Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اجتماعی برنا؛ پیشتر و در سال 2009 یک گونه جدید قارچ کشنده برای اولین بار در بدن یک بیمار ژاپنی پیدا شد. از آن به بعد نمونه‌های دیگری از این قارچ که Candida auris نام دارد در بدن بیماران دیگر در سراسر دنیا نیز مشاهده شد. حالا محققان عقیده دارند که این رشد ناگهانی عامل بیماری‌زای جدید به خاطر تغییرات اقلیمی و گرمتر شدن کره زمین اتفاق افتاده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در واقع بیشتر گونه‌های قارچ با زندگی در محیط‌های طبیعی سرد سازگار بوده و به خاطر دمای بالاتر بدن انسان‌ها، اکثر این گونه‌ها در چنین محیطی قادر به رشد و تکثیر نیستند.

با این حال به نظر می‌رسد که با گرمتر شدن کره زمین این قانون در حال تغییر است چرا که گونه‌های قارچ مذکور هم روند سازگار شدن با این آب و هوای گرم را در پیش گرفته‌اند. تحقیقی که توسط مدرسه سلامت عمومی جان هاپکینز بلومبرگ انجام شده به همین مساله می‌پردازد.   بیشتر بخوانید:

حیات آینده در زمین چگونه خواهد بود؟

نارضایتی مبتکر «ریتوییت» از ابداع خود

ناامید کننده‌ترین تلاش‌های عرصه تکنولوژی در سال 2019

باراش شهابی امشب در آسمان ایران

خانواده‌های مختلفی از گونه‌های قارچی C. auris در سراسر دنیا به عنوان عوامل بیماری‌زا ظهور پیدا کردند. این خانواده‌های مختلف کاملا از هم دور بوده و در نقاط مختلفی از دنیا وجود داشتند. در واقع ظهور ناگهانی توانایی این قارچ‌ها برای آلوده کردن انسان‌ها نشان می‌دهد که C. auris احتمالا اولین گونه قارچی است که با اقلیم جدید کره زمین سازگار شده و در نتیجه به عنوان خطری برای سلامت انسان‌ها بروز کرده است.

دانشمندان در این تحقیق چند گونه مختلف از قارچ‌ها شامل C. auris و گونه‌های نزدیک به آن را مورد بررسی قرار داده و دریافتند که محدوده دمایی فعالیت C. auris نسبت به گونه‌های دیگر بالاتر است. بر اساس تخمین‌های فعلی تا به حال 30 تا 60 درصد افرادی که ب به گونه های قارچ کشنده C. auris آلوده شده‌اند جان خود را از دست داده‌اند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بدن انسان رشد زمین سلامت مدرسه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۳۷۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابداع ریزسوزن‌های نرمی که فناوری‌های پوشیدنی را با بدن سازگار می‌کند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از اینترستینگ اینجبنیرینگ، امروزه با ظهور فناوری‌های نوین مراقب از سلامتی، پزشکی شخصی سازی شده بیشتر در دسترس افراد قرار می‌گیرد: از دستگاه‌های پوشیدنی و آزمایش‌هایی که می‌توان در خانه انجام داد تا بررسی مواردی مانند ضربان قلب و سطح قند خون، کار‌های تشخیصی ساده‌تر از قبل شده است؛ اما گاهی اوقات، بدن ما با این دستگاه‌های ردیابی سلامت به راحتی کنار نمی‌آید.

پزشکان از میکروسوزن‌ها در شیوه‌های درمانی و تشخیصی مهمی مانند تحریک مغز و بررسی علائم سلامتی استفاده می‌کنند؛ اما میکروسوزن‌های فعلی سفت و خمش‌ناپذیر هستند و نمی‌توانند به خوبی با بدن حرکت کنند. 

برای حل این مشکل، پژوهشگران دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) در حال طراحی حسگر‌های جدیدی هستند که به دلیل انعطاف پذیری بسیار و خاصیت خم شوندگی، استفاده آسان و راحتی دارند. این پیشرفت، سوزن‌های نرم ریزی است که می‌توان در مدت زمان طولانی بدون اذیت شدن کاربر، برای ردیابی سلامتی او به کار گرفته شود.

«هانگبو ژائو» «Hangbo Zhao» و همکارانش موفق شده اند ریز سوزن‌های جدیدی ابداع کنند که قابلیت خمش و کشیدگی دارند و به راحتی با حرکات بدن سازگار می‌شوند.

آنها روش‌هایی مانند برش لیزری، ساخت اشیا ریز و چاپ را برای ساخت ریزسوزن‌هایی که می‌توانند به طور چشمگیری از ۶۰ درصد تا ۹۰ درصد کشیده شوند، ترکیب کردند. شیوه کار این محققان امکان سفارشی سازی ظاهر و عملکرد میکروسوزن‌ها را مطابق با نیاز‌های مختلف فراهم می‌کند.

ژانو فناوری پیشگامانه خود را از اعماق دریا الهام گرفته است. آنها با مطالعه چگونگی رفتار الکتریکی ماهیچه‌های یک حلزون دریایی نشان دادند که الکترود‌های میکروسوزنی می‌توانند کاربرد‌های گسترده‌ای داشته باشند. این یافته راه را برای بسیاری از کاربرد‌های پزشکی، مانند پیگیری فعالیت مغز و اعصاب یا پیدا کردن مشکلات مربوط به عضلات و اعصاب باز کرد.

پیامد‌های تحقیقات ژائو بسیار فراتر از آزمایشگاه است چرا که قابلیت ردیابی و تشخیص بسیاری از بیماری‌ها از اختلالات عصبی عضلانی گرفته تا عملکرد مثانه را با دقت بیشتری دارد. ابداع میکروسوزن‌های «نرم» کششی می‌تواند هم به یاری متخصصان مراقبت‌های بهداشتی و هم بیماران بیاید. این نوآوری به کسانی که نگران سوزن‌های معمولی هستند امیدواری داده و فرصتی را برای مراقبت‌های بهداشتی بدون درد و بی دردسر ارائه می‌دهد.

ساخت این میکروسوزن‌های نرم گام مهمی در راستای بهبود نحوه عملکرد بدن ما با دستگاه‌های نظارتی است؛ از تحریک مغز تا ارائه دارو، این نوآوری قرار است مراقبت‌های بهداشتی را به طور چشمگیری تغییر دهد.

نتایج این پژوهش در جدیدترین شماره نشریه Science Advances منتشر شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دانشگاه خودباوری را در جامعه به منصه ظهور برساند
  • خبر وحشتناک از وضع آب و هوایی زمین در سالی که گذشت
  • دانشگاه با فرهنگ‌سازی در جامعه خودباوری را به منصه ظهور برساند
  • بهبود کیفیت محصولات کشاورزی با تلاش متخصصان بومی
  • انسان چقدر زمین نیاز دارد ؟ از زبان الهی قمشه ای بشنوید (فیلم)
  • اگر ماه ناگهان در آسمان ناپدید شود چه اتفاقی می‌افتد؟
  • برای تولید اتوبوس و کشنده نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • تغییرات اقلیمی دشمن پنهان کارگران است
  • پردازش انسان‌گونه داده‌ها با استارت‌آپ «هوش فضایی»
  • ابداع ریزسوزن‌های نرمی که فناوری‌های پوشیدنی را با بدن سازگار می‌کند