Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-05-08@02:31:07 GMT

بااین روش خودرا ازدیابت دورنگه دارید

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۴۸۳۷

نتایج یک بررسی جدید نشان می‌دهد مصرف مکمل ویتامین دی می‌تواند ریسک ابتلا به دیابت را به میزان قابل توجهی کاهش دهد. ناطقان: به نقل از دیلی‌میل، محققان در تازه‌ترین پژوهش‌های خود دریافتند، مکمل‌های ویتامین دی ممکن است به کاهش دیابت کمک کنند زیرا باعث بهبود عملکرد انسولین می‌شوند.



تحقیقات جدید نشان می‌دهد که ویتامین دی باعث تقویت انسولین در بدن می‌شود و به طور بالقوه از ابتلا به دیابت جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در حال حاضر، دانشمندان کانادایی داده‌های شگفت آور جدیدی را ارائه داده‌اند که بیانگر آن است، دوزهای بالایی از ویتامین «دی» می‌تواند مردم را از ابتلا به دیابت در امان نگه دارد و توسعه آن را در مبتلایان کاهش دهد و به بهبود آنها کمک کند.

مطالعه‌ای که در مجله اروپایی غدد درون‌ریز منتشر شده است می‌گوید افزودن مکمل‌های با دوز بالا ویتامین دی می‌تواند متابولیسم گلوکز را بهبود بخشد تا از پیشرفت دیابت جلوگیری کند.

یکی از محققان این پژوهش از دانشگاه لاوال می‌گوید: «سطح پایین ویتامین دی با ابتلا به دیابت مرتبط است، پس افراد با تأمین آن می‌توانند خود را از این بیماری در امان نگه دارند».

به گفته کارشناسان علمی، قرارگیری کوتاه مدت در معرض نور آفتاب می‌تواند نیاز بدن به ویتامین دی را برطرف کند؛ افراد اگر نمی‌توانند از این طریق ویتامین دی مورد نیاز بدن خود را تأمین کنند، مصرف مکمل‌ها یکی از راه‌های تأمین آن است، همچنین رژیم‌های غذایی وجود دارد که سرشار از این ویتامین هستند. منبع: عصر ایران برچسب ها: دیابت ، ویتامین دی ، مکمل

منبع: ناطقان

کلیدواژه: دیابت ویتامین دی مکمل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۴۸۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود

به گزارش خبرنگار علم و فناوری ایسکانیوز؛ محققان می‌گویند انسولین جدید را می‌توان با خوردن یک قرص یا حتی در یک تکه شکلات جاسازی کرد.

نانو حامل جدید که روی موش‌ها و مدل‌های حیوانی بابون آزمایش شده است، می‌تواند به افراد مبتلا به دیابت کمک کند تا از عوارض جانبی مرتبط با تزریق انسولین مانند هیپوگلیسمی (یک رویداد قند خون پایین، زمانی که انسولین بیش از حد تزریق شده است) اجتناب کنند.

این مطالعات حیوانی نشان داده است که بزرگ‌ترین قدرت این ماده در مقیاس نانو این است که می‌تواند به سطح قند خون بدن واکنش نشان دهد. این پوشش زمانی که غلظت قند خون بالا باشد انسولین را حل و آزاد می‌کند و مهم‌تر از همه در محیط‌های با قند خون پایین انسولین آزاد نمی کند.

انسولین خوراکی جدید از نوعی ماده در مقیاس نانو استفاده می‌کند که یک 10 هزارم عرض موی انسان است. این ماده مانند پوشش مقاوم به اسید روی قرص‌ها عمل می‌کند که از تخریب آن توسط اسید معده محافظت می‌کند. اما این پوشش جدید در عوض مولکول‌های انسولین را احاطه می‌کند و به یک «نانو حامل» تبدیل می‌شود؛ مانند یک پیک برای انتقال مولکول‌های انسولین در بدن به مکان‌هایی که برای عمل نیاز دارد. این یافته‌ها در مجله «نانوتکنولوژی نیچر» منتشر شده است.

تخمین زده می‌شود که 422 میلیون نفر در سراسر جهان به دیابت مبتلا هستند و تقریباً 75 میلیون نفر از این افراد روزانه به خود انسولین تزریق می‌کنند. سالانه حدود 1/5 میلیون مرگ به طور مستقیم به دیابت نسبت داده می‌شود. در سال 2021، تخمین زده شد که بیش از 1/3 میلیون استرالیایی با دیابت زندگی می‌کردند.

بیشتر بخوانید: نانوماده‌ای که گرد و غبار را از هوا جذب و اکسید می‌کنند

محققان می‌گویند که توسعه یک انسولین خوراکی ایمن و مؤثر از زمان کشف انسولین در بیش از یک قرن پیش، یک چالش بوده است. یک چالش بزرگ که با تولید انسولین خوراکی مواجه بود، درصد پایین انسولینی است که هنگام تزریق خوراکی یا با تزریق انسولین به جریان خون می‌رسد. برای رسیدگی به این موضوع، ما یک نانو حامل تولید کردیم که جذب نانو انسولین ما در روده را هنگام آزمایش در بافت روده انسان به شدت افزایش می‌دهد.

آزمایش‌های پیش بالینی در مدل‌های حیوانی نشان داد که پس از مصرف، نانو انسولین قادر به کنترل سطح گلوکز خون بدون هیپوگلیسمی یا افزایش وزن است. همچنین هیچ سمیتی وجود نداشت.

محققان می‌گویند: انسولین خوراکی ما این مزیت را دارد که تا حد زیادی خطر اپیزودهای هیپوگلیسمی را کاهش می‌دهد. برای اولین بار ما یک انسولین خوراکی ساخته‌ایم که بر این مانع بزرگ غلبه می‌کند.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229612 برچسب‌ها فناوری نانو دیابت نوع ۲

دیگر خبرها

  • چند باید علمی برای حمام رفتن
  • خطر ابتلا به سنگ کلیه با انجام این ۸ مورد
  • حقایق مهم در مورد مصرف ویتامینها و مکمل ها که نمی دانید
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی
  • انسولین با کمک فناوری نانو خوراکی می‌شود
  • مصرف این چهار مکمل را بعد از ۴۰ سالگی جدی بگیرید
  • قیمت نیسان سانی در بازار، قدیمی‌ترین خودرو وارداتی
  • دیابت نوع یک و دو چه تفاوتی با هم دارند؟
  • ۵ روش از مؤثرترین درمان‌های مکمل در بهبود سرطان
  • اشتباه قند خونی درباره دیابت