Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-26@12:08:50 GMT

سرمایه گذاری چین در بخش کشاورزی ازبکستان

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۵۷۰۲

سرمایه گذاری چین در بخش کشاورزی ازبکستان

یک شرکت چینی اعلام کرد که صد میلیون دلار در صنعت کشاورزی و دامداری ازبکستان سرمایه گذاری خواهد کرد. ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۳ بین الملل ترکیه و اوراسیا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از ترند، یک شرکت چینی یک سرمایه گذاری صد میلیون دلاری جهت ساخت یک مجتمع پرورش گوشت و لبنیات در منطقه جیزک ازبکستان انجام خواهد داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مجتمع جدید کشت و صنعت قادر به تولید سالانه 2500 تن گوشت خواهد بود. تعداد کل گاوهای این مجتمع 10 هزار راس اعلام شده است. پیش از این و در قالب این پروژه، یک شرکت خارجی در ازبکستان به ثبت رسید.

طبق پیش بینی ها قرار است این مجتمع تا سال 2023 به ظرفیت کامل خود برسد. این مجتمع مدرن دامداری شامل مرکز تولید خوراک، یک کشتارگاه و یک کارخانه بیوگاز خواهد بود.

شرکت چینی متعهد شده است تا حدود 1000 شغل ایجاد کند و همچنین متعهد به استفاده از تجهیزات مدرن کشاورزی و فن آوری های پیشرفته کشاورزی، از جمله لیزر و بذرافشانی پیشرفته است.

همکاری های ریلی ازبکستان و چینگزارش تسنیم از اتکای هر چه بیشتر ازبکستان به تجهیزات نظامی روسیه

علاوه بر این، برنامه ریزی شده است که کشت انواع ارقام علوفه ای مختلف با استفاده از یک برنامه علمی زراعی چهار ساله و نیز اقدامات لازم جهت بهبود وضع باروری زمین انجام شود.

برای اجرای این پروژه، یک زمین با مساحت بیش از 10700 هکتار در منطقه جیزک ازبکستان در اختیار این شرکت چینی قرار گرفته است.

چین از دوره ریاست‌جمهوری اسلام کریم‌اف از متحدین نزدیک ازبکستان در آسیای مرکزی به حساب می‌آید. در آخرین ماه‌های ریاست‌جمهوری کریم‌اف، تاشکند و پکن با ارتقاء سطح روابط دو کشور، سند مشارکت راهبردی فراگیر را با حضور روسای جمهور دو کشور در تاشکند به امضا رساندند.

در بیانیه مشترک دو کشور این ارتقاء سطح روابط به «افزاش بی‌سابقه سطح روابط چین- ازبکستان به بالاترین سطح تعاملات، اعتماد سیاسی دوجانبه و همکاری برد- برد» تعبیر شده بود.

در حال حاضر سرمایه‌گذاری‌های چین در اقتصاد ازبکستان از سطح 8 میلیارد دلار فراتر رفته است.

حجم مناسبات تجاری دو کشور نیز در سال 2018 با عبور از مرز 6.4 میلیارد دلار رکورد تاریخ روابط دو کشور را شکست و فصلی نو از روابط دوجانبه پکن و تاشکند را آغاز کرد.

هم اکنون در ازبکستان بیش از 700 شرکت با سرمایه سرمایه‌گذاران چینی از جمله بیش از 80 شرکت با 100 درصد سرمایه سرمایه‌گذاران چینی در زمینه‌های مختلف اقتصاد این کشور فعالیت می‌کنند.

جمهوری خلق چین استقلال ازبکستان‌ را در تاریخ 27 دسامبر سال 1991 میلادی به رسمیت شناخته و در تاریخ 2 ژانویه سال 1992 میلادی روابط دیپلماتیک برقرار کرده است.

انتهای پیام /

R7650/P/S8,1414/CT10 واژه های کاربردی مرتبط ازبکستان

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ازبکستان ازبکستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۵۷۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟

به گزارش همشهری آنلاین، کشورهای جهان این روزها بیشتر از هر زمانی از نظر اقتصادی به هم وابسته‌اند، به‌طوری ‌که هر نوع کاهش تولید یا نوسان در تولید یک محصول بلافاصله می‌تواند در سراسر جهان تأثیر بگذارد.

در تازه‌ترین رویداد کاهش تولید کاکائو معضل جهانی ایجاد کرده است، به‌طوری که تحت ‌تأثیر این موضوع قیمت این محصول در یک سال گذشته در سراسر جهان چند برابر شده است و مذاق تولیدکنندگان و علاقه‌مندان شکلات را تلخ کرده است. آن طور که بلومبرگ دیروز گزارش داد، بررسی‌ها از رشد بیش از ۶برابری قیمت جهانی کاکائو حکایت دارد، موضوعی که می‌تواند صنعت شکلات‌سازی‌ دنیا را تحت ‌تأثیر قرار دهد.

سازمان بین‌المللی کاکائو (ICCO) برآورد کرده میزان تولید کاکائو در سال۲۰۲۴ از میزان تقاضای آن عقب می‌افتد و بر این اساس برآورد می‌شود که تولید کاکائو با کسری ۳۷۴هزار تنی روبه‌رو خواهد شد. تریستان فلچر، تحلیلگر بازار کالا می‌گوید: زخم‌های این بحران ممکن است برای مدت طولانی در نوسانات بازار کاکائو قابل مشاهده باشد. اکنون بازرگانان نگران هستند که تولیدکنندگان وارد عقب‌نشینی طولانی‌مدت شوند و دیگر سراغ کاکائو نروند.

سرمایه‌گذاران در راه عربستان

خبرهای دیگر از منطقه خاورمیانه نشان می‌دهد که عربستان در تلاش است تا حجم سرمایه‌گذاری خارجی را برای ساخت شهر جدید نئوم افزایش دهد. نئوم یک شهر جدید مبتنی بر فناوری‌های هوشمند در شمال غربی عربستان است و قرار است وابستگی عربستان به نفت را کاهش دهد و اقتصاد آن را متنوع کند. هزینه این پروژه ۵۰۰میلیارد دلار تخمین زده شده ‌است. بر همین اساس، عربستان در تلاش برای جذب سرمایه‌گذاران خارجی است و تازه‌ترین خبرها نشان می‌دهد که صدها بانکدار و سرمایه‌گذار خارجی قرار است در روزهای آینده از پروژه نئوم عربستان بازدید کنند. درواقع سازندگان این پروژه پرهزینه در جست‌وجوی جذب بودجه برای تکمیل آن هستند.

بیشتر بخوانید

صعود بورس ادامه خواهد یافت؟ | روزهای سرنوشت‌ساز برای شاخص کل قیمت سازی در بازار مسکن تمام شد؟ | شرط جدید برای انتشار آگهی های مسکن معادن طلای افغانستان در کانون توجه چینی‌ها

در خبر دیگری از کشورهای منطقه مشخص شد شرکت‌های چینی در تلاش برای سرمایه‌گذاری در معادن طلای افغانستان هستند.

در کابل، مسئولان وزارت معادن و نفت حکومت سرپرست افغانستان با نشر خبرنامه‌ای در صفحه رسمی این وزارت از دیدار شیخ شهاب‌الدین دلاور با مسئولان یک شرکت تجارتی افغان و شرکای چینی خبر داد.

وی اعلام کرد: سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی علاقه‌مندی خود را به سرمایه‌گذاری روی معادن طلا در این کشور نشان داده‌اند.

بانک‌های چینی تحریم می‌شوند

در خبر مهم دیگری، روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت که ایالات ‌متحده در حال آماده‌سازی تحریم‌هایی با هدف قطع ارتباط برخی بانک‌های چینی با شبکه مالی بین‌المللی است. پیش از این آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از حمایت چین از صنایع دفاعی روسیه انتقاد کرده و گفته بود: پکن از طریق تأمین قطعات حیاتی برای تسلیحات، عامل اصلی جنگ مسکو در اوکراین بوده است.

تعطیلی بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا

دولت هلند تصمیم گرفته است با هدف کاهش زمین‌لرزه در شمال این کشور، بزرگ‌ترین میدان گازی اروپا به نام گرونینگن را برای همیشه تعطیل کند. میدان گازی گرونینگن از اواخر سال ۲۰۲۳ با بخش کمی از ظرفیت خود فعالیت می‌کرد، چراکه فرایند تولید گاز در این میدان موجب بروز زلزله‌های متعددی در هلند شده و دولت این کشور تلاش می‌کرد با کمتر کردن برداشت گاز، خطر بروز زلزله را کم کند. زلزله‌هایی که تاکنون رخ ‌داده به هزاران ساختمان در هلند آسیب زده است.

کد خبر 847063 منبع: روزنامه همشهری برچسب‌ها ایران و عربستان عربستان اقتصاد سرمایه‌ گذاری

دیگر خبرها

  • آمریکا نباید از خط‌قرمزها عبور کند
  • بانکداران خارجی در راه عربستان | کاکائو چه چالشی برای دنیا ایجاد کرد؟
  • آماده گسترش روابط با ایران و اصفهان هستیم
  • تاکید بر توسعه روابط تجاری وبازرگانی اصفهان وازبکستان
  • بهار روابط تجاری ایران - تاجیکستان/سرمایه‌گذاری لجستیکی در چابهار
  • تنوع سبد محصولات پتروشیمی با هدف تکمیل زنجیره ارزش
  • آغاز تولید خودروهای برقی چینی در تایلند
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • نئوم، بن‌سلمان را دست به دامن چینی‌ها کرد!
  • سفیر طالبان در پکن: مناسبات افغانستان با چین بسیار مهم است