Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجتمع تحقیقاتی، درمانی و آموزشی جهاد دانشگاهی با ۲۵ میلیارد تومان اعتبار در قزوین ساخته می شود ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳ استانها قزوین نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، کلنگ احداث مجتمع درمانی، تحقیقاتی و آموزشی جهاد دانشگاهی قزوین ظهر امروز  با حضور مسئولین استانی به زمین زده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش های درمانگاه ناباروری، ماموگرافی، شیمی درمانی، پاتوبیولوژی و طب تسکینی برای این مجتمع درمانی و آموزشی دیده شده است که در فضایی به مساحد  2هزار و 162 متر مربع و بیش از 8 هزار و 500 متر زیربنا ساخته می شود.

بر اساس توافقات انجام شده این طرح طی 3 سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.

قزوین ظرفیت تبدیل شدن به مرکز تحقیقاتی بزرگ کشور را دارد

در بخش دیگری از مراسم کلنگ زنی این پروژه تحقیقاتی عبدالمحمد زاهدی استاندار قزوین بیان کرد: وجود دانشگاه های معتبر و گسترده در شهر قزوین، مراکز علم و فناوری پیشرفته، اجرای طرح های بزرگ چشمه نور و شتابگر ملی از عواملی است که نوید تبدیل شدن قزوین به یک مرکز تحقیقاتی بزرگ در کشور را می دهد.

وی اظهار داشت: ظرفیت های علمی بزرگ استان قزوین باید در مسیر درست هدایت شود تا بتوانیم شاهد تاثیرگذاری این ظرفیت ها در توسعه علوم و گسترش دانش وآگاهی در بخش های مختلف در جامعه باشیم.

استاندار قزوین گفت: امروز نیز با کلنگ زنی افتتاح مجموعه بزرگی تحقیقاتی، درمانی و آموزشی چراغ دیگری در دل فعالیت های علمی قزوین روشن شد و امیدواریم شاهد ادامه روند توسعه علم و دانش در استان قزوین باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی کشور: توانمندی‌های علمی کشور در رکود اقتصادی بروز پیدا کردارومیه|بیش از 1000 طرح پژوهشی توسط جهاد دانشگاهی در دست اجرا استاستاندار قزوین: جهاددانشگاهی یاری‌گر استان در کنترل سرطان باشد

زاهدی خاطرنشان کرد: در سال های پس از انقلاب اسلامی خوشبختانه در عرصه های علمی شاهد رشد جدی و چشمگیری در کشور بوده ایم و موفقیت های علمی مختلف دانشمندان و پژوهشگران ایرانی در عرصه های جهانی افتخاری است که انقلاب اسلامی برای ایران به ارمغان آورد.

وی عنوان کرد: جهاد دانشگاهی نیز به عنوان یک مرکز علمی موفق در کشور در سال های گذشته افتخارات زیادی برای استان ایران عزیزمان ایجاد کرده است که توفیقات علمی این نهاد در درمان ناباروری و شبیه سازی از شاخص ترین این فعالیت های علمی است.

استاندار قزوین ابراز داشت: امروز زمان آن فرا رسیده است که داشته های علمی کشور را در جهت رفع نیازهای موجود و مشکلات در عرصه های مختلف صنعت، تولید و سلامت به کار گیریم و امیدواریم همکاری سازمان ها و دستگاه های خدمات رسان با جهاد دانشگاهی به این تجربه شیرین منجر شود.

انتهای پیام/ن

R41364/P/S6,63/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۶۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی، این رتبه‌بندی بر اساس شاخص‌هایی همچون تعداد مقالات پراستناد، تعداد ارجاعات به مقالات پژوهشگران در پایگاه Google Schoolar و تعداد لینک‌های دریافتی منتشر می‌شود.


رتبه‌بندی وبومتریکس شاخصی برای رتبه‌بندی وب سایت‌های دانشگاه‌ها و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی دنیا است، که توسط مؤسسه تحقیقاتی (CSIC) Consejo Superior de Investigaciones Cientificas در کشور اسپانیا از سال ۲۰۰۴ مشغول به فعالیت است.


این مؤسسه، هر شش ماه یکبار وب سایت‌های بیش از ۳۲ هزار دانشگاه و مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی را از بین ۲۰۰ کشور جهان مورد بررسی و ارزیابی قرار می‌دهد.


سه شاخص مهم و تأثیرگذار در این رتبه‌بندی وجود دارد، شاخص اول قابلیت مشاهده دیگران (Visibility) با وزن ۵۰ درصد که شامل مجموع تعداد لینک‌ها و دامنه‌های ارجاع شده مربوط به این لینک‌ها از یک وب سایت خارجی به وب سایت دانشگاه، مراکز علمی، آموزشی و تحقیقاتی است، و اطلاعات مربوط به این شاخص از دو پایگاه اطلاعاتی Majestic و Ahrefs استخراج می‌شود.


شاخص دوم برتری (Excellence) با وزن ۴۰ درصد نیز به معنای تعداد مقالات برتری است، که جزء ۱۰ درصد مقالات با بیشترین میزان ارجاعات در رشته‌های متفاوت است و این اطلاعات نیز از پایگاه سایماگو جمع‎ آوری می‌شود.


شاخص سوم فایل‌های قابل دسترسی (Openness) با وزن ۱۰ درصد است، که شامل تعداد استناد‌ها به نویسندگان برتر است و مرجع دریافت اطلاعات مورد نظر، موتور جستجوی Google Scholar Citations می‌باشد.


بر اساس اعلام معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه بیرجند، در جدیدترین نتایج رتبه بندی وبومتریکس (نسخه ژانویه ۲۰۲۴)، دانشگاه بیرجند رتبه ۲۷۳۸ را در بین ۳۱۷۰۲ دانشگاه و موسسه جهانی و رتبه ۵۰ ملی را در میان ۴۵۷ موسسه و دانشگاه ایرانی کسب کرد.


از جمله اهداف این رتبه بندی، تشویق و ترغیب دانشگاه‌ها و موسسات آموزشی به تولید و انتشار فعالیت‌های خود به صورت الکترونیکی در راستای ارتقای دسترس پذیری عمومی جامعه و ارتقای کیفیت تحقیقات پژوهشگران در دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی است.


شایان ذکر است یکی از مهم‌ترین تغییراتی که در سال ۱۴۰۲ در این خصوص اعمال شد، تغییر وب‌سایت دانشگاه با هدف ارتقای فعالیت‌های الکترونیکی، دسترس‌پذیری، بهبود مخاطب پذیری و برجسته نمودن ماژول‌های پژوهشی در وبگاه بود که تاثیر ملموس آن در ارتقای رتبه وبومتریک دانشگاه مشهود است.

دیگر خبرها

  • کسب رتبه ۱۴ دانشگاه مازندران در بخش آموزش در میان دانشگاه‌های کشور
  • اعلام آمادگی استاندار گلستان برای اجرایی شدن تفاهم‌نامه مشترک با جهاد دانشگاهی
  • توسعه همکاری‌ها میان جهاد دانشگاهی و مؤسسه ISC
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با گروه صنعتی زرنام
  • از گشایش مجتمع آزمایشگاهی ـ تحقیقاتی تا انعقاد قرارداد با یک گروه صنعتی
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • دانشگاه بیرجند بیش از هزار پله صعود کرد
  • ارتقای ۱۱۳۱ پله‌ای رتبه جهانی و ۶۰ پله‌ای رتبه ملی دانشگاه بیرجند