Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از کرمان؛ دکتر صدیقه کاظمی نیا ، مدرس دوره آموزشی شناخت سیستم مراقبت و مانیتورینگ بیماری های دام و نحوه گزارش دهی با بیان اهمیت یادگیری و به کاربردن سیستم مراقبت بیماری های دامی، بیان داشت: به منظور طراحی یک سیستم مراقبت موثر می بایست داشتن گزینه های مراقبت در دسترس  با توجه به اهداف مختلف و توانایی مقایسه و ارزیابی گزینه های مختلف به نحوی که بتوان بهترین ترکیب را انتخاب نمود  مد نظر قرارداد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر کاظمی نیا سه واژه مراقبت، پایش و ارزیابی  و نیز کنترل، حذف و ریشه کنی را بطور کامل توضیح و تفاوت آن ها را بیان نمود.

وی در بیان منبع اطلاعات مراقبت، مراقبت فعال و غیر فعال و مزایای هرکدام را با بیان چندین نمونه الگو توضیح داد و در مبحث تمرکز بر بیماری، مراقبت هدفمند و عمومی و تفاوت ایندو را به صورت مفصل بیان نمود.

این مقام مسئول یاداور شد که هدف عمومی مراقبت بیماری ها جمع آوری اطلاعات جهت حمایت از تصمیم گیری در راستای بهبود یا حفظ سلامت حیوانات و رفاه آنهاست، ضمن اینکه تمام کسانی که درتنظیم سیاستهای کنترل بیماری های ملی دخیلند، بازرگانان، صنعتگران، پرورش دهندگان و سازمان های بین المللی، ذینفعان مراقبت بیماری ها می باشند.

دکتر کاظمی نیا هدف از پوشش جمعیت را نسبتی از جمعیت که حقیقتا مورد بررسی قرارگرفته است اعلام نمود و بیان داشت : دو رهیافت که دراین زمینه می تواند استفاده شود، نمونه برداری و سرشماری می باشد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان کرمان در بیان نمایندگی یک سیستم مراقبت، چنین گفت : میزان نمایندگی یک سیستم مراقبت مبتنی بر این اصل است که اطلاعات کسب شده تا چه حد دقیق و معرف کل جمعیت می باشد، که درصورت اختلاف بین حیوانات موجود درسیستم مراقبت و حیوانات جمعیت منبع، سیستم مراقبت نمایانگر نبوده و بایاس( اختلاف مقدار واقعی جمعیت و مقدار اندازه گیری شده توسط مراقبت ها ) وجود دارد.

این مقام مسئول در ادامه مباحث چگونگی تشخیص و تستهای معین آزمایشگاهی که جهت آن بکار می روند را بیان نموده و گفت : درمراقبت عمومی برای هر حیوان یک داده وجود دارد ولی درمراقبت سندرومیک ( مراقبت مبتنی بر نشانه ها و سندرومهای بیماری ) تعداد زیادی داده بصورت نشانه ها بکار می رود که آنالیز دیتاها را بغرنج می کند.

وی در ادامه مباحث سیستم مراقبت غیر مستقیم، عوامل خطر (ریسک فاکتورها )، کیفیت مراقبت(حساسیت)، مراقبت جهت اندازه گیری توزیع بیماری( شیوع و بروز)، کیفیت اندازه گیری شیوع ( خطای سیستماتیک و تصادفی)، سیستم گزارش دهی غیرفعال بیماری ها، مراقبت نماینده و مراقبت مبتنی برخطر و تمایز ایندو، مزیتها و الزامات مراقبت مبتنی برخطر و در نهایت تنوع جمعیت را توضیح داد.

لازم به ذکر است که این دوره آموزشی به روش کارگاهی برگزار گردیده و برای افراد شرکت کننده، گواهی آموزشی معتبر نیز صادر خواهد شد.

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استان کرمان حیوان سازمان های بین المللی سلامت معاون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۶۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد

رگولاتور‌های ایمنی خودرو در آمریکا اعلام کردند تحقیقاتی را در مورد فراخوان تسلا برای رفع نقص سیستم خودران این شرکت که برای بیش از ۲ میلیون وسیله نقلیه مشکلاتی ایجاد کرده بود و همچنین منجر به وقوع تصادفات شده بود را بررسی می‌کند تا موثر بودن آنها را بسنجد.

اخیرا اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه اعلام کرده با وجود اینکه چند ماه از فراخوان قبلی تسلا می‌گذرد، اما اخیرا گزارش‌هایی مبنی بر تصادف ۲۰ خودرو دریافت کرده که بروزرسانی‌های نرم‌افزار سیستم جدید خودران تسلا روی آنها عمال شده است. تصادفاتی که حداقل یک کشته و مصدومیت را به همراه داشته است.

یک آژانس تحقیقات آمریکایی اعلام کرده که شواهدی پیدا کرده است که برخی نقص‌ها در سیستم خودران منجر به شکاف ایمنی حیاتی می‌شود. اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه این نگرانی را مطرح کرد که نام فناوری خودران تسلا ممکن است به این موضوع منجر شود که رانندگان بیش از حد به اتوماسیون اعتماد کنند.

تحقیقات فراخوان جدید مدل‌های Y، X، S، ۳ و خودرو‌های سایبرتراک در ایالات متحده مجهز به سیستم خودران را پوشش می‌دهد که بین سال‌های مدل ۲۰۱۲ و ۲۰۲۴ تولید شده‌اند. گفتنی است سهام تسلا در بعدازظهر جمعه ۱.۱ درصد کاهش یافت و به ۱۶۸.۲۶ دلار رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • پیشگیری از بیماری‌های احتمالی بعد از سیل چابهار
  • ۱۸ میلیون راس دام سبک آماده کشتار است
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • نیویورک‌تایمز: سیستم پزشکی غزه در آستانه فروپاشی است
  • آزمایشگاه‌های هوشمند آینده پزشکی را متحول می‌کنند؟
  • نقش آزمایشگاه‌های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری‌ها
  • نقش آزمایشگاه های پزشکی هوشمند در تشخیص بیماری ها
  • نقص سیستم خودران تسلا دردسرساز شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد