Web Analytics Made Easy - Statcounter

ممکن است اپل به دلیل محدودیت صادراتی ژاپن در گوشی‌های آینده خود از صفحه نمایش‌های شرکت BOE استفاده کند.

به گزارش صدای ایران از باشگاه خبرنگاران، محدودیت صادرات ژاپن در کره جنوبی احتمالا اپل را نگران کرده است. این مسئله می‌تواند تولید پانل‌های OLED در این کشور را مختل کند در نتیجه ممکن است سامسونگ و ال‌جی نیز تحت تاثیر قرار بگیرند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این خبر بدی برای اپل است زیرا این شرکت برای استفاده از OLED در تمام آیفون‌های ۲۰۱۹ خود برنامه دارد.

همکاری شرکت BOE با اپل برای تولید صفحه نمایش
پیش از انتشار این خبر شایعاتی درباره گفتگوی اپل با BOE چین در فضای مجازی منتشر شده بود که بر اساس آن اپل از این شرکت در خواست کرده وابستگی خود را به سامسونگ کاهش دهد. این بدان معناست که اپل برای ساخت پنل iPhone XS روی BOE حساب کرده است. شرکت Japan Display Inc قرار است تجهیزات پنل‌های کوچک صفحه نمایش ساعت هوشمندی بعدی اپل را تامین کند. این شرکت هنوز برای تولید صفحه نمایش‌های بزرگ‌تر آماده نیست در نتیجه تنها امید اپل BOE است.

در حال حاضر BOE تامین کننده اصلی تجهیزات پنل OLED هوآوی میت ۲۰ پرو - Huawei Mate 20 Pro است. این شرکت صفحه نمایش منعطف Mate X را نیز تولید کرده است. این را نیز به یاد داشته باشیم که BOE شرکتی است که برای آیپدها و مک‌بوک‌های اپل صفحه نمایش LCD تولید می‌کند. برخی منابع ادعا می‌کنند که دو بخش تولید جدید به زودی به بهره برداری خواهند رسید. بخش B11 تا پایان سال جاری و B12 در سال ۲۰۲۰ شروع به کار می‌کنند. آن‌ها بر روی پنل‌های انعطاف پذیر OLED تمرکز خواهند کرد.

صفحه نمایش‌ یکی از مهم‌ترین و گران‌قیمت‌ترین بخش‌های تلفن همراه است و به همین دلیل حتی غول‌های سازنده تلفن همراه نیز برای تولید این بخش از دیگر شرکت‌ها کمک می‌گیرند. صفحه نمایش گوشی‌ها از ال‌سی‌دی‌های معمولی به ال‌‎ای‌دی‌های امولد و سوپر امولد رسیده‌اند. پیشرفت در این زمینه واقعا خوب بوده و تولید صفحه نمایش‌ سوپر امولد واقعا گام بزرگی در جهت پیشرفت آن بوده است.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: اپل ژاپن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۷۱۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد

به گزارش «تابناک» به نقل از سایپانیوز،‌ شرکت مگاموتور با تولید ۲ هزار و ۵۲۹ دستگاه موتور از انواع محصولات گروه سایپا شامل پلت‌فرم‌های ایکس۱۰۰ و ایکس۲۰۰، نیسان، SP100 وME16، توانست برای نخستین‌بار بعد از گذشت 12 سال بدون برخورداری از امکان تولید محصولات وارداتی و تنها با تکیه بر توان داخلی، رکورد جدیدی از تولید روزانه محصولات خود را ثبت کند.

ثبت این میزان تولید روزانه توسط شرکت مگاموتور در حالی رقم خورده که این شرکت اجرای برنامه گسترده و بی‌سابقه‌ای در زمینه توسعه سبد محصولات و طراحی و ساخت انواع موتور و پیشرانه‌های جدید و برخورداری از فناوری‌های روز را در دستورکار خود قرار داده است.

گفتنی است،‌ در سال 1372 شرکت تولیدی موتور، گیربکس و اکسل مگاموتور تاسیس شد و ماموریت یافت که با فعالیت‌های خود، زمینه کاهش هر چه بیشتر وابستگی صنعت خودرو در تولید قوای محرکه به خارج از کشور را فراهم کند. بر این اساس شرکت مگاموتور افزایش رفاه عمومی و توسعه پایدار از طریق طراحی و تولید قوای محرکه صنعت حمل و نقل با استفاده از تکنولوژی‌های برتر را ماموریت خود می‌داند.

دیگر خبرها

  • نمایش توانمندی‌های استان کرمان در ایران اکسپو ۲۰۲۴
  • شرکت‌های دانش‌بنیان صنایع معدنی گرد هم می‌آیند
  • پتانسیل بازار آفریقا برای خودروهای اقتصادی سایپا
  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • کدام مونتاژ گوشی‌های سامسونگ بهتر است؟ (چین، ویتنام یا هند)
  • رشد ۲۵ درصدی تولید لوازم خانگی در چهارمحال و بختیاری
  • چهارمحال و بختیاری ۳۰ محصول صادرات‌محور دارد
  • مرغ؛ از «تولید و تامین بازار داخل» تا «ارزآوری و صادرات»