Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص طب سنتی گفت: داشتن خواب مناسب برای بدن و حافظه بسیار ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ احمد کریمی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره علل ایجاد ضعف در حافظه و راه‌های درمان آن اظهار کرد: از نظر طب سنتی ضعف در حافظه به دلیل خشکی مغز ایجاد می‌شود و برای رفع این خشکی باید به سراغ دریافت رطوبت از منابع مناسب برویم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  وی ادامه داد: یکی از مناسب‌ترین مواد غذایی برای جذب رطوبت کافی، استفاده از بادام است. استفاده روزانه از این گیاه می‌تواند رطوبت مورد نیاز مغز را تأمین و از ایجاد اختلال در حافظه جلوگیری کند.   متخصص طب سنتی ادامه داد: از دیگر عوامل موثر بر بروز اختلال در حافظه، خواب است. داشتن خواب مناسب که بخشی از آن در ساعت ۹ شب تا ۲ بامداد قرار دارد برای بدن و حافظه بسیار ضروری است؛ ساعت ذکر شده را زمان طلایی خواب می‌نامند و افزایش طول خواب نمی‌تواند، کمبود خواب در این بازه زمانی را جبران کند.   نقش اضطراب و استرس بر خشکی مغز   کریمی با تأکید بر تأثیر دوری از اضطراب و استرس بر خشکی مغز گفت: باید به دنبال حذف غذا‌های خشک از تغذیه روزمره باشید. غذا‌هایی مثل فست فودها، انواع قارچ، ترشی‌جات، گوشت گاو و... غذای خشک محسوب می‌شوند و حذف آن‌ها می‌تواند، تأثیر چشمگیری بر بهبود حافظه داشته باشد.   این متخصص طب سنتی افزود: افراط در مصرف قارچ می‌تواند عوارض بی شماری برای شما داشته باشد. برخی از اطبا در طب سنتی اعتقاد دارند که مصرف مداوم قارچ، احتمال بروز سکته مغزی را تا چندین برابر افزایش می‌دهد؛ مصرف این ماده غذایی باعث افزایش خلط غلیظ در گلو می‌شود .   وی تأکید کرد: به طور کلی مصرف مداوم ترکیب شیر و بادام و یا فالوده سیب می‌تواند تأثیر زیادی در بهبود حافظه و تأمین رطوبت مغز داشته باشد. اگر بتوانیم مصرف ۲۱ عدد مویز و ۵ عدد فندق را در فرآیند تغذیه روزمره خود بگنجانید، حافظه شما بهبود پیدا خواهد کرد.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۳۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی

ایسنا/آذربایجان شرقی مشاور رئیس سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی از صرفه‌جویی سه میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمند سازی آرد و نان در استان خبر داد.

وحید کاظم زاده در مراسم جشن پخت نان و غذاهای سنتی شهرستان اهر گفت: با اجرای طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان توانستیم جلوی افزایش توزیع آرد خارج از شبکه و هدر رفت آرد یارانه‌ای را بگیریم و طبق اعلام مسئولین وزارت اقتصاد با اجرای این طرح در سال نخست مصرف آرد، کاهش نزدیک ۱.۵ میلیون تنی معادل صرفه جویی ۲۷ هزار میلیارد تومان در هزینه‌های ملی را شاهد بودیم. 

وی ادامه داد: در اجرای طرح هوشمندسازی آرد و نان در طی ۲ سال گذشته ۳ میلیون تن به ارزش ۵۴ هزار میلیارد تومان و معادل مصرف ۴۰ میلیون نفر در حوزه عرضه نان صرفه جویی انجام شد و امیدواریم همچنان این روند صرفه جویی در سال‌های آتی نیز ادامه داشته باشد.

وی با اشاره به لزوم تولید و تلاش برای خودکفایی محصولات اساسی کشاورزی به ویژه گندم در کشور افزود: خوشبختانه با تدابیر دولت سیزدهم با وجود برخی مشکلات بخش کشاورزی و خشکسالی‌های متعدد سال گذشته در تولید گندم نان به خودکفایی رسیدیم و در این راستا نیز ارتقای کمی و کیفی تولید گندم تا آرد کامل نان و رسیدن آن که به دست مصرف کنندگان جزو اولویت‌های کاری وزارت جهاد کشاورزی می‌باشد. 

مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان اهر نیز در این مراسم از تولید سالانه ۲۵ هزار تن گندم مرغوب در این شهرستان خبر داد.

علی نجفی هدف از برگزاری جشنواره پخت نان و غذاهای سنتی شهرستان اهر را معرفی نان‌های با کیفیت سنتی، صنعتی و محلی و همچنین ترغیب خانواده‌ها برای استفاده نان‌های با کیفیت عنوان کرد و گفت: در این جشنواره ۸۰ شرکت کننده حاضر بودند که  بیش از ۵۸ نوع نان و غذای نان پایه در سه گروه  نان سنتی و محلی ، انواع ختاب، فطیر سنتی و غذای نان‌پایه و غیره به نمایش گذاشتند که در نهایت با حضور مسئولان استانی و شهرستانی از نفرات برگزیده تجلیل شد.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • در طول روز چرت بزنیم یا نه؟
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • آمار شگفت‌انگیز مهدی قائدی در این فصل لیگ امارات
  • به محض ترک قند و شکر در بدن چه می‌شود؟
  • خفاش شگفت‌انگیز 6 گِرمی که زیر «برگ» زندگی می‌کند(+عکس)
  • تصاویر شگفت‌انگیز جیمزوب از سحابی سر اسب 
  • کار‌هایی که به مغز آسیب می‌رساند
  • عادت‌هایی که خواب راحت را از شما می‌گیرند
  • خواص شگفت‌انگیز پوست موز
  • گیاه جوانی در طب سنتی هند