Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-29@20:09:46 GMT

رونق گردشگری در منطقه آبشار نیاسر

تاریخ انتشار: ۷ مرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۵۸۴۳۱۹

رونق گردشگری در منطقه آبشار نیاسر

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، مهران سرمدیان، رئیس اداره میراث فرهنگی کاشان با اشاره به عملیات ایجاد و بهسازی زیر ساخت گردشگری در باغ تالار کهن باغ شهر تاریخی نیاسر گفت: ساماندهی و تکمیل و بهسازی زیر ساخت گردشگری در این باغ شامل اقداماتی مانند ساماندهی ورودی بلیط فروشی غار رییس، ساخت سالن معرفی باغ تالار، ساماندهی سرویس‌های بهداشتی، ساخت و ساز قسمت ظرف شویی برای رفاه حال مسافران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود:این عملیات برای ایجاد امکانات رفاهی و تفریحی و افزایش رضایت گردشگران در کهن باغ شهر تاریخی نیاسر و با هزینه‌ای بیش از دو هزار و ۴۵۰ میلیون ریال هزینه از محل اعتبارات ملی سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی وگردشگری اجرا شد.
کهن باغ شهر تاریخی نیاسر، در ۳۰ کیلومتری شمال غرب کاشان قرار دارد و موقعیت کوهستانی آن در ارتفاعات کرکس باعث شده که بافت پوششی و آب و هوایی متفاوتی از دیگر نقاط کاشان داشته باشد.
باغ تالار شهر نیاسر بزرگترین فضای سبز عمومی نیاسر است که غار تاریخی رییس، کوشک تاریخی، استخر قایقرانی و فضا سازی مناسب و امکانات زیر ساختی برای تفریح و تفرج مردم در آن قرار دارد.
 آثار تاریخی و طبیعی از جمله چهار طاقی ساسانی، حمام صفوی، آسیاب آبی، سرچشمه و آبشار بسیار زیبای نیاسر در مجاورت باغ تالار قرار دارند که در مجموع با عنوان محور فرهنگی تاریخی نیاسر به شماره ثبت ۱۸۱۰۶ در اسفند سال ۱۳۸۵ در فهرست آثار ملی به ثبت رسیده است.
انتهای پیام/ی  
گسترش امکانات رفاهی محوطه نیاسر

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میراث فرهنگی جاذبه گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۴۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان

کیومرث خانی لعل آبادی معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمانشاه در حاشیه بازدید استاندار کرمانشاه از تعدادی از بنا‌های قدیمی واقع در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گفت : در بافت تاریخی شهر کرمانشاه گذری قدیمی با عنوان گذر جلوخان-حدفاصل خیابان مدرس تا خیابان جلیلی - واقع شده که بسیاری از بنا‌هایی که در این بخش قرار دارند، دچار فرسودگی شده‌اند. 

وی افزود: علیرغم اینکه این بنا‌ها از نظر تاریخی دارای اهمیت زیادی هستند، اما به دلیل گذشت زمان استحکام آنها ضعیف شده و باید مورد مرمت قرار گیرند. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه تصریح کرد: مالکین عمده این بنا‌ها توان مالی چندانی برای مرمت بنای خود ندارند، لذا نیاز است حمایت‌هایی از آنها صورت گیرد. 

وی با بیان اینکه میزان اعتبارات دولتی نیز برای مرمت آنها محدود است، عنوان کرد: کل اعتباراتی که امسال برای بافت تاریخی کرمانشاه اختصاص پیدا کرده حدود یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان است که طبق برنامه ریزی صورت گرفته مقرر شده نیمی از این اعتبار صرف طرح مطالعاتی مرمت بازار قدیمی فیض آباد شود و نیمی دیگر از این اعتبار را برای مرمت گذر جلوخان، با مشارکت مالکین بنا‌های واقع در این محله اختصاص دهیم. 

خانی لعل آبادی تصریح کرد: خوشبختانه در بازدیدی که استاندار کرمانشاه از گذر جلوخان داشتند، قول‌هایی برای افزایش اعتبار ساماندهی این محله تاریخی دادند که امیدواریم بزودی محقق شود. 

وی خاطرنشان کرد: از طرفی مقرر شد که یک کارگروه با حضور دستگاه‌های ذیربط همچون میراث فرهنگی، راه و شهرسازی و شهرداری برای ساماندهی بافت تاریخی شهر کرمانشاه تشکیل شود. 

معاون میراث فرهنگی کرمانشاه عنوان کرد: بافت تاریخی که بخشی از هویت گذشته شهر ما به شمار می‌رود، می‌تواند به عنوان یک فرصت به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند، در همین راستا با حمایت استاندار و همراهی دستگاه‌های ذیربط در تلاش برای احیاء این بخش از شهر هستیم. 

استاندار در این برنامه از برخی از بنا‌های قدیمی بافت تاریخی شهر کرمانشاه همچون خانه اکبرپور، حمام ملاباشی، زورخانه علمدار، سرای همدانی ها، هتل بوتیک ونوشک (خانه تاریخی صارم الدوله)، خانه حکیم نصیر، مسجد نظام، گذر جلوخان و خانه رنده کش بازدید و با اهالی این محله گفتگو کرد .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان
  • ۱۶ روستای هدف گردشگری در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد
  • تله‌کابین می‌تواند به رونق گردشگری کرمانشاه کمک کند
  • پیشرفت ۸۵ درصدی عملیات احداث پل عابر پیاده خیابان آبشار + فیلم
  • مهجوریت تفتان در سایه بی مهری مسوولان
  • نمایی از دریاچه طبیعی کیو خرم آباد + تصاویر
  • آسیب جدی به بناهای تاریخی کاشان وارد نشده است
  • کاروانسرای تاریخی شرکت نفت ارومیه ساماندهی می شود
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • نجات مصدوم حادثه سقوط از آبشار ورخامن