Web Analytics Made Easy - Statcounter

 

رویداد۲۴ «دلال» واژه‌ای نه چندان خوشایند در فوتبال است و از این صفت بعضاً در صنف فوتبال به عنوان «توهین» استفاده می‌شود. دلال‌ها که از چند سال پیش عنوان‌شان به «ایجنت» تغییر پیدا کرد، حالا بیشتر و گسترده‌تر از قبل و با اختیاراتی تا حدودی قانونی شده به فعالیت در این فوتبال مشغول هستند.

گستره فعالیت ایجنت‌ها (دلالان) زیاد است و در تیم‌های بزرگ‌تر، دامنه این فعالیت بیشتر و گسترده‌تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قدرت این جماعت حالا آنقدر زیاد شده که خیلی از بازیکنانی که با آنها قرارداد دارند، خودشان هم نمی‌توانند برای خودشان تصمیم بگیرند و کاملاً تابع تصمیم دلال شأن هستند.

یکی از ترفندهای رایج دلال‌های فوتبال در این است که با در اختیار داشتن چند بازیکن در یک تیم، همکاری بازیکنان قوی‌تر را در گروی تأمین منافع بازیکنان ضعیف‌تر شأن با باشگاه مزبور قرار داده و با گرو کشی به باشگاه فشار می‌آورند.

به عنوان مثال، استقلال یکی از تیم‌هایی است که در سالهای اخیر قربانی قدرت گرفتن این صنف شاغل در فوتبال شده و حتی بسیاری از تصمیمات مهم مدیریتی این باشگاه هم تحت تأثیر فشارهای جنت های بازیکنان این تیم اتخاذ می‌شود.

یک ایجنت که در سالهای اخیر با تعداد زیادی از بازیکنان شاغل در لیگ برتر قرارداد همکاری دارد و تعدادی از این بازیکنان را در تیم استقلال دارد، قدرت زیادی در این تیم پیدا کرده و حتی گفته می‌شود پشت پرده استعفای یکی از معاونان این باشگاه، قدرت گرفتن بیش از حد این ایجنت است.

استقلالی‌ها در سالهای گذشته لطمات زیادی از عدم تعامل این دلال‌ها با مدیران و مربیان شأن خورده‌اند و جدایی بازیکنانی مثل تیام، جباروف، امید ابراهیمی، کاوه رضایی، سید مجید حسینی و رابسون جان واریو از همین مورد نشأت می‌گیرد.

یکی از ایجنت‌ها که در سالهای گذشته بازیکنان زیادی به استقلال آورده و از این تیم برده، اخیراً بارها به صورت علنی دست به تهدید مدیران این باشگاه زده و به راحتی از قصد خود برای نابودی این تیم صحبت می‌کند.

یکی دیگر از این اینجنت‌ها که مانع تمدید یکی از بازیکنان ملی پوش این تیم شده و سرانجام توانست حرفش را به کرسی نشانده و امتیازات لازم را از باشگاه بگیرد، در جمع‌های خصوصی مدعی شده بود قدرتش در این باشگاه حتی از برخی معاونان هم بیشتر است و به راحتی هر کدام از مسئولان باشگاه را که بخواهد در جلسات تمدید قرارداد پشت در بسته نگه می‌دارد.

مصاحبه‌های سریالی بازیکنانی که با این ایجنت قرارداد همکاری دارند علیه برخی از مسئولان باشگاه نیز از همین جا نشأت می‌گرفت. در سالهای گذشته هم کم نبودند انواع و اقسام بازیکنان ایرانی و خارجی که با شرایط عجیب به استقلال رفتند و بدون کمترین بازدهی و با دریافت هزینه‌های گزاف این تیم را ترک کردند که اغلب اینها حاصل تحرکات همین دلال‌ها، اعم از ایرانی و خارجی بوده است.

نفوذ دلال‌ها در باشگاه‌های بزرگ تنها به استقلال منتهی نمی‌شود و این موضوع در دیگر باشگاه‌ها از جمله پرسپولیس هم به چشم می‌خورد. در سال‌های اخیر بازیکنانی جذب پرسپولیس شده‌اند که با کمترین بازدهی و بیشترین دریافتی این تیم را ترک کرده‌اند. حتی بازیکنانی در سالهای اخیر جذب پرسپولیس شده‌اند که بدون انجام بازی این تیم را ترک کردند و بی سر و صدا مبالغ گزافی از این باشگاه دریافت داشتند.

دلالی که در استقلال هم تمدید یک بازیکن ضعیف را در گروی تمدید با بازیکن تأثیر گذارقرار داد و حرفش را به کرسی نشاند، با همین ترفند در پرسپولیس هم تأثیرات خودش را گذاشت و توانست بازیکنی که با کارنامه ضعیف از پرسپولیس رفت و کارنامه‌ای ضعیف‌تر خارج از کشور داشت را با گرو کشی به این تیم بازگرداند.

این ایجنت مشابه همان نفوذی که در تیم بزرگ استقلال دارد، در تیم پرسپولیس هم دارد و با ترفندهایی که بلد است عامل تصمیم گیری‌های بزرگ در این دو باشگاه می‌شود.

تصمیم سازان رده بالای فوتبال ایران اگر در این مورد به راهکار عملی نرسند و ساز و کاری مناسب برای مبارزه با این پدیده شوم ارائه ندهند، روز به روز شاهد قدرت گرفتن بیشتر این جماعت خواهیم بود و به موازات آن اتفاقات بدتری هم در این فوتبال رخ خواهد داد.

منبع: مهر برچسب ها: رویداد24 ، دلال‌ها در فوتبال ، استقلال ، باشگاه استقلال ، فوتبال ایران ، بازیکن فوتبال سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 دلال ها در فوتبال استقلال باشگاه استقلال فوتبال ایران بازیکن فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۳۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

در روز‌هایی که احمد مددی مدیریت باشگاه استقلال را بر عهده داشت قراردادی را با یکی از شرکت‌های فعال در زمینه وب منعقد کردکه این قرارداد به مدت سه سال اعتبار داشت؛ اما مصطفی آجورلو پس از استعفای احمد مددی این قرارداد را به صورت یکطرفه فسخ کرد.

این ماجرا به کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان ارائه شد. جلسه‌ای میان طرفین برگزار شد، جلسه‌ای که نماینده باشگاه استقلال در آن حضور پیدا کرد، اما نماینده‌های وب در این جلسه حضور پیدا نکرد. آن‌ها با ارسال نمابری اعلام کردند مدیرعامل شرکت‌های‌وب در مسافرت خارج از کشور هستند و قادر به شرکت در جلسه نیستند.

کمیته حَکَمیت وزارت ورزش جلسه دیگری برای روز شنبه ۲۴ مهر ساعت ۱۰ صبح تعیین وقت کرد که این بار هر دو طرف شرکت کردند؛ جلسه‌ای که بیش از دو ساعت طول کشید.

طرفین مطالب خود را مطرح کردند که منجر به تفاهم نشد و قرار بر صدور گواهی و حکم کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان شد که ۴۸ ساعت بعد، یعنی امروز دوشنبه گواهی حکم مبنی بر تایید نظر شرکت فرهنگی ورزشی استقلال ایران در خصوص بر عدم ایفای تعهدات قراردادی توسط شرکت داده گستر عصر نوین که مجوز فسخ یک‌طرفه است، به نشانی باشگاه ابلاغ شد.

طرفین مطالب خود را مطرح کردند که متاسفانه منجر به تفاهم نشد و قرار بر صدور گواهی و حکم کمیته راهبری، نظارت و حَکَمیت وزارت ورزش و جوانان شد. چهل و هشت ساعت بعد حکمی را صادر کرد که این حکم حکایت از این داشت که باشگاه استقلال مجوز به فسخ یکطرفه بوده است.

سرپرست فعلی مدیرعاملی باشگاه استقلال که در آن روز‌ها معاون فرهنگی باشگاه استقلال بود نقش پرررنگی در فسخ این ماجرا داشت و اثبات کرد که حامی مالی استقلال به تعهدات خود طبق مفاد قرارداد عمل نکرده است و آبی‌پوشان حق داشتند ضمانتنامه تعهد پرداخت ۸۰ میلیارد ریالی را که این شرکت در اختیار باشگاه قرار داده بود تا درصورت عدم انجام تعهدات، توسط باشگاه به بانک ارایه شود وصول کند.

این ماجرا ادامه پیدا کرد تا زمانی که سمیعی از استقلال جدا می‌شود و پس از مدتی که دوباره در نقش هیات مدیره به جمع این تیم باز می‌گردد سراغ ضمانت‌نامه مالی را از معاونت مالی وقت استقلال می‌گیرد. این ماجرا به هیات مدیره باشگاه استقلال کشیده و مشخص می‌شود این ضمانت‌نامه ۸۰ میلیارد ریالی بدون مجوز هیات مدیره به حامی مالی وقت استقلال بازگردانده شده است، مدیران ارشد استقلال از این موضوع انتقاد کردند و اعتقاد داشتند نباید چنین کاری از سوی معاون مالی سابق استقلال صورت می‌گرفت!

اتفاق عجیب اینکه چند هفته پیش حامی مالی پیشین استقلال که در حال حاضر مالک باشگاه هوادار است چک ۵۰ میلیارد ریالی آبی‌ها را که بابت صدور رضایت محمدرضا خالدآبادی در اختیارشان گذاشته بود را برگشت می‌زند و حساب استقلال مسدود می‌شود.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • احضار و محرومیت احتمالی برای بازیکن استقلال
  • بختیاری‌زاده: تسلیم نشدن مهمترین ویژگی استقلال بود
  • روحیه بازیکنان طوری بود که از برکناری خطیر خوشحال بودند
  • پشت پرده حمله امید حامدی‌فر به بازیکن ذوب‌آهن؛ از بچه خوشگل تا رنگو! + عکس
  • نشست خبری پس دیدار فولادمبارکه سپاهان و استقلال خوزستان
  • کامیابی‌نیا: چشمی باید ۳ بار اخراج می‌شد!
  • همه می‌گویند سپاهان سوپر استار دارد/ انگار سپاهان هرسال قهرمان می‌شد
  • مورایس: بیرانوند و کنعانی زادگان که ستاره نیستند، فقط ما ستاره داریم!
  • پشت پرده خروج ضمانت‌نامه ۸۰ میلیاردی از باشگاه استقلال
  • اتفاق عجیب؛ بازیکنان گل گهر بین دو نیمه لباس شان را تغییر دادند!