Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-05@15:55:50 GMT

دخترم ابزار رنگ‌زدن دیوارهای مدرسه نیست!

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۳۹۳۲

دخترم ابزار رنگ‌زدن دیوارهای مدرسه نیست!

صحبت‌های خانم مدیر تمام شد. همراه مطهره از مدرسه خارج شدیم و در طول راه، تمام مدت به این فکر می‌کردم که دیگر برایم مهم نیست ما مورد تایید مدرسه هستیم یا نه. چون این مدرسه با این سطح از دغدغه و معامله‌گری خانم مدیر، دیگر مورد تاییدم نیست. ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۳۸ رسانه ها خواندنی نظرات - اخبار رسانه ها -

به گزارش گروه رسانه های خبرگزاری تسنیم، سارا عرفانی با شرح یک اتفاق طی یادداشتی در روزنامه فرهیختگان نوشت: ما مستاجریم؛ هنوز امتحانات آخر سال دخترم تمام نشده بود که مجبور شدیم اسباب‌کشی کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از همان روزهای اول در محله جدید دنبال مدرسه می‌گشتم. مدارس دولتی قانونی دارند که فقط بچه‌هایی را که در محدوده مدرسه باشند ثبت‌نام می‌کنند. شکرخدا منزل ما در محدوده یکی از مدارس خوب دولتی بود و خیالم از این بابت راحت بود تا روزی که مدرسه اعلام کرد برای ثبت‌نام اقدام کنیم. تمام مدارک را به‌همراه اجاره‌نامه برداشتم و رفتم مدرسه. مدیر مدرسه و یکی از معاونانش در اتاقک جلوی در مدرسه نشسته بودند. یک نقشه مقابل‌شان بود و کسانی را که خانه‌شان یک خانه با مرز محدوده فاصله داشت؛ رد می‌کردند و می‌گفتند قانون آموزش و پرورش است و کاری از دست‌شان برنمی‌آید. در دلم خدا را شکر کردم که خانه ما درست وسط محدوده است و مشکلی از این بابت نداریم. سرانجام نوبت به من رسید و مدارک را جلوی معاون مدرسه گذاشتم. پرسید منزل‌تان دقیقا کجاست و وقتی مطمئن شد در محدوده هستیم خواست برگه‌ای برای ثبت‌نام بدهد که گفتم: «دخترم کلاس چهارم است.» بی‌درنگ مدارک را پس داد و گفت: «میان‌دوره اصلا ثبت‌نام نداریم. بفرمایید!»

انگار یک سطل آب یخ ریختند روی سرم.

گفتم: «ما تازه به این محل آمده‌ایم و فقط همین یک مدرسه است که ما در محدوده‌اش هستیم و طبیعتا در محدوده هیچ مدرسه دیگری نیستیم.» گفت: «ما هم ظرفیت تمام کلاس‌هایمان پر است و به‌هیچ‌وجه امکان ثبت‌نام یک نفر اضافه را هم نداریم. باید این‌قدر به مدارس دیگر سر بزنید تا بالاخره یک مدرسه با ظرفیت خالی پیدا شود که قبول کند شما را خارج از محدوده ثبت‌نام کند.»

دست از پا درازتر از مدرسه خارج شدم و همان‌موقع به یکی، دو مدرسه دیگر در همان حوالی سر زدم و چون منزل‌مان در محدوده تعیین‌شده آنها نبود به‌هیچ‌وجه قبول نمی‌کردند دخترم را ثبت‌نام کنند. به اطرافیانم سپردم اگر مدرسه‌ای می‌شناسند معرفی کنند یا اگر مطلع شدند در مدارس اطراف ظرفیت خالی شده، خبرم کنند.

چند روز بعد از یکی از مدارس دولتی تماس گرفتند که برای مصاحبه و آزمون ریاضی دانش‌آموز به همراه پدرش بیاید. تعریف این مدرسه را از چند سال قبل زیاد شنیده بودم و حتی وقتی مطهره کلاس اول بود تلاش کردیم آنجا ثبت‌نامش کنیم که چون خارج از محدوده بودیم، قبول نکردند. حالا هم البته منزل‌مان خارج از محدوده بود اما گفتند بیایید صحبت کنیم؛ ببینیم چه می‌شود.

همان زمانی که مطهره برای امتحان ریاضی رفته بود، من را صدا زدند تا با خانم مدیر صحبت کنم. فکر می‌کردم قرار است مصاحبه و پرس‌وجو درمورد وضعیت کاری همسر و خانواده و افکار و اعتقادهای ما باشد؛ اما مدیر بدون هیچ مقدمه‌ای شروع کرد از رنگ‌زدن دیوارها و گل‌های روی زمین گفت و اینکه چقدر برایش هزینه داشته و حالا باید یک دیوار جلوی فلان ساختمان بکشد که 100 میلیون هزینه دارد و ادامه داد: «متقاضی برای کلاس چهارم زیاد است اما ما فقط سه صندلی خالی داریم. باید ببینیم افرادی که قرار است روی این سه صندلی بنشینند برای ما صرفه دارد یا نه؟ و کسانی را ثبت‌نام کنیم که ارزشش را داشته باشد. مخصوصا چون شما خارج از محدوده هستید حتما باید در مشارکت‌های مردمی به ما کمک کنید.» پرسیدم: «چه مبلغی مدنظر شماست؟» گفت: «ما هیچ مبلغی نمی‌گوییم، هرچه بیشتر بهتر! اما بقیه از پنج‌میلیون پرداخت کرده‌اند به بالا. چک هم می‌توانید بدهید؛ در چند قسط.» همسرم به‌دلیل ماموریت کاری، نتوانسته بود همراهم بیاید. نمی‌دانستم نظرش چیست، برای همین قرار شد با او مطرح کنم ببینم چه می‌شود و مدیر حرف‌هایش را این‌طور ادامه داد و بازهم مرا شگفت‌زده کرد: «شما فرهیخته هستید. ما روی کمک‌های خود شما هم حساب کرده‌ایم. باید در تجهیز کتابخانه به ما کمک کنید. البته من هنوز کتاب‌هایتان را نخوانده‌ام. اول باید آنها را بخوانم ببینم مورد تاییدم هستند یا نه.»

صحبت‌های خانم مدیر تمام شد. همراه مطهره از مدرسه خارج شدیم و در طول راه، تمام مدت به این فکر می‌کردم که دیگر برایم مهم نیست ما مورد تایید مدرسه هستیم یا نه. چون این مدرسه با این سطح از دغدغه و معامله‌گری خانم مدیر، دیگر مورد تاییدم نیست و به‌هیچ‌وجه دخترم را ابزاری برای رنگ‌زدن دیوارها و کشیدن حفاظ مدرسه نخواهم کرد.

وقتی این قانون را برای مدارس دولتی می‌گذارند که فقط بچه‌های داخل محدوده را ثبت‌نام کنند، باید مدارس این‌قدر ظرفیت داشته باشند یا در محدوده، این‌قدر مدرسه باشد که هیچ خانواده‌ای مجبور نشود خارج از محدوده دنبال مدرسه بگردد و آن مدرسه با لحنی طلبکار، برای ثبت‌نام دانش‌آموز چنین مبلغی مطالبه کند و درنهایت هم منت بگذارد و بارها یادآوری کند که شما خارج از محدوده ما هستید و برای پر کردن صندلی، باید این‌قدر خدمات و پول بدهید که برای ما صرفه مادی و معنوی داشته باشد تا فرزند شما را ثبت‌نام کنیم.

دیروز شنیدم مدرسه‌ای که منزل‌مان در محدوده‌اش قرار دارد یکی، دو دانش‌آموز خروجی داشته است. با سرعت خودم را به مدرسه رساندم تا پیش از پر شدن ظرفیت، مطهره را ثبت‌نام کنم. خانم مدیر وقتی از آدرس منزل ما مطمئن شد به یکی از معاونانش گفت فرم شماره فلان را بدهد پر کنم. نمی‌دانم چرا سر درددلم باز شد و گفتم: «آن یکی مدرسه حداقل پنج‌، 10 میلیون می‌خواست تا دخترم را ثبت‌نام کند.» خانم مدیر نگاهم کرد و گفت: «به‌نظرم ارزشش را داشت. باید همان‌جا ثبت‌نامش می‌کردی!»

و من گفتم: «بحث مبلغ نبود، از مدیر چنین مدرسه‌ای انتظار نداشتم مثل یک بنگاه‌دار صحبت کند!»
و این داستان هر سال حتی در بهترین مدارس دولتی تهران ادامه دارد.

انتهای پیام/

بازگشت به صفحه رسانه‌ها

R41383/P/S9,1299/CT12

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود

به گزارش خبرآنلاین، دکتر مرتضی صانعی طاهری در آستانه برپایی سی و نهمین کنگره انجمن رادیولوژی ایران که ۱۸ تا ۲۱ اردیبهشت ماه در محل هتل المپیک تهران برگزار می شود، سخن می گفت با اعلام این خبر افزود: با این که هوش مصنوعی توانسته در قسمت‌های مختلف حوزه سلامت وارد شود، اما به دلایل زیاد از جمله پیچیدگی های حوزه پزشکی باعث حذف پزشک نشده است و از اینکه هوش مصنوعی بتواند، تمام فعالیت های یک پزشک را انجام دهد، فاصله بسیار زیادی داریم.

به گزارش راوبط عمومی انجمنه رادیولوژ، وی با تاکید بر اینکه درآینده پزشکانی موفق تر خواهند بود که بتوانند با هوش مصنوعی کارکنند و از این مهارت بهره ببرند، تصریح کرد: میزان تاثیر پذیری رشته های مختلف پزشکی از هوش مصنوعی متفاوت است و برخی رشته ها مثل رادیولوژی بسیار تحت تاثیر هوش مصنوعی قرار گرفته اند. به همین منظور یکی از محورهای اساسی کنگره امسال انجمن رادیولوژی ایران نقش هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی است که مورد بحث و بررسی متخصصان این رشته قرار خواهد گرفت. در این کنگره چالش های مربوط به هوش مصنوعی و نیز مباحث دیگر از جمله تصویربرداری سیستم عضلانی/اسکلتی، زنان و بارداری، سر وگردن و همچنین اخلاق پزشکی در رادیولوژی ارایه خواهد شد.

به گفته دکتر صانعی طاهری از هوش مصنوعی می توان در تسریع و افزایش دقت تصویربرداری، کاهش دوز اشعه دریافتی بیماران، پردازش سریعتر و دقیق تر تصاویر، ارتقای کیفیت تصویر برداری قلبی عروقی، تشخیص سریعتر سرطان ها، تصویربرداری سایر ارگان ها و تصویربرداری جنین می توان بهره گرفت .

وی ادامه داد: از دیگر کاربردهای هوش مصنوعی در رشته رادیولوژی می توان به وقت دهی بیماران، کمک به انتخاب بهترین پروتکل درمانی به منظور تعیین میزان اشعه دریافتی و در روند تصویربرداری بازسازی ها، افزایش کیفیت تصاویر، اندازه گیری ها، مستند سازی، کمک به جمع آوری و استخراج اطلاعات بیماران نام برد.

رییس انجمن رادیولوژی ایران یادآور شد: یکی از نمونه های بارز مطالعات هوش مصنوعی در رادیولوژی در دوران پاندمی کووید بود که پزشکان سراسر دنیا با حجم بالای کار و کار طاقت فرسا و شرایط بحرانی تشخیصی روبرو بودند. انجمن رادیولوژی نیز تجربه مدیریت موفقی برای ارایه خدمات تله رادیولوژی و ارائه خدمت به هم میهنان سراسر کشور داشت.

وی گفت: کنگره رادیولوژی ایران یکی از بزرگ ترین کنگره های تخصصی پزشکی در کشور به شمار می رود که همه ساله میزبان استادان داخلی و خارجی و نیز رادیولوژیست ها و سایر رشته های تخصصی است. این کنگره با حضور بیش از چهار هزار نفر از رادیولوژیست ها، دستیاران رادیولوژی و رشته های مرتبط و نیز با حضور بیش از چهار صد سخنران به ارایه جدیدترین دستاوردهای علم تصویربرداری می پردازد.

۲۳۳۲۳۳

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903141

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی یک ابزار کمکی است و جایگزین پزشک نمی‌شود
  • کمک به تسهیل تامین مالی تولید با برات الکترونیکی 
  • یوتیوب روی توسعه ابزار جدید هوش‌مصنوعی کار می‌کند
  • مراسم عزاداری آخرین مسافر بقیع در مدرسه علمیه خان شیراز
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • تعیین تکلیف اردوگاه«سی پی» سوادکوه بعد از ۳۰ سال در دولت سیزدهم انجام شد
  • زن پرسپولیسی قبل از شیمی درمانی در ورزشگاه آزادی؛ به دخترم قول داده بودم!
  • اردوی یک روزه مدرسه علمیه امام جعفر صادق (ع) قشم به مناسبت روز معلم
  • زبان طنز نیشدار است
  • گسترش بصیرت، بهترین ابزار مقابله با جنگ فرهنگی دشمنان است