Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-04@06:34:59 GMT

فضا را مدیریت کنیم، مجلس بعدی اصولگراست

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۵۸۳۱

فضا را مدیریت کنیم، مجلس بعدی اصولگراست

«اگر اصولگرایان بتوانند وضعیت فعلی را درست مدیریت کنند و برای مشکلات اقتصادی راه‌ حل ارائه بدهند، مجلس آینده مجلس اصولگرا خواهد بود.»

به گزارش ایسنا، خبرآنلاین نوشت: «محمدرضا باهنر در چند مصاحبه اخیر خود بارها تاکید کرده است که فضای برای پیروزی اصولگرایان فراهم است و حتی به صراحت گفته است که مجلس آینده، اصولگرا خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمدرضا میرتاج‌الدینی، از اعضای جمنا هم معتقد است که این تحلیل‌ها بیشتر جنبه گمانه‌زنی دارد. او اما با توجه به شرایط موجود می‌گوید: اگر اصولگرایان بتوانند این وضعیت را خوب مدیریت و راه‌های خروج از مشکلات اقتصادی را به صورت عملیاتی ارائه کنند می‌توانند پیروز باشند و مجلس آینده یک مجلس متفاوت با مجلس فعلی خواهد بود.

گزیده گفتگوی میرتاج‌الدینی با خبرآنلاین را در ادامه می‌خوانید:

- این پیش‌بینی‌ها از جنس گمانه‌زنی است و با توجه به این که معمولا بعد از هر دوره ۸ ساله ذائقه سیاسی مردم تغییر می‌کند، این موضوع (اصولگرا بودن مجلس آتی) امکان دارد. نکته دیگر هم این است که وقتی جریان سیاسی حاکم نتوانسته به شعارهای خود عمل کند و رضایت مردم را به دست بیاورد، در میان مردم افول پیدا می‌کند.

 - ممکن است بعضی بگویند که این افول در جریان اصلاح‌طلب و اعتدالی‌ها، دلیل بر این نیست که مردم به سمت جریان اصولگرایی بروند، پاسخ این تحلیل این است که دو جریان عمده اصلاح‌طلب و اصولگرا در کشور وجود دارد و جریان مستقلان هم بیشتر در کنار یکی از همین دو جریان قرار می‌گیرد.

- با توجه به اینکه هر زمان مدیریت کشور به دست جریان انقلابی و اصولگرا بوده است، خروجی‌ کار برای مردم مثبت بوده است و اگر الان هم نظام اقتداری دارد در اثر عملکرد نیروها و نهادی انقلابی و اصولگرا بوده است.

- در جریان سیل اخیر هم که پیش آمد، نیروهای بسیج و مردمی عملکرد مثبتی داشتند. مثلا درباره توقیف نفتکش ایران، نهادهای انقلابی مقابله به مثل مقتدرانه‌ای داشتند. اینها را مردم متوجه می‌شوند که جریان انقلابی این اقتدار را برای کشور بوجود آورده است. در مورد وضعیت اقتصادی و خدمت‌رسانی به مردم هم اگر کار دست نیروهای خالص انقلابی باشد حتما نتیجه بهتری خواهیم گرفت.

- جریان انقلابی فراتر از جریان اصولگرایی است. جریان اصولگرایی اما یکی از اصولش این است که حرکت انقلابی داشته باشد یعنی به آرمان‌های انقلاب وفادار باشد و همین طور رهنمودهای رهبر انقلاب را مد نظر قرار بدهد.

- احیانا در میان چهره‌های اصولگرا هم بعضی از افراد باشند که ادعای اصولگرایی داشته باشند اما انقلابی عمل نکنند و اشتباه عمل کنند. اما قالب جریان اصولگرا انقلابی هستند.

- اگر اصولگرایان بتوانند این وضعیت را خوب مدیریت کنند و مشکلات موجود را برای مردم تبیین کنند و راه‌های خروج از مشکلات اقتصادی را به صورت عملیاتی ارائه کنند و برای آن برنامه داشته باشند - که من می‌دانم که روی این موارد در حال فکر کردن هستند - می‌توانند پیروز باشند و ان‌شاءالله مجلس آینده یک مجلس متفاوت با مجلس فعلی خواهد بود.

- حرکت‌های پوپولیستی همیشه یکی از ریسک‌های انتخاباتی است و نمی‌توان آن را نفی کرد اما بصیرت سیاسی در جامعه هم بالاتر از این‌هاست و این طور نیست که مردم به حرکت‌های سیاسی بی‌ریشه اقبال داشته باشند. ممکن است که به صورت انفرادی در بعضی از شهرها افرادی حرکت‌هایی انجام بدهند و بعضی افراد با شعارهای پوپولیستی بالا بیایند اما جریان اصیل حرف آخر را خواهد زد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی انتخابات مجلس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۵۸۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج

«علی شیرین‌زاد» با کسب ۵۵ هزار و ۲۳ رای و «مصطفی سعیدی سیرایی» با کسب ۴۰ هزار و ۲۳۶ رای به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرج راه یافتند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از البرز، انتخابات مجلس شورای اسلامی در مرکز استان البرز در حالی به اتمام رسید که رقابت میان دو کاندیدا همچنان ادامه دارد و به مرحله دوم راه یافت. بر اساس آمار نهایی انتخابات مجلس ۱۴۰۲ حوزه انتخابیه شهرستان کرج از مجموع ۳۴۱ هزار و ۵۱۸ رأی از آرا صحیح صندوق‌ها، علیرضا عباسی با ۱۰۸ هزار و ۲۴۱ رأی به عنوان نمایندگان مردم حوزه انتخابیه فوق به مجلس راه یافت.

همچنین علی شیرین زاد با کسب ۵۵ هزار و ۲۳ رأی و مصطفی سعیدی سیرایی با کسب ۴۰ هزار و ۲۳۶ رأی به مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستان کرج راه می‌یابند. در ادامه به معرفی ۲ کاندیدایی که در مرحله دوم انتخابات مجلس با هم رقابت خواهند کرد، می‌پردازیم.

علی شیرین‌زاد کیست؟

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی متولد سال ۱۳۵۰ در نظام‌آباد تهران است و از سال ۱۳۵۳ در استان البرز سکونت دارد. او متأهل بوده و دارای سه فرزند است.

وی دوره کارشناسی خود را در رشته فیزیک کاربردی و کارشناسی ارشد را در رشته مدیریت فرهنگی گذرانده و هم اکنون دانشجوی دکتری مدیریت رسانه است.

شیرین‌زاد پایان نامه کارشناسی ارشد وی با عنوان طراحی الگوی مناسب مدیریت فرهنگی کلان‌شهر کرج مورد توجه و حمایت سازمان تشخیص مصلحت نظام در مرکز تحقیقات استراتژیک قرار گرفت.

وی سابقه حضور در انتخابات مجلس شورای اسلامی در سال‌های گذشته را نیز دارد و در این دوره هدف خود را با تعریف شعاری مبنی بر «گره‌ای باز کنیم» اعلام کرده است.

کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در دور اول انتخابات مورد حمایت لیست شورای نیروهای انقلابی بوده و دیگر لیست‌های مرتبط با حزب انقلابیون حمایت خود را از وی اعلام کردند.

سوابق مصطفی سعیدی سیرایی را بشناسید

مصطفی سعیدی سیرایی اهل روستای سیرا دیگر کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی است. او ۴۴ سال دارد و دارای همسر و دو فرزند دختر است.

وی کارشناس مدیریت و کارشناسی ارشد خود را در رشته علوم سیاسی دریافت کرده است. مشاور شهردار کرج، رئیس اداره رفاه کارکنان و اماکن عمومی شهرداری کرج، مدیرعامل و عضو هیئت مدیره شرکت تعاونی اعتبار کارکنان شهرداری کرج، مسئول بازرسی سازمان بازیافت شهرداری کرج، رئیس اداره حفاظت فیزیکی شهرداری کرج، مسئول حراست منطقه ۸ شهرداری کرج، مسئول حراست معاونت فنی و عمرانی شهرداری کرج و مسئول حراست سازمان اتوبوس رانی شهرداری کرج از دیگر سوابق اجرایی وی است.

حضور چند ماهه در کرسی مدیریت شهری فردیس و کرج در فاصله زمانی کوتاه از دیگر سوابق اجرایی او است و در هر دو پست مدیریتی توسط شورای شهر استیضاح شد.

بیست‌ویکم اردیبهشت سال ۱۴۰۳ دور دوم انتخابات مجلس میان این دو کاندیدا برای تصدی کرسی مجلس حوزه انتخابیه کرج، فردیس، اشتهارد و آسارا برگزار خواهد شد.

کد خبر 749280

دیگر خبرها

  • اجرای مدیریت یکپارچه شهری از اساسی‌ترین طرح‌ها در شورا‌هاست
  • فهرست نامزدهای اصولگرا برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • پلیس مفتخر به حمایت مردم فهیم و انقلابی است
  • خود را به رویکرد امنا برای تغییر مدیریت مجلس آینده پایبند می‌دانم
  • ضرب‌الاجل قالیباف به دولت ربطی به کرسی ریاست در مجلس دوازدهم دارد؟
  • مجلس شورای اسلامی، قانون مدیریت یکپارچه شهر را عملیاتی کند
  • مجلس آینده نقاط قوت مجلس یازدهم را تقویت کند
  • آشنایی با ۲ نامزد راه‌یافته به دور دوم انتخابات مجلس در کرج
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • لزوم راه‌اندازی خط راه‌آهن جدید ایران و ترکیه از طریق تبریز