Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-03@03:26:28 GMT

تولید علم در دانشگاه‌ها باید به فناوری تبدیل شود

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۸۰۶۹۱

تولید علم در دانشگاه‌ها باید به فناوری تبدیل شود

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه با استانداری این استان گفت: این تفاهم‌نامه علمی با هدف انجام خدمات تخصصی فناورانه و پژوهش‌های کاربردی و مطالعات موردنیاز استان در حوزه ایجاد مرکز تحقیقات و تکثیر بچه ماهی سی باس، راه‌اندازی مزرعه نمونه مطالعاتی و تحقیقاتی پرورش ماهی در قفس، احداث مزرعه الگویی تولید انرژی خورشیدی و انجام مطالعات زیست‌محیطی در منطقه پارس جنوبی امضا شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 علی احمدی زاده روز دوشنبه درجمع خبرنگاران افزود: جهاد دانشگاهی درتلاش برای الگوسازی فرهنگی و علمی است به این منظور و بر اساس مزیت‌های علمی و فرهنگی این نهاد فعالیت‌های شاخص و فناورانه در حوزه های مربوطه اجرا می‌شود. 

رئیس جهاد دانشگاهی استان بوشهر تاکید کرد: با توجه به آغاز اجرای سند توسعه دانش‌بنیان استان‌ها از بوشهر اعتقاد داریم که تولید علم در دانشگاه‌های این استان باید به فناوری تبدیل شود و تجاری‌سازی فناوری‌ها مورد توجه قرارگیرد که در این ارتباط در قالب انعقاد تفاهم نامه با مراکز علمی و دانشگاهی همکاری‌های خوبی آغاز شده است.

وی اظهارداشت: با توجه به ظرفیت‌های بالای استان بوشهر اجرای سند توسعه دانش‌بنیان فرصت خوبی برای اجرای طرح‌های فناورانه و توسعه این استان فراهم می‌کند.

احمدی زاده ادامه داد: به دنبال اجرایی کردن مهارت آموزی، دوره‌های آموزشی تخصصی در رشته‌های موردنیاز جامعه هدف توسط مراکز آموزشی جهاد دانشگاهی در استان با هدف افزایش مهارت و ایجاد اشتغال و استفاده از استادان مجرب برگزار می‌شود.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهرگفت: ایجاد اشتغال خانگی با روش های نوین از دیگر برنامه‌های این واحد است که با شناسایی استعدادهای حوزه اشتغال خانگی و ارائه آموزش با همکاری اداره کار، تعاون و رفاه اجتماعی استان زمینه ورود به بازار کار این افراد را فراهم می‌کنیم و در اولین مرحله این طرح نیز زنان سرپرست خانوار در اولویت آموزشی و مشاوره‌های شغلی ‌قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: اکنون در حوزه فعالیت‌های پژوهشی، جهاد دانشگاهی علاوه بر انجام طرح‌های تحقیقاتی، پژوهشی و کاربردی با گروه های پژوهش مختلف ازجمله بانک سلول‌های بنیادی ذخیره خون بند ناف با هدف پس انداز سلامتی همکاری دارد. 

احمدی زاده با اشاره به خدمات متنوع علمی، پژوهشی و آموزشی جهاد دانشگاهی یادآور شد: در حوزه آموزش و مشاوره، اقدامات هدفمند و متفاوتی انجام شده و ارائه آموزش‌های عمومی و فراهم کردن بازار کار و زمینه های اشتغال در اولویت جهاد دانشگاهی بوشهر قرار دارد. 

وی اظهارداشت: از برنامه‌های آموزشی این نهاد توانمندسازی نیروی انسانی فارغ التحصیل دانشگاهی به منظور اشتغال در منطقه پارس جنوبی است که این مهم در سال ۹۷ برای ۳۰۰ نفر انجام شد و مرحله دوم آن نیز در سال ۹۸ و برای ۳۰۰ نفر دیگر اجرا می‌شود.

این مقام مسئول بیان کرد: جهاددانشگاهی در سال ۹۸ موفق به گرفتن مجوز اولین مرکز نوآوری و شکوفایی استان بوشهر شده است که بزودی کار خود را به صورت رسمی در حوزه اجرا، برگزاری استارتاپ‌ها و تجاری‌سازی فناوری آغاز می شود.

رئیس جهاد دانشگاهی بوشهر تاکید کرد: استان بوشهر در حوزه های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اشتغال‌زایی و سلامت بخوبی عمل کرده است و برای ادامه فعالیت نیاز به حمایت های بیشتری دارد.

۶۰۴۷/۶۰۴۳

انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال اشتغال ایجاد اشتغال برنامه های آموزشی دوره های آموزشی فناوری قیمت خودرو قیمت دلار نقل و انتقالات لیگ برتر لیگ ملت های والیبال امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۰۶۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد

روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور درباره صحبت‌های دیروز رئیس جمهور درباره نخبگان کارگری بیان کرد: زمانی که صحبت از نخبگان کارگری و یا کارگران نخبه می‌شود ممکن است برداشت ناصحیحی ایجاد شود مبنی بر ایکه اینها صرفا افرادی هستند که کار یدی انجام می‌دهند اگرچه که ممکن است این افراد هم نخبه باشند. اما آن افرادی که انتخاب شدند نخبگان کار هستند.

وی تشریح کرد: ما یک سری نخبگان دانشگاهی داریم که معیار اندازه گیریشان دستاورد‌های علمی و فناوری است. برخی نخبگان هنری داریم که معیار اندازه گیریشان دستاورد‌ها و آثار هنری است.   افرادی که در حضور رئیس جمهور انتخاب شدند در محیط کار دست به نوآوری می‌زنند و در محیط کار اثر بخشی دارند.  

دهقانی فیروز آبادی گفت: امسال بنای بنیاد نخبگان این است که  علاوه بر نخبگان دانشگاهی برای چند حوزه دیگر نظیر نخبگان ورزش، محیط کار و صنعتی و نخبگان مدیریت و کار آفرینی هم مسیر ویژه‌ای بازکند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی فناوری

دیگر خبرها

  • راهکارهای دانشگاهی برای تحقق «جهش تولید با مشارکت مردم»
  • اولین مرکز نخستی‌سانان در ایران افتتاح می‌شود
  • رقابت بیش از 8 هزار نفر فردا در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • بازتعریف نقش جهاد دانشگاهی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور
  • برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش، فردا در ۱۱ شهر فارس
  • برای نخبگان در حوزه‌های مختلف مسیر ویژه‌ای باز خواهیم کرد
  • شرکت بیش از ۱۵ هزار داوطلب سیستان و بلوچستان در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • دستاورد آموزشی افتخار معلم نمونه در اصفهان
  • شرکت ۱۲۳۵۶ نفر کردستانی در آزمون استخدامی آموزش و پرورش
  • ۱۵ طرح جهاد دانشگاهی در ایران اکسپو ۲۰۲۴