Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-04-30@04:07:15 GMT

نشست فوق العاده برجامی ها آغاز شد

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۱۷۶۳

نشست فوق العاده کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان و مدیران کل ایران و گروه 1+4 در وین پایتخت اتریش آغاز شد.

به گزارش صدای ایران از تسنیم، نشست فوق العاده کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان و مدیران کل ایران و گروه 1+4 (آلمان، فرانسه، روسیه، انگلیس و چین) و نماینده اتحادیه اروپا در هتل پله کوبورگ شهر وین پایتخت اتریش آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



سید عباس عراقچی معاون وزیر خارجه ایران و هلگا اشمید معاون مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ریاست این نشست را برعهده دارند.

عراقچی پیش از این نشست‌های دوجانبه‌ای با اشمید و نمایندگان روسیه و چین داشت.

سید عباس عراقچی پیش از برگزاری این نشست در گفت‌وگویی به تحولات یک ماه اخیر و پس از برگزاری نشست قبلی کمیسیون مشترک برجام در هفتم تیرماه و در سطح معاونان اشاره کرد از جمله عملیاتی شدن کاهش تعهدات ایران، رجوع آمریکا به شورای حکام آژانس، توقیف نفتکش حامل نفت ایران در تنگه جبل طارق توسط نیروی دریایی انگلیس و... و افزود: توقیف نفتکش حامل نفت ایران در تنگه جبل طارق از نظر ما نقض برجام به حساب می‌آید و نباید کشورهای عضو برجام هیچ مانعی در راه صادرات نفت ایران ایجاد کنند و این خلاف برجام است.

معاون وزیر خارجه با ذکر این نکته که ما و کشورهای اروپایی متقاضی این جلسه (نشست فوق العاده کمیسیون مشترک برجام) بودیم و نتیجه این شد که جلسه فوق العاده‌ای دیگری داشته باشیم که امروز برگزار می‌شود، اظهار داشت: در این نشست به شکایات و نکاتی که طرفین از هم دارند رسیدگی خواهد شد.

این دیپلمات ارشد ایرانی درباره نشست کمیسیون مشترک برجام در سطح وزرا نیز عنوان کرد: این موضوع هنوز در دستورکار است و امیدواریم بتوانیم سریع‌تر یک دستورکار ملموس و تعیین کننده و نتایج روشن برای جلسه وزرا را آماده کنیم. خواهان جلسه نمایشی و گرفتن عکس نیستیم و خواهان جلسه‌ای هستیم که دارای نتایج روشن باشد.

وی گفت که یکی از موضوعات جلسه امروز بحث و تصمیم گیری درباره جلسه وزرای خارجه دستورکار آن و نتیجه آن خواهد بود.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه نیز دیروز شنبه پنجم مرداد ماه در اظهاراتی «اینستکس» و «راکتور آب سنگین اراک» را از موضوعاتی برشمرده بود که قرار است در نشست امروز درباره آن بحث و تبادل نظر شود.

نشست پیشین کمیسیون مشترک برجام در سطح معاونان هفتم تیر ماه در وین برگزار و در پایان بیانیه‌ای 9 بندی صادر شد.

منبع: صدای ایران

کلیدواژه: برجام کمیسیون مشترک برجام عراقچی صدای ایران ایران صدا ایرانصدا ایران صدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۱۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است

به گزارش حوزه سیاست و اقتصاد خبرگزاری تقریب، محمد مخبر عصر شنبه در حاشیه دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا در دیدار «کنستانتینیو چیونگا» معاون رییس جمهور زیمباوه با اشاره به ظرفیت‌های بسیار زیاد دو کشور برای تأمین و گسترش همکاری های فی مابین افزود: تعاملات اقتصادی و سیاسی جمهوری اسلامی ایران با کشورهای دوست و جهان براساس راهبرد برد-برد است.

معاون اول رئیس جمهور تبادلات علمی و دانشجویی، توسعه حمل و نقل و حل مسائل مالی و بانکی برای تسهیل روابط بخش خصوصی دو کشور را از دیگر زمینه های همکاری های ایران و زیمباوه برشمرد و تأکید کرد: دو کشور باید با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند و نیاز به ارز کشور سوم که دشمن مشترک دو ملت هم است، وجود ندارد و در این راستا باید برنامه مشترک و جامع ۱۰ ساله همکاری دو کشور تهیه و پیگیری و همچنین تفاهم نامه‌ها و قراردادهای امضا شده هر چه سریع‌تر اجرایی و عملیاتی شود.

کنستانتینو چیونگا معاون رییس جمهور زیمباوه نیز با اشاره به توسعه روابط دیپلماتیک دو کشور از زمان پیروزی انقلاب اسلامی تأکید کرد: ایران و زیمباوه در یک مسیر حرکت می کنند و با وجود جدایی و مسیر طولانی جغرافیایی، اهداف مشترک بسیار زیادی در برابر نظام سلطه دارند.

وی همچنین با محکومیت حمله رژیم صهیونیستی به کنسولگری ایران در دمشق و تسلیت شهادت سرداران سپاه در این حمله تأکید کرد: تحریم‌های گسترده کشورهای غربی برای از بین بردن استقلال ایران و زیمباوه بوده است اما دو کشور می توانند با تعمیق روابط خود تحریم‌های دشمنان دو ملت را خنثی کنند.

وی همچنین با تأکید بر اجرای ۱۲ تفاهم نامه امضاء شده بین ایران و زیمباوه در دولت سیزدهم تصریح کرد: پیشرفت‌های شرکت های دانش بنیان و بخش خصوصی جمهوری اسلامی بسیار چشمگیر بوده است و به دنبال تقویت زیرساخت های همکاری دو جانبه براساس راهبرد برد-برد و بهره گیری از ظرفیت‌های ایران در زمینه های معدنی، انرژی، سلامت، پزشکی، کشاورزی، آبیاری مدرن و امنیت غذایی هستیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ضرورت تشکیل کمیسیون مشترک برای پیگیری موافقتنامه‌های دوجانبه بین ایران و اوگاندا
  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • جلسه علنی مجلس آغاز شد/ بررسی ایرادات طرح مالیات بر سوداگری
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست راهبرد برد- برد است
  • ایران و زیمباوه با ارزهای ملی خود تعاملات اقتصادی انجام دهند
  • روابط ایران با سایر کشورها بر اساس راهبرد برد-برد است
  • توسعه روابط با کشورهای آفریقایی راهبرد اساسی ایران است
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد
  • دیدار رایزن فرهنگی ایران با معاون سیاسی طالبان 
  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر