Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@10:41:40 GMT

ساماندهی و ایمن سازی مناطق حادثه خیز جاده ای در اهر

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۵۷۹۳

ساماندهی و ایمن سازی مناطق حادثه خیز جاده ای در اهر

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای اهر از ساماندهی، اصلاح و ایمن سازی نقاط پرخطر و تصادف خیز جاده ای این شهرستان خبر داد.   قاسم قمری در گفت‌وگو با ایسنا، منطقه آذربایجان شرقی گفت: در شهرستان اهر تنها یک نقطه پر خطر و تصادف خیز وجود دارد که به سه راه قیزفخری در کمربندی جاده اهر – مشگین شهر معروف است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خوشبختانه با اقدامات و پیگیری های انجام شده در خصوص ایمن سازی این نقطه با ایجاد روشنایی، نصب تابلوهای فسفوری، سرعت گیرها و چشم گربه ای شاهد کاهش تصادفات و حوادث منجر به فوت در این مسیر هستیم. 
وی افزود: سایر مناطق از جمله سه راه سامبران، سه راه ینگجه و سه راه ورگهان نیز جزو نقاط مستعد تصادف می باشند که این نقاط نیز در حال حاضر به اصلاح نیاز دارند و به زودی عملیات راهداری محوری از جمله، نصب تابلوهای فسفوری برای کاهش تصادفات در این مناطق استفاده می شود.   قمری در تعریف نقاط پرتصادف جاده ای گفت: نقاط پرتصادف به مناطقی اطلاق می شود که در سال بیش از 3 مورد تصادف فوتی و یا منجر به فوت در آن اتفاق بیافتد و این در حالی است که در شهرستان اهر اکثر تصادفات به صورت پراکنده بوده و بیشترین عوامل تصادفات نیز از خواب آلودگی، توجه نکردن به علائم راهنمایی، عدم رعایت حق تقدم، سرعت غیر مجاز  و غیره می باشد. 
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای اهر در خصوص ساماندهی مقابل دانشگاه آزاد اسلامی اهر نیز افزود: برای ساماندهی این نقطه از شهر بزودی با تأیید نهایی مشاورین، پل روگذر با اعتبار بیش از 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات داخل سازمانی احداث می شود.
تثبیت 10 کیلومتر از راه های روستایی اهر تا پایان سالجاری
رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای اهر از تثبیت 10 کیلومتر از راه های روستایی این شهرستان طی سالجاری خبر داد.   قمری گفت: با توجه به مصوبه دولت و تحویل راه های روستایی به اداره راهداری، با برنامه ریزی که انجام شده سعی خواهیم کرد تا پایان امسال 10 کیلومتر از راه های روستایی را به وسیله آهک و شن ریزی تثبیت کنیم و در این راستا یک اکیپ امانی مستقل گذاشته ایم تا راه های روستایی را از رکود خارج کنند.   وی شهرستان اهر را شاهراه ارتباطی دو استان آذربایجان شرقی و اردبیل عنوان کرد و افزود: این شهرستان به دلیل موقعیت خاصی که دارد محور مواصلاتی پنج شهر از جمله اهر به تبریز، اهر به ورزقان، اهر به هوراند، اهر به کلیبر و اهر به مشگین شهر می باشد که به همین دلیل از حساسیت زیادی برخوردار بوده و توسعه و ارتقاء جاده ها در این مسیر می تواند باعث کاهش حجم بار ترافیک و روان شدن تردد خودرو ها شود. 
قمری همچنین با اشاره به افزایش سفرهای تابستانی در مسیر جاده های اهر- تبریز و اهر – مشگین شهر گفت: با توجه به ترافیک زیاد و تردد خودروها در محورهای اصلی اهر- تبریز و اهر – مشگین شهر بیش از یک ماه است عملیات راهداری محوری را با دو اکیپ از گردنه گوئجه بئل به سمت بیلوردی آغاز کرده ایم که شامل علف زنی، حاشیه زنی، تغییرات گاردریل، نصب علائم، راه های حوزه استحفاظی و غیره می باشد. 
وی در ادامه نگهداری ماشین آلات موجود در راهداری اهر را مقوله ای سنگین برشمرد و افزود: متوسط عمر این ماشین آلات 27 سال می باشد که جوابگوی افزایش راهها، افزایش حجم ترافیک و انتظارات به حق مردم نبوده و با توجه به وضعیت نا مناسب بازار اگر در مواقع بحرانی یکی از دستگاه ها از رده خارج شود واقعاً دچار مشکل خواهیم بود.   قمری همچنین گفت: متأسفانه اعتبارات اختصاص یافته برای نگهداری ماشین آلات کافی نبوده و این اعتبارات بنابر مصوبه سال 96 می باشد و با وجود اینکه امسال برای افزایش این اعتبارات قول مساعد داده شده بود تا کنون محقق نشده و برای سال آینده نیز هنوز معلوم نیست.

انتهای پیام انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال استان آذربایجان شرقی خودرو دانشگاه آزاد اسلامی راهداری و حمل و نقل جاده فوت قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۵۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ،شهریار افندی‌زاده گفت: این طرح از بزرگراه آزادگان در مناطق ۱۸ و ۱۹ به عنوان معابر پرترددی که نیاز بیشتری به ایمن‌سازی و رسیدگی داشتند، آغاز شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران با تأکید بر ضرورت ارتقای سطح ایمنی بزرگراه‌ها و پیش‌بینی تدابیر و تمهیدات لازم برای کاهش تصادفات افزود: از طریق مناطق ۱۸ و ۱۹برای احصای کاستی‌ها و کمبود‌های بزرگراه آزادگان اقدام کرده و پس از بررسی دقیق، تجهیزات موردنیاز را مشخص و نسبت به رفع آنها اقدامات لازم انجام شد.

آقای افندی‌زاده گفت: خط کشی محوری، ممتد، منقطع و بستر جناغی ها، مرمت و نوسازی گاردریل‌ها، نصب تابلو‌های خطرنما برای آشکارسازی و نصب انواع تجهیزات ایمنی همچون کاشن‌تانک و استوانه، از اقدام‌هایی است که در محدوده مناطق ۱۸ و ۱۹ شهرداری تهران انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرتهران با بیان اینکه مناطقی که محور آزادگان در محدوده آن قرار دارد، از مهم‌ترین برنامه‌های پیش‌بینی‌شده برای افزایش سطح خدمات و ایمن‌سازی است، تصریح کرد: در این طرح که از سال ۱۴۰۲ آغاز شده، بیش از ۱۲ گروه اجرایی در حال فعالیت هستند و ۲۴ نقطه از جناغی‌ها با استفاده از ۴۴ قطعه کاشن‌تانک و ۱۲۰ عدد استوانه ایمن‌سازی و حدود ۱۵۰ شاخه گاردریل مرمت و تعویض شده است.

وی گفت: نصب بیش از ۱۰۰ عدد تابلوی خطرنما ۶۰*۲۰ و حدود ۶۴ هزار متر خط‌کشی منقطع و ۴۲ هزار متر خط‌کشی ممتد از دیگر اقداماتی بود که در راستای ایجاد ایمنی بیشتر در بزرگراه آزادگان انجام شده است.

مدیرعامل سازمان حمل و نقل و ترافیک شهر تهران یادآور شد؛ در نظر است با تعیین اولویت بزرگراه‌ها و با مشارکت پلیس و شهرداری‌های مناطق، این طرح در تمام شبکه بزرگراهی تهران اجرا شود.

بزرگراه آزادگان، از شاهراه‌های شهر تهران است که به دلیل طول تقریبی ۵۹ کیلومتری، تردد روزافزون خودرو‌های سبک و سنگین، دسترسی‌های بسیار، سرعت بالای وسایل نقلیه و تعداد زیاد سرقت تجهیزات، ایمن‌سازی آن همیشه از دغدغه‌های اصلی مدیریت شهری محسوب می‌شود.

دیگر خبرها

  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • ایمن سازی ۱۴۰کیلومتر از حاشیه راه های مازندران
  • پروژه تعریض جاده اجیرلو ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد
  • ایمن‌سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • ایمن سازی ۴۱ نقطه پرحادثه در محورهای مواصلاتی کرمانشاه
  • لکه های پرخطر و حادثه خیز، شناسایی شود
  • نقاط حادثه خیز جاده‌های گیلان شناسایی و رفع شود
  • اجرای طرح افزایش خدمات و ایمن‌سازی بزرگراه‌‌های پایتخت
  • اجرای طرح ایمن‌سازی مناطق حادثه‌خیز تهران
  • ۱۵ نقطه حادثه خیز قم در سال گذشته ایمن سازی شد