Web Analytics Made Easy - Statcounter

«محمود احمدی نژاد» که خیلی او را شیفته دیده شدن می دانند، فعالیت های خود، حضور در محافل و مجامع و سفرهای خود را بار دیگر از سر گرفته است. او که 8 سال مسئولیت دولت مهرورزی را بر عهده داشت و در حوزه اشتغال، کاهش تورم، رشد اقتصادی، مسکن و ... علاوه بر حوزه سیاست خارجی و البته سیاست داخلی عملکرد خوبی از خود برجای نگذاشت، امروز به یکی از منتقدان جدی دولت «حسن روحانی» که او هم به خصوص در چهارساله دوم خود عملکرد مطلوبی به واسطه بازگشت تحریم از خود برجای نگذاشته، تبدیل شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «تابناک»، احمدی نژاد با همراهی دو یار نزدیکش یعنی «اسفندیار رحیم مشایی» و «حمیدبقایی» که اکنون با حکم قضایی در زندان به سر می برند، بعد از پایان دوره ریاست جمهوری اش تلاش کرد تا یک نفر از درون دولت خود را برای تصدی عنوان ریاست جمهوری معرفی کند، اما در نهایت هیچکدام از یاران او با نظر شورای نگهبان صلاحیت حضور در انتخابات ریاست جمهوری 92 را پیدا نکردند.

با این وجود رئیس دولت های نهم و دهم از پای ننشست و برای مجلس دهم کار خود را پیش برد، اما در این رقابت ها هم توفیقی پیدا نکردند تا اینکه تصمیم به حضور در انتخابات 96 گرفتند. او برخلاف انتخابات 92 که رحیم مشایی را برای کاندیداتوری در انتخابات مطرح کرد، اینبار تصمیم به معرفی بقایی به عنوان کاندیدا گرفت، اما بازهم دلش نیامد خودش را از کاندیداتوری محروم کند و بر همین اساس برای حضور در رقابت های انتخابات ریاست جمهوری بعد از یک دوره چهارساله دوری از پاستور، بازهم کاندیدا شد.

برخلاف انتخابات سال 84 که احمدی نژاد با عنوان شهردار تهران کاندیدای ریاست جمهوری شد و مورد تائید شورای نگهبان قرار گرفت، هرچند برخی در آن برهه به تائید صلاحیت شدن او انتقاداتی را وارد کردند، اما او اینبار نتوانست از فیلتر شورای نگهبان عبور کند و بر اساس تشخیص این شورا صلاحیت کاندیداتوری دوباره برای ریاست جمهوری را پیدا نکرد تا شدت انتقادات او و اطرافیانش به برخی ارکان نظام شدت بیشتری بگیرد.

با دستگیری و زندانی شدن دو یار نزدیک «محمود احمدی نژاد» که در دولت های نهم و دهم تحت عنوان معاون رئیس جمهور و رئیس دفتر رئیس جمهور فعالیت می کردند. حضور احمدی نژاد و سخنرانی های او علیه برخی ارکان حاکمیت کمرنگ و کمرنگ تر شد. اما حالا که به انتخابات مجلس یازدهم نزدیک می شویم، باز شاهد حضور و سخنرانی های احمدی نژاد در جمع های مختلف هستیم که آخرین آن را در سفری به استان گیلان شاهد بودیم.

یکی از سخنان احمدی‌نژاد که آن را می توان طنز روزگار و درد جامعه کم حافظه دانست، حرفی است که او درباره مساله مسکن و فقرا گفته است. رئیس دولت های نهم و دهم گفته است که «۲۴۹ هزار ملک دولتی به ارزش ۷هزار هزار میلیارد تومان در اختیار دولت است، اگر اینها را بفروشند و پولش را بین مردم تقسیم کنند فقیری در کشور باقی نمی‌ماند.» سخنی که هزار نکته و حرف در آن است که باید خطاب به احمدی نژاد گفت و تاکید کرد که «آقا! دوره انجام کارهای پوپولیستی و بیان سخنان عوام فریبانه حداقل توسط شما گذشته است!»

آقای رئیس جمهور سابق، مردم ما به گواه آمار و ارقامی که این روزها در مراکز آماری مختلف می توان مشاهد کرد، بخش زیادی شان باسواد هستند و اتفاقا قریب به اتفاق جوانان ما حداقل تحصیلات آکادمیک را دارند؛ بنابراین حرف هایی تا این اندازه ساده انگارانه را چطور انتظار دارید بپذیرند، باور کنند و قبول کنند؟ یعنی افرادی مثل شما جامعه را چه فرض می کنند که اجازه بیان چنین سخنانی به خود می دهند.

اگر این کار شدنی بود، مگر شما 8 سال عالی ترین مقام اجرایی کشور نبودید و دولت در اختیار شما نبود؟ چطور در آن زمان حرفی از 249 هزار ملک نبود؟ چرا شما این املاک را نفروختید تا به قول خودتان پولش را بین مردم تقسیم کنند و فقیری در کشور باقی نماند؟ شما اگر در قبال اقدامات دولت خودتان که باعث فقیرتر شدن مردم شد از مردم عذرخواهی نمی کنید، حداقل با بیان این سخنان ساده لوحانه نمک بر زخم مردم نپاشید!

مثل اینکه آقای احمدی نژاد یا اعتقادی به تورم ندارد، یا اینکه در بیان سخنان خودشان مردم را بی اطلاع از مسائل اقتصادی فرض می کنند! فعلا باید بابت تورم 43 درصدی پایان دولت دهم پاسخ بدهید، واجب تر است. شما در زمان صدرات تان با چاپ پول برای تامین وعده های پوپولیستی کشور را دچار مشکلات اقتصادی فراوانی کردید؛ هرچند دولت بعد از شما هم به نوعی همین تجربه را تکرار کرد، اما این دلیل نمی شود، مشکلات مردم را بهانه ای برای ارائه دوباره شعارهای پوپولیستی بکنید، آنهم فقط به دلیل در پیش بودن انتخابات!

منبع: تابناک

کلیدواژه: احمدی نژاد 249 هزار ملک دولتی ایده عجیب از بین بردن فقر شعارهای پوپولیستی فریب مردم سعید نمکی مرضیه هاشمی دحوالارض قاچاق خودرو مایک پمپئو معامله قرن توزیع کالاهای اساسی تالاب انزلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۰۲۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است

ایسنا/فارس مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب، مهم‌ترین مسئله فرهنگی کشور در تحقق شعارهای سال را توجه مردم به مسئله حمایت از تولیدات و محصولات وطنی دانست.

حمیدرضا قانعی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به نام‌گذاری سال به نام «جهش تولید با مشارکت مردم» از سوی رهبر معظم انقلاب گفت: ایده اصلی طرح شعار سال توسط مقام معظم رهبری ذاتاً یک امر فرهنگی و فرهنگ‌ساز است و پیش از آنکه شعار مطرح شود، باید در مقام راهبرد قرار بگیرد و کلان حرکت جامعه را تنظیم و هدایت کند که در بطن خود به فرهنگ‌سازی و جهت‌گیری‌های فرهنگی متناسب با شعار سال توسط مردم و مسئولان منجر می‌شود.

وی با بیان اینکه طی سالیان گذشته که عمده شعارها رنگ و بوی اقتصادی داشته‌اند، به الزامات فرهنگی تحقق آن راهبرد اقتصادی کمتر توجه شده است، افزود: در سال ۱۳۹۷ رهبری معظم انقلاب در شعار سال حمایت از کالای ایرانی را مطرح کردند و آن را مهم‌ترین عامل تحقق اقتصاد مقاومتی دانستند و به واقع  مهم‌ترین مسئله فرهنگی کشور ما در تحقق شعارهای اقتصادی توجه مردم به مسئله حمایت از تولیدات و محصولات وطنی است.

قانعی با تصریح اینکه در کشور ما فرهنگ استفاده و حمایت از کالای وطنی همچنان در میان مردم نیازمند تقویت است، گفت: در شرایط کنونی حمایت از کالای داخلی در اقتصاد ایران حرف اول را می‌زند. این امر نیاز به بسترسازی و تولید محتوای فرهنگی مداوم جهت حمایت از کالای داخلی دارد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس بیان کرد: تمرکز بر تولید محتوای خلاقانه، افزایش کیفیت محصولات و پایبندی مسئولان و چهره‌های ملی به استفاده از تولیدات داخلی و همچنین نشان‌سازی برای تولیدات ملی فاخر و رقابت‌پذیر و جبران برخی از این هزینه‌ها توسط دولت می‌تواند کمک ارزشمندی به تولید ملی باشد.

وی با بیان اینکه  در بخش دوم شعار سال (جهش تولید با مشارکت مردم) علاوه بر توجه به جهش تولید راهبرد جدیدی به نام مشارکت مردم نیز مطرح می‌شود، افزود: مشارکت مردم وجوه مختلفی خواهد داشت. یکی از آن‌ها قطعا اهتمام به مصرف کالای داخلی و توجه به فرهنگ مصرف کالای وطنی توسط مردم است اما مسئله مهم‌تر بستر سازی و فراهم کردن زمینه حضور مردم در امر تولید است. رفع موانع و بروکراسی‌های مرسوم، تسهیل فرآیندهای صدور مجوز و بسیاری از اقدامات تشویق‌کننده و ترغیب‌کننده مردم به مشارکت در امر تولید سیاست مترقی و پیشروانه‌ای است که رهبر معظم انقلاب حکیمانه و هوشمندانه در شعار سال به آن اشاره می‌کنند.

قانعی با بیان اینکه در واقع شعار بازگشت به مردم راهبرد قطعی و ناگزیر جمهوری اسلامی در همه ابعاد است، گفت: طی سالیان گذشته هرکجا امورات به مردم واگذار شد، نتایج شگرفی مشاهده شد و موفقیت‌های چشمگیری حاصل شد؛ اینکه مردم در همه ابعاد مسائل اقتصادی مشارکت داده شوند، نه اینکه صرفا به‌عنوان لایه‌های پایینی و اقدام‌کنندگان میدانی به مردم نگاه شود باید در دستور کار قرارگیرد.

دبیر شورای فرهنگ عمومی فارس اظهار کرد: مشارکت مردم در لایه‌های تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری، لایه‌های اقدام و اجرا و در نهایت  نظارت و اصلاح فرآیند قطعا راهگشا خواهد بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • شگرد جالب محمود احمدی نژاد برای دست ندادن با زنان
  • در ۸ سال دولت احمدی‌نژاد، قیمت نان ۳۲ برابر شد!
  • مومنی، اقتصاددان: در هشت سال دولت احمدی نژاد، قیمت نان 32 برابر شد!
  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • ۵ رقیب قالیباف در کرسی ریاست مجلس /تندروها به صف شدند /وزیر احمدی نژاد هم هست
  • احمدی نژاد می‌گفت مشکل ما خود رهبری است!
  • ‌مهم‌ترین ‌در تحقق شعارهای سال، توجه به حمایت از تولید ملی است
  • از احمدی‌نژاد تا رییسی/چه کسی پای رانت را به بازار خودرو باز کرد؟
  • دو ضربه مهم به بودجه‌نویسی کشور؛ یکی در دولت احمدی‌نژاد و یکی در دولت رئیسی