Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-30@21:17:17 GMT

فناوری‌های نو، بسترساز توسعه آموزش‌های مهارتی

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۵۶۷۸

فناوری‌های نو، بسترساز توسعه آموزش‌های مهارتی

امروزه توسعه سریع جوامع و ورود فناوری ها و تجهیزات مختلف از قبیل اینترنت، گوشی های هوشمند، سامانه های مکان یابی و ردیابی و ... ضرورت همگامی دستگاه های متولی آموزش را با این فناوری ها روشن ساخته است.

سازمان آموزش فنی و حرفه ای به عنوان یکی از متولیان آموزش مهارتی در جامعه که به صورت مستقیم با اشتغال نیروهای کار مرتبط است، نمی تواند از فناوری های روز دور مانده و همچنان به آموزش های سنتی خود مشغول باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ۳۱ تیر تا ۶ مردادماه به عنوان هفته ملی مهارت و آموزش‌های فنی و حرفه‌ای تعیین شده است و باید از این هفته به عنوان فرصتی برای بازنگری در نیازهای آموزشی و مهارتی جامعه و سوق دادن آموزش ها به سمت فناوری های جدید استفاده کرد.

آموزش های مهارتی بر اساس فناوری های جدید طراحی شوند

 استاندار قزوین با تاکید بر ضرورت توجه به فناوری های نو در توسعه مهارت های فنی و حرفه ای، گفت: امروزه جامعه با رشد سریع فناوری های جدید مواجه است و باید آموزش های فنی و حرفه ای بر اساس آنها طراحی شوند.

عبدالمحمد زاهدی با اشاره به سال رونق تولید و ضرورت اشتغالزایی، افزود: باید با توجه به شرایط بازار کسب و کار، دانش خود را به روز کرده و بر اساس فناوری های جدید و رشد سریع آنها برای توسعه آموزش های مهارتی برنامه ریزی کنیم.

استاندار با تاکید بر پرهیز از نگاه های سنتی در آموزش های مهارتی، ادامه داد: نوآوری و توسعه، خلاقیت و سرعت بخشی به کارها و فناورانه ساختن آموزش های مهارتی از جمله انتظاراتی است که از دستگاه فنی و حرفه ای به عنوان مجری طرح های مهارتی در استان وجود دارد و باید مسئولان این دستگاه با برنامه ریزی هدفمند برای تحقق اهداف تعیین شده تلاش کنند.

تعریف طرح های نوین مهارتی، شرط لازم در اشتغالزایی

مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای استان قزوین نیز در این خصوص گفت: امروزه مهارت آموزی برای ایجاد اشتغال و توسعه پایدار در جامعه بسیار مهم بوده و در این راستا استفاده از ظرفیت فناوری های نو و تازه ظهور بیش از پیش نمود یافته است.

حجت الله امینی افزود:  مجموعه آموزش فنی و حرفه‌ای به عنوان زیربنای اشتغال باید با برنامه ریزی اصولی خود شرایط را مهیا کند تا شهروندان با مهارت آموزی بر مبنای نیازهای جامعه و فناوری های نو مشغول به کار شده و بیکار نمانند.

وی با اشاره به طرح های جدید این اداره برای توسعه آموزش های مهارتی، گفت: آموزش مشاغل نو به کودکان، ایجاد دهکده شغلی در مقیاس کوچک در بوستان باراجین و تعامل با مراکز رشد استان از جمله طرح هایی هستند که اجرای آنها در دستور کار قرار گرفته است.

امینی اضافه کرد: استفاده از وای فای مهارتی نیز یکی دیگر از برنامه‌های تعریف شده‌ سازمان است که برای نشر و ارتقای توسعه مهارت به عنوان میز خدمت ۲۴ ساعته مد نظر قرار دارد.

 این مسئول افزود: تلاش می کنیم تا کارگاه‌های آموزشی سازمان فنی و حرفه ای در حوزه فناوری فعال‌تر شده و با استفاده از تکنیک‌های روز در حوزه استارت آپ ها هم دستاوردهای بهتری داشته باشیم.

وای فای مهارتی، گامی برای ارتقای توسعه آموزش های مهارتی

معاون آموزش و پژوهش سازمان فنی و حرفه ای استان قزوین نیز در این باره به خبرنگار ایرنا گفت:سازمان فنی و حرفه ای با توجه به توسعه فناوری های نو مانند تلفن هوشمند و اینترنت در جامعه برای استفاده از این زیرساخت ها برنامه ریزی و اقدام کرده است.

ساسان حاتمی افزود:در این راستا در اولین گام ضمن نوسازی سایت اداره کل، اجرای وای فای هوشمند در دستور کار قرار گرفت که یکی از سیستم های مدرن اطلاع رسانی از طریق تلفن های هوشمند است.

وی اضافه کرد: در این طرح، اطلاعات مورد نظر با استفاده از یک شبکه لوکال محلی تا برد آنتن های شبکه در دسترس عموم مردم حتی در ساعات غیر اداری قرار می گیرد و افراد با یک نام کاربری به سامانه وارد شده و درخواست ها و خدمات مورد نیاز خود را ثبت می کنند.

حاتمی با اشاره به مزایای این طرح گفت: استفاده راحت، منطقی و بی هزینه و ۲۴ ساعته بودن از جمله مزایای این طرح است که زمینه خدمات رسانی آسان تر را به مردم فراهم می کند.

 این مسئول گفت:با اجرای این طرح می توان دوره های آموزشی و میز خدمت مجازی را در ساعت مختلف شبانه روز تعریف کرده و در دسترس عموم قرار داد.

وی با اشاره به دیگر برنامه های این سازمان، افزود:آموزش های دوگانه تلفیقی، آموزش های منتورینگ (استاد – شاگردی)، مشاوره کارآفرینی به کارورزان و ایجاد محفلی برای تبدیل کارآموزان به کارآفرینان از جمله طرح های سازمان هستند که با تاکید بر استفاده از فناوری های نو تعریف و اجرا خواهند شد.

این مسئول اضافه کرد: تبدیل مرکز محمود آباد به مرکز تخصصی فرش و ایجاد یک مرکز ویژه اقتصاد مقاومتی در مرکز فنی و حرفه ای شماره ۶ ناصرآباد نیز از دیگر طرح های سازمان برای توسعه آموزش های مهارتی در استان هستند.

۶۱۰۱

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اینترنت فرش فنی و حرفه ای کسب و کار گوشی های هوشمند قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۵۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای از رشد ۳۵ درصدی آموزش مهارت‌افزایی و ۴۰ درصدی سنجش مهارت و صلاحیت‌های حرفه‌ای در کشور خبر داد و گفت: امسال هدف‌گذاری شده که ظرفیت مراکز جوار کارگاهی در کشور ۵۰ درصد افزایش پیدا کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، مهرداد عظیمی بیش‌ازظهر امروز در مراسم جهانی روز کارگر که در مجتمع فجر این شهر برگزار شد، با اشاره به اینکه سراسر استان کردستان ظرفیت و سرمایه است، اظهار داشت: کردستان صفحات زرینی از تاریخ پرافتخار کشور را به نام خود ثبت کرده و نقش ممتاز و برجسته مردمان این دیار در طول تاریخ غیر قابل انکار است.

وی وجود نیروی انسانی را یکی از سرمایه‌ها و ظرفیت‌های کردستان عنوان کرد و گفت: معرفی درست پتانسیل‌های این استان وظیفه و رسالت اصحاب رسانه است، استانی که بیش از 5400 شهید تقدیم انقلاب کرده آنچنان که باید و شاید حق واقعی این دیار ادا نشده است.

معاون وزیر کار و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به آیین‌های جذاب و چشم‌نواز طبیعی در استان تصریح کرد: خوشبختانه ظرفیت‌های کردستان برجسته و از تمام ظرفیت‌ها که ریشه در فرهنگ استان دارد، استفاده می‌شود. 

وی با تبریک هفه کار و کارگر افزود: در شرایطی که دشمن تمام تلاش و تمرکز خود را بر تضعیف حوزه اقتصادی و تعطیلی واحدها به‌کار گرفته است، کارگران به عنوان مجاهدان عرصه اقتصادی مجاهدانه و شجاعانه پای کار هستند.

عظیمی بیان کرد: هر چقدر از اقتصاد دولتی فاصله بگیریم و زمینه مشارکت اقشار مختلف مردم‌ به ویژه کارگران در عرصه‌های مختلف فراهم شود، موفق‌تر خواهیم بود.

وی از رشد 35 درصدی در حوزه آموزش مهارت‌ها و 40 درصد در بخش سنجش مهارت و صلاحیت‌های حرفه‌ای این سازمان خبر داد و اظهار کرد: رشد 1040 درصدی در امر آموزش یکی از موضوعات مهمی است که می‌تواند به عنوان الگوی موفق معرفی شود.

رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور خاطر نشان کرد: امسال هدف‌گذاری شده که ظرفیت مراکز جوار کارگاهی در کشور 50 درصد افزایش پیدا کند.

وی درباره مشکلات کارگران اظهار کرد: بیش از چند دهه اساسنامه سازمان فنی و حرفه‌ای مصوب و یکی از بندهای قابل توجه، دولت مکلف شده که بخشی از اعتبارات عمرانی‌ تحت تملک دارایی که در سال توزیع می‌شود، را صرف آموزش مهارت کارگران کنند.

عظیمی تاکید کرد: انتظار می‌رود استاندار کردستان نیز دستور داده که این قانون در استان اجرا و به خدمات بیمه‌ای پیوست دهند.

انتهای پیام/481/

دیگر خبرها

  • آموزش‌های مهارتی مهمترین نیاز توانمندسازی نیروی کار است
  • توسعه مهارت‌های بازار محور در جهت افزایش تولید
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • آموزش مهارتی بیش از ۱۵ هزار کردستانی 
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ظرفیت مراکز جوارکارگاهی
  • ۲۰۰ هزار دانش‌آموز در کشور آموزش‌های مهارتی می‌بینند
  • آموزش‌های مهارتی راهکار رفع بیکاری است
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری