Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد رضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره بسته شدن فهرست دارویی کشور اظهار کرد: ما از اینکه بخواهیم بر اساس نظر سلیقه ای یک پزشک دارویی وارد فهرست رسمی دارویی کشور شود و بار هزینه ای به بیمار و مصرف کننده و سازمان های  بیمه گر تحمیل و موجب خروج ارز از کشور شود، جلوگیری کرده ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان غذا و دارو ادامه داد: ما اعلام کرده ایم که ورود دارو به فهرست رسمی دارویی کشور در سال ۹۸ با بررسی دقیق و کار کارشناسی انجام خواهد شد و فهرست بسته نشده است و اگر دارویی ضرورت ورود به فهرست دارویی کشور داشته باشد و لزوم ورود آن به فهرست دارویی کشور با ساز و کار  تعیین شده در وزارت بهداشت مطابقت کند و این مسئله قابل دفاع باشد، آن دارو را به فهرست دارویی کشور وارد می کنیم.

بیشتر بخوانید: آخرین وضعیت پوشش بیمه‌ای بیماران خاص/ هزینه ۱۶ میلیاردی برای ۵ گروه بیماری

رقم یارانه دارویی بیماران خاص و صعب العلاج

شانه ساز درباره رقم  یارانه دارویی بیماران خاص  در سازمان غذا ودارو که برای حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج تخصیص پیدا می کند، اظهار کرد: ۴۸۵ میلیارد تومان یارانه دارویی تخصیص پیدا کرده به سازمان غذا و داروست و با این ردیف بودجه ای  تامین دارویی بیماران خاص و صعب العلاج صورت می گیرد.

رئیس سازمان غذا و دارو بیان کرد: هزار و ۸۰۰ میلیلارد تومان در قالب تفاهم نامه ای برای ما به التفاوت نرخ ارز  در حوزه دارو به سازمان غذا و دارو تخصیص پیدا کرده است و تلاش می کنیم این اعداد و ارقام  بیشتر شود تا بتوانیم از بیماران خاص و صعب العلاج حمایت کنیم.

بیشتر بخوانید: داروی مبتلایان به SMA تحت پوشش بیمه است؟

یارانه دارویی بیماران خاص باید درست هزینه شود

شانه ساز با تاکید بر هزینه کرد درست یارانه دارویی بیماران خاص اظهار کرد: برخی در این حوزه انتقاداتی به ما دارند و باید این ردیف های بودجه ای درست هزینه شود و  به طور کلی با نظم و ترتیب درست تر و ساز و کار حساب شده ای این یارانه دارویی به بیماران خاص هزینه شود و وزیر بهداشت نیز در قالب قرارگاه تامین دارو و تجهیزات پزشکی خود مستقیم بر هزینه کرد این ردیف بودجه ای نظارت بیشتری خواهند داشت.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: غذا و دارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۴۹۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو با استدلال علمی گفت: نور آفتاب و انجماد، بطری‌های یکبار مصرف را تخریب نمی‌کند.

به گزارش مشرق، معصومه تکلو ضمن تاکید بر سلامت آب‌های آشامیدنی و معدنی بسته بندی، افزود: امکان ندارد ارگان نظارتی مهمی مثل سازمان غذا و دارو بدون مطالعه و لحاظ مسائل فنی و بهداشتی برای فرآورده‌ای مجوز مصرف و پروانه بهداشتی صادر کند کما اینکه عدول از تعهدات توسط شرکت هم می‌تواند موجب ابطال موقت یا دائم مجوز شود.

وی با اشاره به اینکه طرح مباحث فنی و علمی اصولاً در رسانه‌های عمومی نیست، تصریح کرد: گاهی ناچار هستیم برای اطمینان بیشتر مردم نکاتی را گوشزد کنیم مثل اینکه گرانول پلیمر مورد مصرف جهت بسته بندی آب‌های بسته بندی شده، پلیمر پلی اتیلن ترفنالات است که از دو منومر اتیلن گلایکون و اسید ترفتالیک تحت خلأ دما و زمان معین و با ایجاد پیوند کوالانسی بین دو منومر مذکور در راکتور پتروشیمی تولید می‌شود.

کارشناس اداره کل غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو ادامه داد: این شرکت پترو شیمی تندگویان دارای گواهی مناسب برای مصرف انسان از آزمایشگاه‌های داخل و خارج کشور است، لذا قرار گرفتن بطری آب در معرض نور آفتاب و یا انجماد آن در فریز، قادر به تخریب بطری‌های یکبار مصرف آب و خروج ترکیبات فتالات از پلیمر نمی‌شود.

تکلو در پایان به مردم این اطمینان را داد که با توجه به کنترل سه سطحی سلامت آب‌های معدنی و آشامیدنی بسته بندی در سازمان غذا و دارو، با خیال راحت از آنها استفاده کنند و بدانند کوچک‌ترین تهدید سلامتی در فرآورده‌های غذای و آشامیدنی در اولین زمان ممکن به اطلاع آنها خواهد رسید.

منبع: مهر

دیگر خبرها

  • بسته خدمتی دندانپزشکی برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • وزارت بهداشت: سهمیه دارویی داروخانه‌ها براساس وضع حجاب تعیین می‌شود!
  • تمام برنج‌های وارداتی در مبادی ورودی کشور و در مبدا تولید نمونه‌برداری می‌شود
  • آب معدنی استفاده کنیم یا نه؟
  • پیشگامی ایران در زمینه دانش تالاسمی
  • آخرین وضعیت تامین داروهای تالاسمی اعلام شد
  • فراخوان کشف قیمت و تامین دارو‌های تک‌نسخه‌ای اردیبهشت ۱۴۰۳
  • چرا «بحران وارفارین» دست از سر بیماران قلبی بر نمی‌دارد؟
  • وضعیت تولید داروی بیماران SMA در کشور
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند