Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-29@15:42:27 GMT

راهنمای شروع کسب و کار برش لیزری با سرمایه کم

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۷۹۱۶۰

راهنمای شروع کسب و کار برش لیزری با سرمایه کم

حکاکی و برش لیزری یک شغل سود‌آور و یک کسب و کار در حال رشد است که سرمایه اندکی را برای شروع می‌طلبد. در این گزارش از شرکت روتک (که در زمینه فروش دستگاه‌های برش لیزری فعالیت می‌کند) راهنمایی‌های لازم جهت راه‌اندازی یک شغل پردرآمد و در عین حال ساده بیان شده است.

دستگاه برش لیزر در واقع یک ماشین چند منظوره با قابلیت‌های فراوان است که می‌تواند در مشاغل و صنایع مختلف کاربرد داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در گذشته از تکنولوژی لیزر، تنها در صنایع بزرگ و قدرتمند استفاده می‌شد، اما اکنون در قرن بیست و یکم، ایفای نقش دستگاه لیزر در کسب و کارهای کوچک و متوسط بیش از پیش مشاهده می‌شود.

برای برگزیدن یک شغل مناسب جهت کار با دستگاه لیزر، انتخاب‌های زیادی وجود خواهد داشت. زیرا انعطاف‌پذیری این ماشین در تطابق با انواع مشاغل، می‌تواند فرصت‌های زیادی را در اختیار کاربران قرار دهد. بازار هدف نیز می‌تواند بسیار گسترده باشد، چرا که با حکاکی لیزری و یا برش متریال‌های گوناگون، امکان مشارکت در تولید و یا سفارشی‌سازی محصولات متنوع وجود خواهد داشت.

در کشورهای جهان اول و پیشرفته، استفاده از قابلیت‌های لیزر به خوبی در مشاغل مختلف رواج یافته و در اکثر کسب و کارها از کوچک تا بزرگ، مورد بهره‌برداری قرار گرفته است. در ایران نیز برش لیزری یک صنعت جدید و نوپا است که علی رغم داشتن سابقه کم، پیشرفت قابل ملاحظه‌ای در این سال‌ها داشته است؛ بنابراین قطعا صاحبان این مشاغل در طول کار، با زوایای جدیدی از کاربردهای لیزر و همچنین کشف بازارهای مستعد و مخفی روبرو خواهند شد. مطمئنا کاربرد لیزر در صنایع مختلف بیش از آن چیزی است که در حال حاضر با آن مواجه هستیم.

در میان شرکت‌هایی که در ایران اقدام به فروش دستگاه‌های لیزر می‌کنند، شرکت روتک مجموعه‌ای است که بیشترین تعداد فروش دستگاه‌های برش و حکاکی لیزر را داشته و همچنین پشتیبانی و خدمات پس از فروش مناسبی را ارائه می‌دهد. این مجموعه با بهره‌گیری از دانش بالای متخصصین داخلی و استفاده از قطعات با کیفیت در ساخت دستگاه برش لیزر، قطعا یکی از با سابقه‌ترین و معتبرترین عرضه‌کنندگان این دستگاه محسوب می شود.

در اینجا این سوال مطرح می‌شود که برای شروع یک کسب و کار با استفاده از دستگاه لیزر به چه امکاناتی نیاز است؟

با توجه به پاسخ کارشناسان شرکت روتک، تنها با پرداخت هزینه‌ای بین 25 تا 60 میلیون تومان، می‌توان در کمترین زمان ممکن کارگاه خود را راه‌اندازی کرد. البته با توجه به ابعاد این دستگاه، فضای کاری کوچک نیز می‌تواند برای شروع کار مناسب باشد. تمام چیزی که در این مرحله به آن نیاز است، فقط یک دستگاه لیزر، کامپیوتر شخصی و برنامه مورد علاقه از بین برنامه‌های کورل‌دراو، ایلاستریتور و یا فتوشاپ است. دستگاه لیزر مانند یک پرینتر عمل کرده و کار کردن با آن بسیار ساده است.

در حقیقت این کار بستگی به میزان مهارت و دانش از نرم افزارهای گرافیکی دارد. اگر در حال حاضر علم استفاده از نرم افزار کورل‌دراو و یا دیگر نرم افزارها وجود داشته باشد، می توان به راحتی گفت بیشتر مسیر طی شده و فقط به کمی آموزش در رابطه با نحوه کار با دستگاه و کمی تجربه نیاز است، تا در هنگام کار با متریال‌های مختلف، تنظیمات درست اعمال شود.

با توجه به قابلیت‌های بالای دستگاه حکاکی و برش لیزری، امکان ورود به یک شغل پردرآمد و آینده دار وجود دارد. برای افرادی که به دنبال ایجاد یک شغل و کارآفرینی هستند، وجود دستگاه لیزر می تواند بسیار مفید باشد؛ چرا که مانند یک ابزار پرکاربرد، کمک زیادی می‌کند تا آنچه در ذهن تجسم می‌شود را در مدت کوتاهی تولید کرد.

خلق آثار متنوع و یا حکاکی سفارشی محصولات، می‌تواند روند صعودی به سود و درآمد حاصل از تولید آن‌ها بدهد. مطمئنا با استفاده از خلاقیت و نوآوری، می‌توان به جلب رضایت بیشتر مشتریان و همکاران تجاری خود امیدوار بود. تولید محصولات منحصر به فرد و یا عقد قرارداد با چندین مجموعه که قصد حکاکی برند روی محصولات خود را دارند نیز ارزش بالایی داشته و درآمد مناسبی را در مدت زمان کوتاهی به ارمغان می‌آورد.

یکی از کاربردهای دستگاه لیزر روتک که در ایران بسیار مورد توجه قرار گرفته است، استفاده در صنایع دستی جهت تولید در تیراژ انبوه می‌باشد. سرعت و دقت بالای برش لیزر امکان تولید تعداد زیادی از محصولات را در زمان کمتری فراهم می‌سازد. شاید استفاده از لیزر تنها راه برای ایجاد نقش و نگارهای پیچیده و برش‌های متنوع روی متریال نباشد، اما مطمئنا دقیق‌ترین راه است. تکنولوژی لیزر با بهره‌گیری از دقت بسیار بالا، توانایی برش‌های چند لایه و حکاکی‌های پیچیده‌ای را دارد که حتی ماهرترین هنرمندان نیز باید برای خلق آن سخت تلاش کنند.

یکی دیگر از مزیت‌های منحصر به فرد این تکنولوژی، این است که با تهیه یک مدل از آن می‌توان برش و حکاکی بسیاری از مواد قابل دسترس را انجام داد و نیازی به تهیه چندین مدل دستگاه برای برش متریال مختلف وجود ندارد. به عنوان نمونه، لیزر CO2  قادر خواهد بود تا روی پارچه، چوب، پلکسی‌گلس، پلاستیک، چرم مصنوعی، سنگ، ام دی اف و بسیاری دیگر از غیرفلزات عملیات برش و حکاکی را انجام دهد.

در این قسمت ذکر این نکته الزامی است که دستگاه‌های لیزر با توجه به نوع کاربردشان در برش متریال، به دو دسته اصلی دستگاه‌های برش و حکاکی فلزات و دستگاه‌های برش و حکاکی غیرفلزات تقسیم بندی می‌شوند.

با توجه به قابلیت‌هایی که از این ماشین قدرتمند بیان شد، در ادامه به برخی از مشاغلی که دستگاه برش لیزر می‌تواند در آن‌ها ایفای نقش کند اشاره می کنیم:

صنعت تبلیغات و تولید هدایای تبلیغاتی صنایع مربوط به بسته بندی استفاده در صنایع الکترونیک (حکاکی قطعات الکترونیکی) تولید کارت های عروسی زیبا و آلبوم عکس های سفارشی استفاده در دکوراسیون داخلی تولید انواع مدل و ماکت های معماری استفاده در صنعت پوشاک (پارچه، چرم)

در زمینه نحوه کار با دستگاه لیزر و همچنین مشاهده قیمت و مدل‌های مختلف آن، سایت شرکت روتک می‌تواند مرجع خوبی برای علاقه‌مندان به شروع یک کسب و کار سودآور و جذاب باشد. کارشناسان و مشاوران روتک، راهنمایی‌های لازم را در جهت انتخاب یک دستگاه مناسب، با توجه به میزان سرمایه در اختیار مخاطبان خود قرار می‌دهند.

اخبار داغ ویدئوی چالش بطری هنرپیشه معروف ساختگی از کار درآمد! +فیلم فیلم: توضیح کارگردان «گاندو» درباره سکانس حاشیه‌‌ساز هواپیما فیلم: چالش باز کردن درب بطری به صداوسیما رسید! فیلم: خودرو گرانقیمت منشا به آتش کشیده شد! فیلم: علی ضیا روی آنتن زنده ادای احمدی‌نژاد را در آورد غارت بار تریلی توسط مردم بی فرهنگ! + فیلم

منبع: فردا

کلیدواژه: کسب و کار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۷۹۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال را تشریح کرد و گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است.

به گزارش خبرنگار شانا، مرتضی شاهمیرزایی شب گذشته (یکشنبه، نهم اردیبهشت‌) در برنامه «صف اول» شبکه خبر در زمینه تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی بیان کرد: جهش تولید متفاوت با افزایش تولید است. تلاش می‌شود ظرفیت ۹۳ میلیون تنی کنونی صنعت پتروشیمی تا پایان امسال از ۱۰۰ میلیون تن عبور کند.

وی افزود: جلب مشارکت مردم برای سرمایه‌گذاری در صنعت پتروشیمی با بهبود فضای کسب‌وکار و بازار سرمایه و به‌کارگیری صندوق‌های اعتباری که مراحل اولیه آن از سوی بعضی هلدینگ‌ها در حال انجام است، از راهکارهای تحقق شعار سال در صنعت پتروشیمی است.

معاون وزیر نفت با اشاره به عرضه اعتباری محصولات پتروشیمی به‌منظور رفع چالش سرمایه در گردش واحدهای تکمیلی گفت: این راهکار سبب رونق کسب‌وکار در جامعه می‌شود. پارسال ۸۰ هزار میلیارد تومان از سوی مجتمع‌های پتروشیمی به صنایع تکمیلی، همسو با سیاست دولت سیزدهم، عرضه اعتباری شد. امسال نیز این راهکار استمرار دارد تا جهش تولید و رشد اقتصادی برای کشور محقق شود.

شاهمیرزایی با تأکید بر اینکه شرکت ملی صنایع پتروشیمی مصمم به تحقق جهش تولید در صنعت است، ادامه داد: تکمیل طرح‌های نیمه‌تمام صنعت پتروشیمی از راهبردهای تحقق شعار سال است و چند طرح پتروشیمی نیز امسال به بهره‌برداری می‌رسند که گام بلندی در جهش تولید است.

وی تأمین خوراک پایدار خوراک مجتمع‌های پتروشیمی را از عوامل مهم در تحقق جهش تولید دانست و تصریح کرد: حمایت از ساخت داخل و دانش‌بنیان‌ها از سیاست‌های شرکت ملی صنایع پتروشیمی است که این مهم نیز سبب رشد تولید و اشتغال‌زایی در کشور می‌شود.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی به سرمایه‌گذاری‌های صنعت پتروشیمی برای جمع‌آوری گازهای همراه اشاره کرد و افزود: همه مشعل‌های شرق کارون، امسال و سال آینده از سوی پالایشگاه بیدبلند خلیج فارس و بخشی از مشعل‌های غرب کارون از سوی پالایشگاه هویزه خلیج‌فارس جمع‌آوری، و بخش اعظم آن به خوراک پتروشیمی‌ها تبدیل می‌شود.

شاهمیرزایی با بیان اینکه هم‌اکنون نیمی از مشعل‌های صنعت پتروشیمی خاموش است و حداکثر تا سه سال آینده همه مشعل‌های این صنعت خاموش می‌شود، تصریح کرد: البته روشن‌بودن مشعل‌ها در مجتمع‌های تولیدی، برای اطمینان و شرایط اضطراری، در حد شعله بسیار کم لازم است.

وی درباره قطب‌های جدید پتروشیمی در کشور گفت: سومین قطب صنعت پتروشیمی در مکران با شتاب در حال پیشرفت است. در حال برنامه‌ریزی برای قطب جاسک هستیم و حدود ۲۲ طرح پتروشیمی همسو با تکمیل زنجیره ارزش در منطقه پارسیان تعریف شده است.

معاون وزیر نفت ادامه داد: احداث ۲ پتروشیمی در قطب لامرد در حال سرمایه‌گذاری است، ضمن اینکه طرح‌هایی نیز در قطب‌های عسلویه و ماهشهر نیز در حال اجراست.

شاهمیرزایی، به نقش مهم کاتالیست در صنعت پتروشیمی اشاره و بیان کرد: ۹۷درصد کاتالیست‌های صنعت پتروشیمی از لحاظ وزنی بومی‌سازی شده‌اند و دانش‌ فنی بقیه نیز تا پایان دولت کسب می‌شود.

دیگر خبرها

  • راهبردهای صنعت پتروشیمی در تحقق شعار سال ۱۴۰۳ تشریح شد
  • مشعل های شرق کارون جمع آوری می شوند
  • جریمه فوق‌سنگین برای رمز ارزهای غیرمجاز
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • فصل گلاب گیری و تهیه گلاب و عرق نعنا با دستگاه تقطیر
  • ۲ تدبیری که مانع «قبض روح» فوتبال می‌شود
  • فروش میلیون دلاری شاهکار ناتمام
  • ربات انسان‌نمای تسلا تا سال دیگر به بازار می‌آید
  • راهنمای خرید انواع بوته گرافیتی و شمش روی
  • راهکار‌های هدایت منابع تسهیلات به سمت تولید چیست؟