Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@12:37:35 GMT

کشت زعفران در ۱۶۱ هکتار از اراضی کشاورزی استان همدان

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۶۷۰۹۹

کشت زعفران در ۱۶۱ هکتار از اراضی کشاورزی استان همدان

به گزارش خبرنگار مهر، منصور رضوانی جلال پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران گفت: کشت محصولات کم آب بر به منظور اصلاح الگوی مصرف و افزایش بهره وری در تولید در دستورکار این سازمان است.

وی با بیان اینکه کشت گیاهان دارویی به عنوان ظرفیت اقتصادی پنهان در بخش کشاورزی همدان می‌تواند جایگزین تولید بسیاری از محصولات کشاورزی آب بر مانند صیفیجات شود، اضافه کرد: کشت گل محمدی، گشنیز؛ رازیانه و زعفران علاوه بر اینکه ارزآوری قابل توجهی برای کشاورزان دارد می‌تواند به افزایش اشتغالزایی در این بخش از اقتصاد استان منجر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رضوانی جلال ادامه داد: اکنون در بیش از ۱۶۱ هکتار از عرصه‌های کشاورزی همدان زعفران کشت می‌شود و در ۱۰ سال آینده، کشت این محصول در بیش از هزار هکتار از عرصه‌های زراعی استان هدف گذاری شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان همدان اضافه کرد: زیرساخت لازم برای کشت گیاهان دارویی و کم آب بر در استان همدان باید تقویت شود کمااینکه در سال جاری واحدهای خوبی در بخش فرآوری گل محمدی راه اندازی شده و با کاشت زعفران می‌توان گامی اساسی در تحقق اجرای برنامه اقتصادی مقاومتی و کاهش آمار بیکاری در همدان برداشت.

وی عنوان کرد: کشت گل محمدی با فناوری روز در سال ۱۳۸۳ در ۵۵ هکتار از اراضی در همدان آغاز شد که این رقم اکنون به بیش از ۱۸۰ هکتار رسیده است.

رضوانی جلال اضافه کرد: می‌توان با توسعه کشت گیاهان دارویی و توجه به زیر ساخت‌ها نقشی مهم و اساسی در اجرای طرح‌های جدید کشاورزی در استان همدان ایفا کرد.

کد خبر 4678373

منبع: مهر

کلیدواژه: کشت زعفران جهادکشاورزی همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۷۰۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد

نصرت الله نیکو مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: اجرای این طرح‌ها باعث شد تا هزار و ۲۴۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه نوین آبیاری مجهز شوند و نیاز بهره برداران را برطرف سازد.

وی با بیان اینکه هزار و ۹۵۵ هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین نیز در حال اجرای سامانه‌های نوین آبیاری است، ادامه داد: ۱۳۰ طرح برای این منظور در دستور کار قرار دارد که میانگین پیشرفت فیزیکی آنها ۶۳ درصد بوده و درحال تکمیل است.

نیکو اضافه کرد: ۶۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان قزوین به سامانه‌های نوین آبیاری مجهز است که این عملکرد سبب شده تا در سطح کشور رتبه دهم را بین استان‌ها به دست بیاوریم.

به گفته این مسئول، سازمان جهاد کشاورزی در برنامه ریزی پیش رو باید سه هزار هکتار طرح سامانه‌های نوین آبیاری را در اراضی کشاورزی اجرایی کند که بخش قابل توجهی از این مهم نیازمند تامین اعتبار به موقع و در برخی موارد همکاری بهره برداران است.

مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: سامانه‌های نوین آبیاری سبب کاهش مصرف آب و افزایش بهره وری و کیفیت مصرف آب می‌شود که استفاده از این روش به عنوان یکی از برنامه اصلی و هدفمند در دستور کار وزارت جهاد کشاورزی است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • جهش تولید در ۶۰ هزار هکتار اراضی دیم چهارمحال و بختیاری
  • سند تک برگ اراضی به کشاورزان بوشهر تحویل داده شد
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • پیشگیری از تغییر کاربری ۵۹ هکتار اراضی کشاورزی ساوجبلاغ
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • مبارزه علیه سن مادر در ۲۸ هزار هکتار از اراضی شهرستان همدان
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد
  • برداشت چغندر قند از اراضی کشاورزی خوزستان