Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@14:05:56 GMT

هنوز تا عرضه گوشی تاشوی هواوی زمان زیادی باقیست!

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۷۷۵۸

هنوز تا عرضه گوشی تاشوی هواوی زمان زیادی باقیست!

یکی از مدیران هواوی اعلام کرده است که گوشی هوشمند تاشوی هواوی میت ایکس فاصله زیادی تا مرحله عرضه نهایی دارد و این شرکت نیز عجله‌ای برای ارائه آن ندارد.

به گزارش ایسنا، هی‌گنگ، مدیر بازار مصرف کنندگان هواوی، به‌تازگی در مصاحبه و گفتگویی با گزارشگر وب سایت gsmarena خاطرنشان کرده است که گوشی هوشمند تاشوی میت ایکس این شرکت هنوز تا مرحله عرضه نهایی فاصله زیادی دارد و بدین ترتیب نمی‌توان انتظار داشت که این محصول به زودی رونمایی و روانه بازارهای جهانی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حدود یک سال است که غول‌های تکنولوژی همچون سامسونگ و هواوی از برنامه‌های خود برای معرفی و عرضه گوشی‌های هوشمند تاشو و انعطاف‌پذیر خبر داده‌اند.

از آنجا که بازار گوشی‌های هوشمند به مرحله اشباع رسیده و شرکت‌های سازنده نیز با معرفی و افزودن قابلیت‌های جدید، دیگر نمی‌دانند باید برای جلب مشتریان بیشتر و رضایت طرفدارانشان چه کار کنند، به سمت گوشی‌های هوشمند تاشو و منعطف روی آورده‌اند تا شاید بتواند بازار راکد و بی تلاطم را رونق بخشد و تحولات عظیم و قابل توجهی را برای کاربران و شرکت‌های تولیدکننده موبایل به ارمغان بیاورد.

سامسونگ و هواوی یکی از نخستین شرکت‌های تولیدکننده موبایل بودند که از نمونه گوشی‌های مجهز به صفحه نمایش تاشو و انعطاف‌پذیر رونمایی کردند و بدین ترتیب نظر و توجه خیل عظیمی از کاربران و علاقمندان به فناوری‌های نوین را به سمت و سوی خود جلب کردند.

اما بعد از آنکه عرضه محدود و اولیه گوشی تاشوی سامسونگ، گلکسی فولد، آغاز شد که بعد از مواجهه با مشکل در نمایشگر، سامسونگ مجبور شد تمامی گوشی‌های مذکور را برای بررسی و تکمیل جمع‌آوری کند، هواوی تصمیم گرفت که با احتیاط بسیار بیشتری به توسعه و تکمیل گوشسی تاشوی خود، میت ایکس ( Huawei Mate X ) بپردازد تا در هنگام عرضه نهایی با هیچ مشکلی روبرو نشود و موجب کاهش فروش و استقبال از سوی مشتریان و سهم خود در بازارهای جهانی نشود.

گلکسی فولد در واقع یک تبلت تاشدنی بود که در حالت گسترده، ابعادی به اندازه یک تبلت داشت و در حالت تاشو و غیر گسترده آن نیز که به صورت یک کتاب بسته می‌شود، اندازه یک گوشی بلندقامت بود.

حالا به تازگی هی‌گنگ، مدیر بازار مصرف کنندگان هواوی، اعلام کرده است که این شرکت قصد ندارد در عرضه نهایی گوشی تاشوی میت ایکس عجله کند و به سرنوشت گلکسی فولد سامسونگ دچار شود بلکه می‌خواهد به دقت و با فرصت بیشتری تمامی ابعاد مختلف توسعه و عرضه این گوشی را بررسی کند تا با کمترین میزان خطا در دسترس کاربران و مشتریان قرار بگیرد.

طبق اظهارات اخیر این مقام ارشد هواوی، انتظار می‌رود که گوشی هوشمند تاشوی توسعه داده شده توسط این شرکت چینی در آینده‌ای نزدیک در اختیار کاربران و علاقمندان قرار نخواهد گرفت و برخلاف سایر گزارش‌های منتشر شده قبلی، کاربران باید کمی بیش از آنچه پیشتر تصور می‌شد، در انتظار عرضه نهایی این محصول بمانند.

در سال‌های اخیر تعدادی از غول‌های تکنولوژی در جهان همچون سامسونگ، هواوی و بسیاری دیگر از شرکت‌های تولیدکننده موبایل بر روی فناوری صفحه نمایش تاشو و انعطاف‌پذیر کار کرده‌اند و می‌خواهند با ایجاد تغییر و تحولات جدید در صنعت ساخت گوشی‌های هوشمند، بازار این محصول را از رکود دربیاورند و سهم خود را در بازار کشورهای مختلف افزایش دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: هوآوی گوشی تاشو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۷۷۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود

کمیسیون ارتباطات فدرال آمریکا قصد دارد مانع شود که هواوی، ZTE و سایر شرکت‌های خارجی که نگرانی امنیت ملی ایجاد می‌کنند، برای تجهیزات بی‌سیم، تائیدیه صادر کنند.

به گزارش ایسنا، مقامات آمریکایی روز چهارشنبه به رویترز گفتند: کمیسیون ارتباطات فدرال قصد دارد در ماه میلادی جاری، به پیشنهاد دو حزبی رای دهد تا اطمینان حاصل کند که نهادهای صدور گواهینامه مخابرات و لابراتوارهای تست که دستگاههای بی‌سیم را برای بازار آمریکا، تائید می‌کنند، تحت تاثیر شرکت‌هایی که نگرانیهای امنیتی ایجاد می‌کنند، قرار نمی گیرند. این رگولاتور آمریکایی، هفته گذشته، توانایی آزمایشگاه تست هواوی برای شرکت در برنامه مجوز تجهیزات را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال اعلام کرد این پیشنهاد جدید، هواوی و سایر نهادهای موجود در فهرست این کمیسیون از شرکت‌هایی که خطرات امنیت ملی را به همراه دارند را برای همیشه از ایفای هر گونه نقشی در برنامه مجوز تجهیزات منع می‌کند و در عین حال، ابزارهای لازم را برای محافظت از این فرآیند مهم به کمیسیون ارتباطات فدرال و شرکای امنیت ملی آن فراهم می‌کند.

جسیکا روزن وورسل، رئیس کمیسیون ارتباطات فدرال، در بیانیه‌ای گفت: این آژانس باید اطمینان حاصل کند که برنامه مجوز تجهیزات ما و کسانی که مسئولیت نظارت بر آن را بر عهده دارند، می‌توانند با چالش‌های ناشی از تهدیدات امنیتی و زنجیره تامین مداوم و همیشه در حال تغییر مقابله کنند. تائید هواوی به عنوان یک لابراتوار معتبر قرار بود روز سه شنبه منقضی شود، اما این کمیسیون درخواست لابراتوار هواوی برای تمدید این تائیدیه را رد کرد.

کمیسیون ارتباطات فدرال در نوامبر سال ۲۰۲۲، تائید تجهیزات مخابراتی جدید از سوی هواوی، ZTE و همچنین تجهیزات مخابراتی و مراقبت ویدئویی شرکت‌های هایترا کامیونیکیشن، هانگژو هایک ویژن دیجیتال تکنولوژی و ژیجیانگ داهوا تکنولوژی را ممنوع کرد.

این آژانس در سال ۲۰۲۲، شرکت کسپرسکی لَب روسیه، چاینا تلکام، چاینا موبایل اینترنشنال یو اس ای، پسیفیک نت ورک و چاینا یونیکام را به فهرست شرکت‌هایی اضافه کرد که تحت قانون سال ۲۰۱۹ برای حمایت از شبکه های ارتباطی آمریکا، تهدیدهایی برای امنیت ملی این کشور ایجاد می‌کنند.

هواوی و هایک ویژن، در سال ۲۰۱۹، در فهرست کنترل صادرات آمریکا قرار گرفتند که فروش کالاها و فناوری توسط تامین کنندگان آمریکایی به این شرکت‌ها را بدون دریافت مجوز، ممنوع می‌کرد. کمیسیون ارتباطات فدرال در سال ۲۰۲۰، شرکت‌های هواوی و ZTE را به عنوان تهدید امنیت ملی برای شبکه های ارتباطی آمریکا معرفی کرد و به این ترتیب، استفاده شرکت‌های آمریکایی از برنامه ۸.۳ میلیارد دلاری دولت برای خرید تجهیزات از این شرکت‌ها، ممنوع شد.

بر اساس گزارش رویترز، برندن کار، کمیسر کمیسیون ارتباطات فدرال گفت: این پیشنهاد تضمین می‌کند که لابراتوارهای تست و نهادهای صدور گواهی که دستگاه‌های الکترونیکی را برای مطابقت با الزامات کمیسیون ارتباطات فدرال بررسی می‌کنند، خود بازیگران قابل اعتمادی هستند که این کمیسیون می‌تواند به آنها اتکا کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات «عرضه اولیه» سهام شرکت حسین و فرزندانش!
  • رندرهای گوشی سامسونگ گلکسی F55 5G منتشر شد
  • آمریکا مانع صدور گواهی تجهیزات مخابراتی توسط هواوی می‌شود
  • خبری مهم برای عرضه اولیه های بورسی
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • گوشی شیائومی 14 SE ماه آینده عرضه می‌شود
  • عرضه دو لاستیک نانویی ویژه مسابقات دوچرخه‌سواری
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)