Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-07@11:35:16 GMT

مرغ چرا گران شد؟

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۵۸۷۴

مرغ چرا گران شد؟

عضو هیات مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی، کاهش وزن گیری مرغ را به دلیل افزایش دمای هوا، تلفات بر اثر بروز بیماری‌ها، کاهش کیفیت نهاده‌های تولید همچون واکسن و ریزمغذی ها و افزایش تقاضا به علت جایگزینی گوشت مرغ به جای گوشت قرمز و ماهی را از عوامل افزایش قیمت گوشت مرغ برشمرد.

«برومند چهارآیین» روز دوشنبه در گفت و گو با  ایرنا درباره اینکه طی روزهای اخیر قیمت گوشت مرغ از مرز ۱۵ هزار تومان عبور کرده است افزود: بر اساس بررسی کارشناسی بر مبنای قیمت‌های مصوب دولتی نهاده‌ها مانند کنجاله سویا، ذرت و هزینه‌های تمام شده تولید باید قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده جلوی در مرغداری بین ۹ هزار و ۷۰۰ تا ۱۰ هزارتومان و قیمت منطقی برای مصرف‌کنندگان ۱۴ هزار تا ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان باشد و قیمت‌هایی بیش از این منصفانه نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو هیات مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی اظهارداشت: از پانزدهم خرداد تا پانزدهم شهریور به دلیل افزایش دمای هوا وزن گیری بین ۲۰ تا ۲۵ درصد نسبت دیگر ماه‌های سال کمتر است.

وی میزان تلفات را ناشی از بیماری اندمیک همانند نیوکاسل دانست و تصریح کرد: اغلب واحدهای متاثر از بیماری نیوکاسل مرغ گوشتی است که این امر می تواند در حجم تولید تاثیر بسزایی داشته باشد.

وی ادامه داد: همچنین طی ماه های اخیر به دلیل پایین بودن قیمت گوشت مرغ و ادامه ضرر تولیدکنندگان، احتمال کاهش تولید مرغ گوشتی در ماه‌های آتی وجود دارد.

چهارآیین با بیان اینکه کاهش کیفیت نهاده‌ها در افزایش تلفات مرغ گوشتی موثر بوده است افزود: تاکنون سویا و ذرت مورد نیاز واحدهای تولیدی مرغداری از کشورهای برزیل و آرژانتین وارد کشور می‌شد اما با توجه به تشدید تحریم‌ها این محصولات از کشورهایی مانند هندوستان و اکراین تامین و وارد می شود که مدت نگهداری این نهاده‌ها خود به یک معضل تبدیل شده است زیرا اکنون مبادی انبارها از جمله بندر امام (ره) از وجود نهاده ها انباشت شده است و در دمای هوای بالا، شرایط استاندارد لازم را نداریم که این خود به کاهش کیفیت نهاده ها دامن می زند.

به گفته وی، برخی نهاده‌ها مانند داروها، واکسن و ریزمغذی ها با ارز رسمی وارد کشور می شود اما با ارز آزاد به دست تولیدکنندگان می‌رسد و برخی واسطه‌ها در حال سوء استفاده در این فضا هستند و باید این افراد برخورد شود.

وی گفت: برخی مسئولان به جای برخورد با واسطه‌ها که از التهاب بازار به نفع خود سوء استفاده می‌کنند به اشتباه راه برخورد قهرآمیز و غیرقانونی را با تولیدکنندگان پیش گرفته‌اند به طوری که طی یک تا دو روز گذشته در برخی استان‌ها مانند کرمانشاه، ایلام و یزد برخی نیروهای تعزیرات با تولیدکنندگان برای تخلیه اجباری مرغ گوشتی با وزن و قیمت پایین برخورد کرده‌اند که همین امر موجب نگرانی تولیدکنندگان شده است.

عضو هیات مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی درباره کاهش جوجه‌ریزی مرغ گوشتی گفت: پیش از این تولیدکنندگان روی هر کیلوگرم مرغ گوشتی بین یک هزار و ۵۰۰ تا سه هزارتومان ضرر می‌دادند.

به گزارش ایرنا، طی روزهای اخیر قیمت هرکیلوگرم مرغ گوشتی از مرز ۱۴ هزار و ۵۰۰ تومان عبور کرده و در برخی استان‌های کشور به ۱۷ هزارتومان نیز رسیده است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: قیمت مرغ گوشت مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۵۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین

شهرام رحمانی مدیر تعاون روستایی استان قزوین با اشاره به اهمیت تامین به موقع نهاده‌های کشاورزی باکیفیت و دسترسی آسان بهره برداران گفت: ۴۳ هزار و ۳۵۷ تن انواع کود‌ شیمیایی، آلی و ریزمغذی در سال گذشته توسط شبکه تعاون روستایی در استان تامین و توزیع شد.

وی افزود: از این میزان ۴۲ هزار و ۶۴۰ تن کود‌های شیمیایی، ۴۳۹ تن کود‌های ریز مغذی و ۲۷۸ تن کود‌های آلی و زیستی بوده است.

رحمانی با بیان اینکه خرید نهاده‌های مورد نیاز روستائیان با قیمت مناسب و توزیع با شرایط بهتر یکی از ویژگی‌های شبکه تعاون روستایی است، اضافه کرد: یکی از وظایف ذاتی شرکت‌های تعاونی روستایی که در واقع کشاورزان و روستائیان اعضاء و سهامداران آن هستند، تامین نهاده‌های کشاورزی است.

وی بیشترین کود‌های توزیع شده را؛ ازته، فسفاته و پتاسه عنوان کرد و گفت: در راستای رفاه حال کشاورزان و تولیدکنندگان محصولات کشاورزی، کود‌های شیمیایی توسط شبکه تعاون روستایی خرید و فروش می‌شود.

مدیر تعاون روستایی استان قزوین بیان کرد: استفاده بیش از حد مصرف یک نوع کود و یا عدم مصرف کود دیگر باعث کاهش راندمان تولید محصولات کشاورزی خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • قیمت سکه و طلا امروز ۱۷ اردیبهشت؛ سکه یک میلیون تومان گران شد
  • قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۷ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳/ طلا و سکه باز هم گران شد
  • توزیع بیش از ۴۳ هزار تن انواع کود در استان قزوین
  • هدفگذاری صادرات ۱۵۰ هزار تن تخم مرغ در سال ۱۴۰۳
  • پشت پرده محرومیت گران‌قیمت ویسی؛ بچه سردار مملکت باید بمیرد؟ حفاظت اطلاعات بازی‌ها را رصد کند!
  • قیمت محصولات ایران‌خودرو یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳/ کدام خودرو امروز گران شد؟
  • قیمت محصولات سایپا یکشنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳؛ هاچ‌بک جدید سایپا گران شد
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید کیهان را شاکی کرد /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند
  • عصبانیت کیهان از ارسال کمک های مردمی به حساب مولانا عبدالحمید /یکی از افراد نزدیک به او و خانواده اش در هتل های گران‌قیمت تهران اقامت داشتند