Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان گفت: نخستین جشنواره و نمایشگاه مد و لباس کردی با هدف آشنایی مردم مناطق مختلف کُردنشین با فرهنگ یکدیگر و ترویج مد و لباس اسلامی ایرانی برپا شده است. ۰۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۳۸ استانها کردستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، جلال قلعه‌شاخانی عصر امروز در نخستین جشنواره و نمایشگاه مد و لباس کردی که در عمارت خسروآباد این شهر برگزار شد، اظهار داشت: این جشنواره با هدف صیانت از هویت ملی، تقویت همگرایی ملی و ترویج مد و لباس اسلامی ایرانی و آشنایی مردم مناطق مختلف کُردنشین با فرهنگ یکدیگر برپا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ارتباط مستقیم و بدون واسطه طراحان و تولیدکنندگان با مصرف‌کنندگان از دیگر اهداف جشنواره و نمایشگاه مد و لباس کُردی است به طوری‌که همانند حلقه‌های یک زنجیره، متصل‌کننده طراح و مردم بوده و بسیار ارزشمند است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان تصریح کرد: در کنار این جشنواره پژوهش‌های کامل و جامع مرتبط با تاریخچه پوشش کُردی انجام می‌شود و برای رسیدن به یک اتفاق فرهنگی باید تداوم و استمرار داشته باشد.

آغاز جشنواره و نمایشگاه منطقه‌ای مد و لباس کُردی در سنندج به‌روایت تصویرنمایشگاه مد و لباس اسلامی ایرانی سماء؛ نمایشگاهی با کالاهای 100 درصد ایرانینمایشگاه مد و لباس اسلامی ایرانی سماء برپا شد

وی در خصوص نحوه انتخاب خیاطان و طراحان حاضر در نمایشگاه گفت: به دلیل محدودیت فضا تنها افرادی که طرح‌های ابتکاری را با حفظ اصالت لباس کُردی که دارای جذابیت و زیبایی عامه‌پسند ارائه دادند در نمایشگاه حضور دارند.

قلعه‌شاخانی بیان کرد: فعلاً بانک اطلاعاتی کاملی از طراحان لباس در دسترس نیست و امیدواریم در دوره‌های بعد و با تکمیل آن شاهد برگزاری بهتر و جامع‌تری باشیم چراکه براساس برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده قصد بر این است که این جشنواره به‌صورت سالانه برگزار شود.

انتهای پیام/ش

R7848/P/S6,66/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۲۲۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند


 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی حمایت عموم مردم استان در اجرای قانون منع استفاده از عناوین بیگانه و ناملموس بر سر در اماکن تجاری و عمومی را با ارسال گزارش مکتوب و مصور، خواستار شد و گفت: بستر دریافت گزارش مردمی تخلف از قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی فراهم شده و لازم است مردم تخلفات در این زمینه را گزارش دهند.

محمد حسین زاده افزود: در کنار جغرافیای سرزمین کهن ایران به عنوان مؤلفه میراث ملموس کشور و دین مبین اسلام در حیطه میراث معنوی، زبان و ادب پارسی به عنوان مهمترین دارایی به جا مانده از پیشینیان و یگانه رشته پیوند دهنده اقوام ایرانی مطرح است.

وی با اشاره به اهمیت راهبردی زبان وحدت بخش پارسی و لزوم پاسداشت آن در برابر هجوم رقبا و اقتضائات دنیای مدرن امروز ادامه داد: بحران هویت ملی و زبان پارسی را می توان به سادگی در ادبیات نسل جدید مشاهده و عمق آسیب به این مؤلفه هویتی - فرهنگی را درک کرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی خراسان رضوی گفت: در روند دهشتناکی که در تغییرات نامحسوس دستوری آرام آرام پیش می رود، بیم آن است که در آینده ای نزدیک، نسل های جدید در فهم و خوانش متون زیبای فارسی و اشعار بلند شاعران وزین ایرانی مشکل مفاهمه پیدا کنند.

حسین زاده افزود: استفاده بی رویه از واژه های غیر فارسی، به گسست فرهنگی میان ما و فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به ویژه در حوزه ادبیات منجر می شود لذا با توجه به همه این تفاسیر و بنا بر وظایف ذاتی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی در مسیر پاسداشت از حریم زبان و ادبیات پارسی از عموم هم استانی های گرانقدر دعوت می کنم تا برای حفظ شأن این سرمایه ملی و میراث گرانبها و وجوب رعایت قوانین مربوط به صیانت از زبان پارسی در صورت مشاهده اسامی و یا خط بیگانه بر سر در محل کسب اصناف و مجتمع های تجاری و یا واحدهای مسکونی با ارسال تصویر و گزارش ما را در پاسداشت زبان و خط فارسی یاری دهند.

وی گفت: راه های ارتباطی از بسترهای مختلف برای دریافت گزارشهای مردمی شامل شناسه در پیام رسان ایتا: @pasdasht_zaban_farsiُ سامانه پیامکی: ۵۰۰۰۲۳۸۵۹۴۰۰۱ پست الکترونیکی khrz@farhangmail.ir لینک سایت https://khrz.farhang.gov.ir/fa/zabaneparsi می شود.

دیگر خبرها

  • نمایشگاه ملی قرآن کریم در کابل
  • شماره هجدهم کتاب هدهد سفید در نمایشگاه کتاب رونمایی می‌شود
  • ترویج آموزه‌های اخلاقی در اولویت فرهنگیان باشد
  • برپایی نمایشگاه دست ساخته‌ها دانش آموزان در گچساران
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • سبک زندگی ایرانی اسلامی باید ترویج شود/لزوم معرفی دختران موفق کرد
  • مردم تخلفات مربوط به صیانت از زبان پارسی را گزارش بدهند
  • دانشگاه‌ها برای احیای سنت‌های محلی گام بردارند
  • شیراز میزبان جشنواره رسانه‌ای اقوام و عشایر کشور شد