Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@04:55:06 GMT

رنج مردم از کم‌کاری مدیران

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۴۲۲۳

رنج مردم از کم‌کاری مدیران

شاید بر همین اساس استانداری کرمانشاه تصمیم به اجرای طرحی با عنوان دوشنبه‌های خبری گرفته است. در این طرح قرار است جلسه ملاقات عمومی فرمانداری و نشست خبری با حضور فرماندار، مدیران دستگاه‌های اجرایی و خبرنگاران در شهرستان‌ها برگزار شود. سنقر و کلیایی شهرستان آغازگر طرح است؛ شهرستانی که روزانه حدود ۹۰ نفر به فرمانداری آن مراجعه می‌کنند که آمار قابل توجهی است و بیانگر کم‌کاری ادارات این شهرستان در پاسخگویی و انجام وظایفشان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مراجعه‌کنندگان ناامید

در راهروی ساختمان فرمانداری سنقر و کلیایی تعداد زیادی از مردم تجمع کرده‌اند و هر یک تقاضایی را مطرح می‌کنند. از شواهد دیداری و شنیداری پیداست که برخی از ادارات دولتی این شهرستان کم‌کاری می‌کنند و تکریم ارباب‌رجوع را فراموش کرده‌اند. مردی میانسال پرونده‌ای در دست دارد و از گروه خبرنگاران می‌پرسد «شما کی هستید؟ » به همراه همکارم می‌ایستیم و پاسخ می‌دهیم که ما خبرنگار هستیم.

«سلطانیان» اهل روستای ده‌خداداد است و قصد دارد منزل کاهگلی‌اش را تعمیر کند. اطلاعات موجود در پرونده‌اش نشان می‌داد که دی‌ماه سال گذشته از بنیاد مسکن تقاضای وام مسکن روستایی کرده است. این مرد روستایی با ناامیدی از روال کاری بنیاد مسکن شهرستان سنقر می‌گوید: زمستان سال پیش تقاصای وام مسکن کردم و به تقاضایم رسیدگی نشد تا این‌که سیل آمد و منزلم ویران شد. حتی خبرنگاران اعتراضاتم را در فضای مجازی منتشر کرده‌اند، اما اوضاع برایم بدتر شد. الان بار پنجمی است که به فرمانداری می‌آیم.

خانم جوانی دست پسربچه دبستانی‌اش را گرفته است و چهره پریشان و بی‌قراری دارد. وی می‌گوید: با هزار بدبختی خانه‌ای کوچک ساختم ولی انشعاب آب آشامیدنی به من نمی‌دهند. با این هوای گرم و این کودک چه کار کنم؟ مدام در حال رفت‌وآمد بین ادارات و فرمانداری هستم. یک تولیدکننده هم می‌گوید: برای یک مجوز تولید و ایجاد اشتغال در روستایمان بارها به ادارات آمده‌ام. دولت گفته است وام اشتغال‌زایی روستایی از ۴ تا ۸ درصد به روستاییان تعلق می‌گیرد، اما این میزان درصد را برایم به سلیقه خودشان تا ۱۸ درصد افزایش داده‌اند و وام را هم هنوز نداده‌اند.

زمین‌خواری موضوع دیگری است که چند مرد میانسال و سالخورده برایش طوماری امضا کرده‌اند و اثرانگشت زده‌اند و مدعی هستند که فردی چند زمین‌ را به‌زور تصاحب کرده است؛ زمین‌هایی که مالک حقیقی دارند. اینها فقط بخشی از مواردی است که مردم برای حل مشکلاتشان به فرمانداری سنقر و کلیایی مراجعه کرده‌اند؛ مردمی که از حل مشکلاتشان به دست نهاد مربوطه ناامید شده‌اند و حال به امید حل مشکل در نهاد بالادستی به فرمانداری آمده‌اند.

سخنان فرماندار

برای پیگیری این مسائل و نحوه عملکرد ادارات و دستگاه‌های مختلف پای حرف‌های فرماندار سنقر و کلیایی می‌نشینیم؛ فرمانداری که اخیرا به این سمت منصوب شده و از قضا سخنانش را هم با اشاره به این موضوع آغاز می‌کند. فرماندار سنقر و کلیایی در ابتدا بیان می‌کند که تازه سمت فرمانداری شهرستان را تحویل گرفته و در مراحل شناسایی ظرفیت‌ها و نقاط قوت و ضعف این شهرستان است. «محمدناصر معصومی‌زاده» ادامه می‌دهد: بروز نارضایتی اجتماعی در داخل کشور بر اثر عملکرد نامطلوب برخی از مدیران و کارشناسان و روسای ادارات در دستگاه‌های اجرایی است. برخی هم آگاهانه یا ناآگاهانه به کل بدنه دولت اتهام ناکارآمدی می‌زنند.

برگزاری کلاس‌های آموزشی برای مدیران 

این مسئول می‌افزاید: برای همه مدیران دستگاه‌های اجرایی و اداری کلاس‌های آموزشی برگزاری می‌کنیم. با برگزاری این کلاس‌ها هر مدیری که در حوزه خود توانمند است، توانمندتر می‌شود و هر مدیری که ضعف داشته باشد، نقاط ضعف خود را می‌شناسد و آگاه می‌شود. در دوره‌های زمانی مختلف هم بازرسان و کارشناسانی برای ارزیابی عملکرد مدیران ادارات اعزام خواهیم کرد.

ملاقات عمومی؛ دوشنبه هر هفته 

معصومی‌زاده با اشاره به برگزاری زمان ملاقات عمومی در روزهای دوشنبه هر هفته اظهار می‌کند: آمار ملاقات‌های عمومی به طور متوسط روزانه حدود ۹۰ نفر است. در این مدت که فرماندار شهرستان هستم ۴۶ ملاقات عمومی برگزار شده و به طور تقریبی ۳ هزار نفر مشکلات خود را بیان کرده‌اند.
وی ادامه می‌دهد: در یازدهمین نشست‌ عمومی، طبق آمار و نظرسنجی‌ها ۹۰ درصد مشکلات مردم حل شده است.

ظرفیت‌های کشاورزی شهرستان 

فرماندار سنقر همچنین از ظرفیت‌های کشاورزی این شهرستان نام می‌برد و می‌گوید: سنقر ۳ برابر شهرستان‌های دیگر محصولات کشاورزی و دامی تولید می‌کند. البته این میزان تولید نسبت به ظرفیت تولید آن کم است و باید افزایش پیدا کند. معصومی‌زاده در ادامه تعمیر و دوبانده کردن بزرگراه‌ها، ساخت پارک و تفرجگاه‌های تفریحی، اختصاص بودجه طرح هادی به روستاها و همچنین مدرن کردن زمین‌های کشاورزی، تخصیص وام مسکن برای نوسازی و تعمیر واحدهای مسکونی را از اقدامات مهم انجام شده و در حال انجام این شهرستان بیان می‌کند.

اطلاعاتی درباره سنقر و کلیایی   

شهرستان سنقر و کلیایی ۸۰ هزار نفر جمعیت دارد؛ ۴۵ هزار نفر جمعیت شهری و ۳۵ هزار نفر جمعیت روستایی. این شهرستان ۱۲۰ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد و عمده تولیدات آن ۲۹ هزار تن گوشت سفید و قرمز، ۴۰۰ تن عسل و ۷۰۰ تن ماهی است. سنقر و کلیایی دارای ۷۴۵ کیلومتر راه اصلی است؛ ۱۳۴ کیلومتر راه شهری و ۶۱۱ کیلومتر راه روستایی.

این شهرستان ۲۳ حلقه چاه عمیق برای تامین آب آشامیدنی دارد. برای پروژه تصفیه‌خانه هم بودجه اختصاص یافته اما هنوز اجرا نشده است. ۲ سد با گنجایش هر یک ۵۲ میلیون مترمکعب از دیگر ظرفیت‌های این شهرستان است. ایجاد ۲ هزار و ۲۵۵ هزار شغل در یک سال گذشته، کاهش روند صدور کسب‌وکار به ۱۰ روز، ظرفیت اشتغال‌زایی ۸ هزار نفر در زمینه فرش‌بافی از دیگر ظرفیت‌ها و اقدامات انجام شده در این شهرستان است.

کد خبر 449563 برچسب‌ها استان کرمانشاه

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان کرمانشاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۴۲۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر استاندار به بخش‌های ۵گانه ارومیه

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، آخرین وضعیت پیشرفت فیزیکی و ریالی طرح های مصوب سفرهای    ریاست جمهوری واستاندار آذربایجان غربی و سایر موارد در حوزه راهداری شهرستان ارومیه درسالن جلسات شهیدسلیمانی فرمانداری ارومیه   باحضورفرماندار ارومیه، مدیرکل   راهداری وحمل ونقل جاده ای، معاونین ومدیرشهرستان، معاونین فرمانداری،بخشداران پنج گانه شهرستان وکارشناسان فرمانداری برگزار شد .

فرماندار ارومیه  در ابتدا ضمن اشاره به رشد محسوسی  که در حوزه راهداری در دوره مدیریت جدید اداره کل راهداری صورت گرفته،  به بررسی چالش ها، برنامه ها، مسائل و مشکلات حوزه راهداری و حمل نقل شهرستان ارومیه پرداخت،

 در ادامه ایشان به ۴ محور دستور کار جلسه  که بررسی مصوبات سفر رییس جمهور به استان و مصوبات سفر مقام عالی استان  و پروژه های تملک دارایی های  و  مشخص کردن اعتبارات شهرستانی و آخرین وضعیت تخصیص منابع  از جمله موضوعات مدنظر این جلسات است.

عماری اظهار کرد: تعداد یک میلیون و ۴۰هزار نفر معادل یک سوم جمعیت استان در شهرستان ارومیه ساکن هستند که نیاز است توجه جدی برای حل مشکلات راه های اصلی و فرعی آن  شود.

فرماندار ارومیه با اشاره به اینکه ۶۱۱ روستای آذربایجان غربی در ارومیه واقع شده است، خاطر نشان کرد: بیشترین  تعداد راه های روستایی و اصلی استان در ارومیه قرار دارد, همچنین ارومیه تنها شهرستان استان است که با ۲ کشور مرز مشترک دارد لذا نیاز است توجه ویژه در حوزه راهداری به این شهرستان داشته باشیم و آنچه امروز در این حوزه در حال انجام بوده قابل تقدیر است.

وی ادامه داد:۱۹ مصوبه شامل ۳۸پروژه مصوبات سفر شهرستانی استاندار به  بخش های ۵گانه ارومیه است  که تاکنون این پروژه ها ۶۲درصد پیشرفت فیزیکی دارند.

 

 

 

 

دیگر خبرها

  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه
  • مشکلات کاشان شهر به شهر و روستا به روستا احصاء می‌شود
  • پیشرفت ۶۲ درصدی مصوبات سفر استاندار به بخش‌های ۵گانه ارومیه
  • زخم معدن کاری بر پیکر شاهوار
  • جلسه کارگروه آرد و نان شهرستان مهریز
  • فرمانداری نائین به فرمانداری ویژه تبدیل شد
  • پرونده ٢ شهرستان استان یزد در حال پیگیری برای تبدیل به فرمانداری ویژه
  • اردکان فرمانداری ویژه شد
  • شهرستان اردکان یزد فرمانداری ویژه شد
  • فرمانداری نایین به فرمانداری ویژه ارتقا یافت