Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور با تاکید بر اینکه باید زمینه ظهور جدی‌تر دانشگاه فنی و حرفه‌ای را در مسائل کشور فراهم کنیم، گفت: هر چه قدر بیشتر در تربیت دانشجویان متخصص گام برداریم، موفق‌تر خواهیم بود. ۰۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۷ سیاسی سیاست ایران نظرات - اخبار سیاسی -

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم،‌ ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای کشور در مراسم تودیع و معارفه مسئول مرکز بسیج دانشجویی این دانشگاه گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای یک دانشگاه ماموریت گرا است و می‌تواند در هر آنچه که امروز کشور در بحث توسعه و رشد اقتصادی نیاز دارد ورود پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به تاکیدات رهبر معظم انقلاب به مسئله اقتصاد تصریح کرد: دانشگاه فنی و حرفه‌ای می‌تواند در حوزه اقتصاد و به ویژه در بحث رونق تولید به عنوان یک دانشگاه هدفمند به ایفای نقش بپردازد و با توجه به کارگاه‌ها و نوع مهارت‌هایی که آموزش می‌دهد می‌تواند مهارت آموزی را به یک موضوع عام تبدیل کند.

صالحی عمرانی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای دارای ظرفیت ایجاد نهضت مهارت افزایی و ایجاد شغل در کشور است، افزود: بیکاری از لحاظ امنیتی جامعه خطرناک است.

رئیس دانشگاه فنی و حرفه‌ای به ظرفیت بسیج برای گسترش مهارت افزایی و فراگیری هر ایرانی و یا هر دانشجو یک شغل اشاره کرد و افزود: مهارت افزایی باید به یک نهضت تبدیل شود، چون هر کسی که مهارتی می‌آموزد می‌تواند آینده خود و دیگران را تضمین کند.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جریان وقوع سیل در برخی استان‌ها به خوبی نقش خود را ایفا کرد، افزود: در زمان وقوع سیل بنده تاکید کردم که الان زمان ورود دانشگاه‌ها به عرصه است و دانشگاه فنی حرفه‌ای می‌تواند در قالب گروه‌های جهادی به مناطق سیل زده خدمت رسانی کند و حتی کارورزی‌های این دانشگاه نیز می‌تواند در این مناطق اجرا شود در هر حال با توجه به گزارش‌هایی که بنده دریافت کرده ام دانشگاه فنی و حرفه‌ای در جریان سیل به خوبی ظاهر شد.

نیک روش: عدم صدور حکم مأموریت برای دانشجویان جهادی که بیمه نیستند


صالحی عمرانی بر ضرورت استفاده از ظرفیت بسیج در پیشبرد اهداف فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی تاکید کرد و افزود: اگر همه در کنار هم باشیم می‌توانیم از تحریم‌های دشمن عبور کنیم.

همچنین نیک روش، رئیس سازمان بسیج دانشجویی کشور در این مراسم گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای به عنوان یکی از بزرگترین دانشگاه‌های دولتی کشور است که خروجی‌های آن به صورت بالفعل ظرفیت حل نیاز‌های جامعه و پاسخگویی به مسائل مختلف را دارند.


وی با تاکید بر اینکه باید زمینه بروز و ظهور جدی‌تر دانشگاه فنی و حرفه‌ای را در مسائل کشور فراهم کنیم، تصریح کرد: کادرسازی ماموریت اول بسیج دانشجویی است با این وجود هر چه قدر ما بیشتر بتوانیم در تربیت دانشجویان متخصص، متعهد و دارای مهارت گام برداریم موفق‌تر خواهیم بود.

نیک روش ایفای نقش در حل مشکلات کشور را یکی دیگر از ماموریت‌های بسیج دانشجویی برشمرد و افزود: در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد دانشگاه فرهنگیان می‌تواند زیرساخت‌های خوبی را برای استغنای کشور از خارجی‌ها فراهم کند چرا که دشمن همواره تلاش می‌کند تا با تحریم‌ها زمینه فشار بر ما را تشدید کند.

رئیس سازمان بسیج دانشجویی بر ضرورت ایجاد شبکه‌ای از حرفه ای‌ها و کسانی که دغدغه حل مسائل مردم با رویکرد جهادی و بسیجی را دارند در دانشگاه فنی و حرفه‌ای تاکید کرد و افزود: تحقق تمدن نوین اسلامی نیازمند زیرساخت‌های فیزیکی است و این زیرساخت می‌تواند به دست فارغ التحصیلان دانشگاه فنی و حرفه‌ای شکل بگیرد. در هر حال امیدواریم با نیت صادقانه‌ای که مسئولان دانشگاه فنی و حرفه‌ای دارند این زیرساخت به وجود بیاید و مردم از نتیجه حضور کارآمد و حرفه‌ای این دانشگاه بهره‌مند شوند.

وی گفت: ما یقین داریم که دانشگاه فنی و حرفه‌ای با برخورداری از ظرفیت‌های علمی که دارد می‌تواند به یک دانشگاه اجتماعی تبدیل شود.

گفتنی است در پایان این مراسم آرمان عباسی به عنوان مسئول جدید مرکز بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای معرفی و از زحمات فضلعلی، مسئول سابق این مرکز تقدیر شد.

انتهای پیام/

R1541/P/S1,1412/CT12 واژه های کاربردی مرتبط بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه‌ای

منبع: تسنیم

کلیدواژه: بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای بسیج دانشجویی دانشگاه فنی و حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۳۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا،  سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در آستانه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری و روز معلم در جمع اساتید و دانشجویان دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران، با اشاره به قرارگیری در آستانه نودمین سالگرد تأسیس دانشگاه تهران، گفت: ویژگی متفاوتی که آئین نود سالگی دانشگاه تهران نسبت به برنامه‌های هفتاد و هشتاد سالگی دارد، این است که تلاش کردیم قدمت نهاد علم در ایران را به سابقه دانشگاه تهران ضمیمه کنیم.

رئیس دانشگاه تهران به سابقه سنت دانشگاهی در ایران از جندی‌شاپور تا دانشگاه تهران اشاره کرد و افزود: این سابقه حتی در بین دانشگاهیان هم مغفول مانده و کمتر به آن توجه می‌کنیم. از این رو در سال ۱۴۰۲ طی مکاتبه‌ای رسمی به شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد شد تا این سابقه به نوعی به تاریخ و قدمت دانشگاه تهران ضمیمه شود. جندی‌شاپور نماد نهاد‌های علم در ایران بوده و در سال ۲۰۱۷ میلادی از سوی یونسکو به‌عنوان قدیمی‌ترین دانشگاه جهان با ۱۷۵۰ سال سابقه معرفی شده است که البته این رکورد پیش از آن متعلق به دانشگاه بولونیا در ایتالیا با نزدیک به ۱۲۰۰ سال قدمت بوده است.

استاد دانشگاه تهران ادامه داد: افتخار بزرگ تعلق گرفتن پایه‌گذاری سنت دانشگاهی به ایران، در حالی مورد اذعان جهانیان است که خودمان کمتر در خصوص این داشته‌ها و هویت ایرانی- اسلامی مطالعه کرده و کمتر بر روی آن تبلیغ و فعالیت‌های ترویجی انجام داده‌ایم و جوانان ما کمتر از این سرمایه‌های ملی شناخت دارند. از دانشگاه تهران انتظار می‌رود که به‌عنوان دانشگاه پیشگام و نوآور بیشتر به این موضوع توجه داشته باشد و به تقویت هویت ایرانی-اسلامی برای دستیابی به تمدن نوین اسلامی از طریق دانشگاه تمدن ساز که در گام دوم انقلاب اسلامی مورد توجه ویژه قرار گرفته است، بپردازد؛ و بدون شک آثار ارزشمند علامه شهید مطهری منبع بسیار ارزشمندی برای حرکت در این مسیر است.

مقیمی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبری بر تمدن سازی دانشگاه، فراز‌هایی از کتاب خدمات متقابل اسلام و ایران اثر شهید مطهری درباره نقش تمدن سازی نهاد علم در ایران از جندی‌شاپور و اذعان ویل دورانت که جندی‌شاپور را محور تمدن ایران در دوره ساسانی می‌داند را یادآوری کرد و بیان داشت: اینکه بگوییم دانشگاه تهران با قدمت ۹۰ ساله، نماد آموزش عالی ایران است، با واقعیت خیلی فاصله دارد. درست است که ۹۰ سال از قدمت مجموعه ساختمان‌های فعلی نماد آموزش عالی کشور که در سال ۱۳۱۳ ساخته شده است می‌گذرد؛ ولی وقتی به سیر تکامل و زنجیره چرخه عمر دانشگاه تهران به‌عنوان نماد آموزش عالی ایران را بررسی می‌کنیم، در مرحله قبلی به دارالفنون می‌رسیم و هر چه که به گذشته برمی‌گردیم به نهاد‌های آموزش عالی همچون ربع رشیدی، نظامیه‌ها و در نهایت به جندی‌شاپور می‌رسیم.

وی افزود: بر اساس مصوبه اولین جلسه شورای عالی انقلاب فرهنگی در سال ۱۴۰۳ که با حضور رئیس‌جمهوری برگزار شد، سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی مأموریتی به دانشگاه تهران سپرد تا برای اینکه دانشگاه‌ها به‌ویژه دانشگاه تهران نقش محوری تمدن سازی را ایفا کنند، طرح جامعی ارائه شود و برای ارتقای فرهنگ و تمدن ایرانی-اسلامی بر محور نهاد علم تلاش شود. اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشکده الهیات و معارف اسلامی دانشگاه تهران می‌توانند نقش‌آفرینی ویژه‌ای در این زمینه داشته باشند.

رئیس دانشگاه تهران ادامه داد: وقتی به سیره نظری و عملی شهید مطهری نگاه می‌کنیم، ملاحظه می‌شود که ایشان استاد و معلمی در تراز دانشگاه تمدن ساز است و شخصیتی است که نقش تمدن سازی را به اندازه چند نهاد علمی ایفا کرده است؛ لذا انتظار می‌رود اساتید دانشگاه همین نقش را ایفا کنند تا بتوانیم به اهداف تمدن سازی دانشگاه نائل شویم. آثار و نوشته‌های شهید مطهری همان چیزی است که نیاز امروز ما است و هیچ وقت کهنه نمی‌شود. یکی از مهم‌ترین منابع ما در زمینه مطالعه تمدن سازی دانشگاه، آثار شهید مطهری است که باید به سهم خودمان در تقویت این مجموعه تلاش کنیم.

مقیمی در پایان از برگزاری بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران زمین هم‌زمان با نود سالگی دانشگاه تهران خبر داد و گفت: بر اساس آثار شهید مطهری، دانشگاه جندی‌شاپور نقطه عطفی است که وجوه مشترکی را برای تمدن اسلامی و ایرانی ایجاد کرد. امروز اگر می‌خواهیم به تمدن نوین اسلامی ایرانی دست یابیم، دانشگاه باید یکی از مهم‌ترین کانون‌های توجه ما باشد؛ لذا امروز به شدت به آثار شهید مطهری نیاز داریم تا با رویکرد دانشگاه تمدن ساز بتوانیم آثار مورد نیاز درباره قدمت نهاد علم در ایران را استخراج و نقشه راهی بر اساس اندیشه شهید مطهری تنظیم کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی دانشگاه‌
  • حرکت در مسیر تمدن‌سازی نوین اسلامی اولویت معاونت فرهنگی باشد
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • تمدن ایرانی-اسلامی از عرصه جهانی حذف‌شدنی نیست
  • ایران اسلامی به حاکمیت عقل و عدل در جهان نزدیک شده است
  • عنوان قدیمی‌ترین نماد نهاد‌های علم جهان به دانشگاه تهران اعطا شد
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • برگزاری آیین معارفه مسوول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان
  • برگزاری آیین معارفه مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی همدان