبکه مدعی شده فرد مزبور قصد برنامه ریزی برای اقدام علیه یهودیان در آلمان را داشته است. چند ماه پیش واشنگتن پست و نشریه تلگراف مدعی شده بودند یکتاپرست برای حمله به مراکز یهودیان در آلمان برنامه ریزی کرده است.

رامین یکتاپرست ٣٧ ساله و شهروند دو تابعیتی ایرانی آلمانی بود که در محافل و کلوب‌ های موسیقی راک و کلوب موتور سیکلت سواری فعالیت می‌کرد.

روز ٢٧ آبان ١۴٠١ یک شهروند ایرانی آلمانی به نام بابک بخاطر پرتاپ کوکتل مولوتوف به مدرسه‌ای در کنار کنیسه یهودیان در شهر بوخوم آلمان دستگیر شد. شماری از رسانه ها و مقامات قضایی آلمان در دهم‌ آذر از رسیدگی به این پرونده با عنوان تروریسم دولتی خبر دادند.

پس از رسیدگی به این پرونده دادستان فدرال آلمان این شهروند ایرانی را به ٣٣ماه زندان محکوم کرد و در بیانیه‌ای دادستانی مدعی شد یک نهاد ایرانی از طریق رامین یکتاپرست به بابک.ج دستور داده است تا کنیسه متعلق به یهودیان را به آتش بکشد!

روزنامه واشینگتن‌ پست در آن زمان به نقل از پنج مقام امنیتی آلمان و دو مقام اطلاعاتی غربی، رامین یکتاپرست را به عنوان مظنون اصلی سازماندهی حمله‌ای به یک کنیسه یهودیان در آلمان معرفی کرد.

مرجع قضایی آلمان بدون ارائه حتی یک سند به این نتیجه رسید که این حمله از سوی سپاه پاسداران برنامه ریزی شده و توسط رامین یکتاپرست به بابک‌ج ابلاغ شده است!

یکتاپرست در بهمن ماه ١٣٩۴ به اتهام مشارکت در قتل کارمند یکی از کلوب های رقیب توسط پلیس آلمان دستگیر شد اما چندی پس از بازداشت به علت کافی نبودن مدراک آزاد می‌شود و بار دیگر در پرونده تیراندازی به خودروی یکی از اعضای کلوب رقیب به دادگاه احضار می‌شود.

یکتاپرست پس از این موضوعات به ایران مهاجرت می‌کند و سال ها تحت تعقیب پلیس آلمان بود. طبق ادعای پلیس آلمان یکتاپرست در سال های ٢٠٠٩ و ٢٠١٠ یک فاحشه‌خانه در لورکوزن آلمان را اداره می‌کرد و پس از آن به کلوب های موتورسواری که به بزهکاری شهرت داشتند، ملحق می‌شود. 

استوری امشب اطرافیان بابک یکتاپرست از فوت وی در تهران حکایت دارد و این موضوع توسط خبرنگار اینترنشنال با عنوان ترور توسط اسرائیل منتشر شده و در رسانه های اسرائیلی بازنشر شد. تاکنون مشخص نیست فوت ایشان تروریستی بوده یا خیر و احتمالا انتشار این خبر صرفاً جنگ روانی و خبرسازی کذب رسانه‌ های وابسته به اسرائیل باشد.

دیگر خبرها

  • ضرب سکه نقره ویژه بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران از سوی بانک مرکزی
  • از دجله تا راین!/کدام کشور اروپایی رکورددار تجهیز صدام به تسلیحات شیمیایی بود؟
  • ترکیه به شکایت آفریقای جنوبی علیه اسرائیل می‌پیوندد
  • شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان پذیرفته نشد
  • صلاحیت صدور حکم در شکایت نیکاراگوئه علیه آلمان را نداریم
  • شکایت نیکاراگوئه از آلمان برای ارسال سلاح به اسرائیل در لاهه رد شد
  • استانداردهای دوگانه آلمان در قبال پوتین و نتانیاهو
  • دادگاه بین‌المللی دادگستری در خصوص پرونده نسل‌کشی آلمان در غزه رای می‌دهد
  • اتفاق عجیب در فوتبال ابران؛ ورثه سرمربی، شاکی جدید تیم شد!
  • ماجرای "ترور رامین یکتاپرست، شهروند ایرانی" چیست؟