Web Analytics Made Easy - Statcounter

بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه‌ای به هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی، خواستار برخورد قاطعانه با عاملان جذب افراد مسئله‌دار در این دانشگاه شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران در نامه‌ای به هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار برخورد قاطعانه این هیئت با عاملان جذب آریا برزن محمدی به عنوان عضو هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن این نامه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم
هیئت محترم عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی سلام علیکم   اخیرا در پی تلاش‌های فردی به نام آریا برزن محمدی برای عضویت در هیئت علمی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران، مقاله‌ای روشنگرانه در سایت مشرق نیوز منتشر گردید. با توجه به اهمیت موضوع، بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران نیز در نشریه خود به این مسئله پرداخت که موجب لغو نشستی با دعوت از این فرد در دانشکده و تعویق عضویت او در هیئت علمی دانشکده شد.   در این مقاله به سوابق سیاه محمدی، از جمله ارائه مطلب برای سایت ضد انقلاب گویا، ارتباط با عوامل اطلاعات خارجی رژیم صهیونیستی، ویراستاری مجموعه مقالات ضد ایرانی «سیاست هسته‌ای در آسیا» و حضور ثابت در در شبکه ضد انقلاب رها به عنوان تحلیل گر اشاره شده است. علاوه بر این موارد، وی در سال ۸۸ مقاله‌ای با عنوان «شراب نو را در مشک‌های نو باید ریخت» در تحلیل جنبش سبز نگاشت و برای سایت ضد انقلاب گویا ارسال کرد. وی در این مقاله از فتنه سبز به عنوان نقطه عطفی در تاریخ معاصر یاد می‌کند.

در صورتی که بسیاری از افراد متخصص و تحصیلکرده از همین دانشکده صلاحیت بیشتری برای جذب دارند، اما با این وجود بنا بر شواهد، عزم راسخی برای جذب محمدی شکل گرفته است؛ در حالی که توجه به یکی از موارد ذکر شده برای اثبات شبهه دار بودن این فرد کافیست. علاوه بر دعوت هدفمند از او به عنوان سخنران در دانشکده، جای سوال است که مسئولان با چه منطقی خود را موظف دانسته اند که جوابیه این فرد به سایت مشرق نیوز را در سایت رسمی دانشکده منتشر کنند؟

رضوان طلب به عنوان دبیر هیئت مرکزی جذب وزارت علوم، در تاریخ ۲۱ فروردین ماه ۹۸ با موضع قاطع بیان کرد که آریا برزن محمدی اجازه فعالیت در دانشگاه تهران را ندارد و باید از جذب ایشان تا قبل از صدور تاییدیه، خودداری شود.

علی هذا از اعضای هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستاریم با توجه به موارد ذکر شده و اصل مقاله که به پیوست ارائه می‌شود، اقدامی قاطع در پاسخ به افرادی که بدون هماهنگی‌های لازم و خودسرانه تصمیم به جذب افراد شبهه دار در مهمترین مرکز تدریس علم سیاست کشور کرده اند، صورت پذیرد.   لازم به ذکر است، بسیج دانشجویی دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران با تمام توان خود این موضوع را پیگیری کرده و در صورت لزوم به هر شکل وارد عمل خواهد شد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: هیئت عالی جذب شورای عالی انقلاب فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۸۳۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ به همت سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران، ۶۵ استاد نمونه کشوری امسال معرفی شدند، که در بین آنها سه استاد دانشگاه اصفهان، یک استاد دانشگاه صنعتی اصفهان و یک استاد دانشگاه کاشان حضور دارند.
اعضای هیات علمی نمونه دانشگاه اصفهان علی ربانی استاد گروه علوم اجتماعی دانشکده ادبیات و علوم انسانی، زهره حجتی استاد دانشکده علوم زیستی و فناوری و حسن سبزیان استاد دانشکده شیمی این مرکز علمی هستند.
حسین شریعتمداری، استاد پیشکسوت دانشکده مهندسی کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز به‌عنوان یکی از استادان نمونه کشوری معرفی شده است.
استاد نمونه معرفی شده از دانشگاه کاشان نیز محسن نیازی عضو هیات علمی گروه علوم اجتماعی این دانشگاه است.
بر اساس این لیست استان اصفهان از نظر تعداد استادان منتخب پس از تهران، رتبه دوم را (همراه با آذربایجان شرقی) در اختیار دارد.
تعداد اعضای هیات علمی نمونه کشوری امسال در مقایسه با سال گذشته ۱۰ نفر بیشتر شده است و ۶ استاد نمونه از بانوان هستند.
استادان نمونه کشوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از ۳۱ دانشگاه و با توجه به شاخص‌ها و سوابق آموزشی و پژوهشی و در گروه‌های آموزشی علوم پایه، علوم انسانی، فنی و مهندسی، کشاورزی، دامپزشکی و هنر و معماری انتخاب شدند.
اصفهان با حدود ۲۰۰ هزار دانشجو، هفت هزار و ۲۰۲ عضو هیات علمی و ۱۸۰ دانشگاه و موسسه آموزش عالی، دومین استان دانشگاهی کشور است.

دیگر خبرها

  • همسر ابراهیم رئیسی پُست جدید گرفت+جزئیات
  • خانواده اساس هویت و تربیت انسان‌ها را شکل می‌دهد
  • اولین دانشکده علوم خانواده ایران در دانشگاه تهران افتتاح شد
  • مصوبه «تعیین ترکیب اعضای هیئت مرکزی جذب هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان» ابلاغ شد
  • پنج استاد دانشگاههای استان اصفهان در فهرست استادان نمونه کشوری
  • حکم رییس دانشگاه تهران برای همسر و معاون رییس جمهور
  • دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران افتتاح شد
  • پنج اصفهانی در فهرست استادان نمونه کشوری
  • تصویب راه‌اندازی دانشکده خانواده در دانشگاه‌های شهید بهشتی و شریف همچنین تهران
  • ۶۵ عضو هیئت علمی نمونه کشوری معرفی شدند/ حضور پررنگ معاونان وزیر علوم در بین استادان برتر!