Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، غلامعباس شمس الدینی یکشنبه شب در دیدار اهالی فرهن، هنر و رسانه هرمزگان با سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد هرمزگان بیان داشت: به نمایندگی از هیئت مدیره و اعضای انجمن صنفی روزنامه‌نگاران استان هرمزگان بی مقدمه به مسائل و مشکلاتی خواهم پرداخت که جامعه رسانه‌ای استان آن‌را مطالبه می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: انجمن صنفی از سال ۱۳۹۶ با مجوز وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی رسماً فعالیت خود را آغاز کرده و امروز با افتخار اعلام می‌کنم که یکصد عضو از ۷۰ رسانه مکتوب برخط و پایگاه‌های خبری مجوز داریم.

شمس الدینی خاطرنشان کرد: منکر تلاش‌های مجموعه کارشناسان وزارت فرهنگ و ارشاد در بخش رسانه‌ها نیستیم اما سوال مهم این است که حاصل این زحمات چه کمکی به رسانه‌ها به طور اعم و بهبود شرایط خبرنگاران به طور اخص، کرده است.

به گفته وی، حاصل طرح‌های حمایتی از جمله سهمیه کاغذ و حمایت‌های بیمه‌ای برای اکثر نشریات و خبرگزاری‌های هرمزگان هیچ منفعتی نداشته و تنها چند رسانه به واسطه تلاش خودشان در مرکز یا به واسطه روابط خاص از این خوان ارشاد بهره گرفتند.

نماینده انجمن صنفی روزنامه نگاران هرمزگان افزود: آقای وزیر محترم ممنونیم که سند جامع توسعه فرهنگی را امضا فرمودید شما را به خدا قسم می‌دهم که مراقبت بفرمائید منافع این سند مانند طرح‌های گذشته منجر به بی عدالتی نشود.

وی با طرح سوالی از وزیر فرهنگ و ارشاد که در خصوص موضعتان نسبت به تشکل‌های صنفی چیست؟، ادامه داد: در ماده دو آئین شورای فرهنگ عمومی مصوب ۲۹ فروردین ماه سال ۸۵ شورای عالی انقلاب فرهنگی اعضای شورا را معرفی کرده است که در بندر ۲۱ و ۲۲ یک نفر از جراید با انتخاب مدیرکل و سه شخصیت معتبر فرهنگی استان عضویت دارند، جناب آقای وزیر آیا برای انتصاب نماینده در شورای فرهنگ عمومی نظر فعالان رسانه باید اخذ شود یا خیر؟

شمس الدینی با اشاره به بیکاری گسترده خبرنگاران در هرمزگان، تصریح کرد: از ۴۰۰ فعال عرصه رسانه در استان هرمزگان بی تعارف به کمتر از ۱۵۰ نفر رسیده‌ایم یعنی ۲۵۰ نفر خبرنگار و فعال رسانه هرمزگان از عرصه حذف شده‌اند که دلیل عمده آن شرایط بغرنج اقتصادی و دستور العمل ممنوعیت اعطای آگهی از سال ۹۲ و البته بحث ورود وزارت ارشاد به توزیع آگهی و گزارش است.

وی گفت: شاید پاسخ این باشد که مطبوعات باید خودشان روی پا خود بایستند اما آیا واقعاً این زمان که شرایط سختی در عرصه مطبوعات حاکم است زمان مناسبی است؟ تنها راه نجات مطبوعات و جلوگیری از بیکار شدن خبرنگاران عدم دخالت، عدم دخالت و عدم دخالت ارشاد است.

به گفته شمس الدینی، بیمه خبرنگاران تحت پوشش ارشاد خصوصاً در بخش درمان از کمترین مزیت‌ها برخوردار است به نحوی که برخی از همکاران ما از خیر این موضوع گذشته‌اند و به بخش سوابق آن اتکا کرده‌اند. اگر خبرنگاری در زمره مشاغل سخت قرار دارد، پس باید بیمه آن هم متناسب با شغل تعریف شود.

وی افزود: اشکالاتی است که در سامانه توزیع آگهی‌ها است در سفر مدیرکل محترم مطبوعات داخلی هم عرض کردم یکی از عوامل بیکاری خبرنگاران همین سامانه بود. وجود امضای طولانی و توزیع نابرابری آگهی‌ها، الزام نمایندگان نشریات سراسری به داشتن دفتر مستقل در حالیکه برخی ماهانه فقط یک آگهی دریافت می‌کنند و مبلغ آگهی هم به حساب مدیرمسئول در تهران می‌رود و بعد از کلی دردسر مبلغی به عنوان حق‌الزحمه به حساب خبرنگاران واریز می‌شود.

کد خبر 4678887

منبع: مهر

کلیدواژه: سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۴۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن درباره میدان آرش

به گزارش «تابناک» به نقل از وزارت امور خارجه، ناصر کنعانی در واکنش به بند مربوط به ادعای کویت درباره میدان آرش گفت: طرح ادعای یک‌جانبه در این گونه بیانیه‌ها هیچ حقی را برای مدعی ایجاد نمی‌کند.

وی با اشاره به مذاکرات و رایزنی‌های قبلی فی مابین ایران و کویت تصریح کرد: به کویت توصیه می‌کنیم از مسیر نادرست هیاهوی رسانه‌ای در این موضوع اجتناب نموده و به جای آن به مذاکرات فنی و حقوقی برگردد که بهترین و مناسب‌ترین مسیر برای رسیدگی به موضوع است.

این دیپلمات ارشد جمهوری اسلامی ایران بار دیگر تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران بر اساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات مشترک، آمادگی دارد در خصوص چارچوبی که متضمن احترام به منافع مشترک باشد، گفت و گوها را ادامه دهد.

سخنگوی وزارت امور خارجه با تاکید بر اصل حسن نیت در تعاملات منطقه‌ای، بر ضرورت اجتناب از مداخله دولت های ثالث در خصوص این موضوع تصریح کرد.

وی گفت: بدون تردید دولت های ذیربط می‌توانند در پرتو همکاری های دوستانه و در راستای منافع مشترک، بدور از جنجال‌های رسانه‌ای به توافق لازم نایل شوند.

دیگر خبرها

  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ برگزار می‌شود
  • بخشی‌نگری مانع پیشرفت مازندران می‌شود
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
  • تامین منافع متقابل در تعامل ایران و کشور‌های آفریقایی
  • رئیسی: ایران در تعامل با کشورهای آفریقایی تامین منافع متقابل را دنبال می‌کند
  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • مستاجران ؛بازنده بازی قیمت‌سازی
  • رئیس‌جمهور وارد تهران شد
  • واکنش ایران به بیانیه کویت و اردن درباره میدان آرش