Web Analytics Made Easy - Statcounter

با توجه به وجود ماشین آلات و ابزار کشاورزی در حوزه پشتکوه بهمئی و هزینه بالای سوخت رسانی، احداث جایگاه سوخت در این منطقه امری ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آوای ماغر؛بیش از 10 هزار نفر از جمعیت 40 هزار نفری شهرستان بهمئی در دو حوزه پشتکوه(ممبی و سرآسیاب)شهرستان ساکن هستند که شغل غالب آنها کشاورزی و دامپروری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با توجه به اینکه این مناطق روستایی شهرستان 40 تا 50 کیلومتر تا شهر لیکک(مرکز شهرستان) فاصله دارند، تامین سوخت برای آنها کاری دشوار، وقت گیر و هزینه بر است.

تنها در حوزه ممبی بیش از 75 پمپ آب کشاورزی فعال هستند که روزانه صدها لیتر گازوئیل مصرف می کنند ؛همچنین ده ها تراکتور در روستاهای دو منطقه سرآسیاب و ممبی مشغول فعالیت های کشاورزی و حمل و نقل علوفه های دامی هستند که همه این ابزار و آلات نیازمند سوخت با دسترسی آسان هستند.

با توجه به نبود جایگاه سوخت و تردد صد ها ماشین در این مناطق، نیاز به عرضه بنزین را ضروری کرد که عده ای در سوپرمارکت ها بنزین را به قیمت هر بطری 1.5 لیتری تا 3 هزار تومان به مردم عرضه می کنند و حتی راننده ها از کیفیت پایین این بنزین ها گلایه مند هستند اما در صورت احداث جایگاه سوخت، دست این سودجود ها کوتاه می شود.

اگر فرد یا افرادی متقاضی تاسیس جایگاه سوخت باشند، می توان با همکاری مسئولان شهرستان به این مهم دست یافت تا هم اشتغال زایی و کارآفرینی ایجاد شود و هم خدمت عمومی به مردم زحمتکش و محروم حوزه پشت کوه شود.

با توجه به اینکه جاده شهرستان لنده به بهمئی از همین مسیر پرتردد می گذرد، در صورت احداث یک جایگاه سوخت در روستای گرمانشاد بعنوان گلوگاه اصلی دو حوزه ممبی و سرآسیاب در این محور، پروژه مورد نظر توجیه اقتصادی دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۴۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد

رییس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به جایگاه ویژه و راهبردی جزیره قشم گفت: جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، محمدحسن نامی در نشست با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم با تاکید بر گسترش بیشتر دامنه همکاری این سازمان و منطقه آزاد اظهار داشت: با توجه به صحبت‌های ارزشمند مقام معظم رهبری در حوزه تجارت دریایی، اهمیت این جزیره دوچندان شده و توسعه آن نیازمند ارتقای ایمنی است.

وی با اشاره به اینکه جزیره قشم بزرگترین جزیره جمهوری اسلامی ایران است، گفت: در نگاه سازمان مدیریت بحران کشور این منطقه جایگاه ویژه‌ای دارد و ما برای ایجاد آمادگی در مقابل انواع حوادث احتمالی در این جزیره سازمان منطقه آزاد را همراهی خواهیم کرد.

قشم شبکه مطلوبی از الزامات مدیریت بحران ندارد

رئیس سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این دیدار با تاکید بر توسعه هر چه بیشتر مقوله ایمنی در این جزیره، گفت:در این جزیره شبکه مطلوبی از الزامات مدیریت بحران وجود ندارد و بودجه دولتی هم برای مدیریت بحران و ایمنی در این خصوص اختصاص نیافته است.

عادل پیغامی افزود: جزیره قشم به لحاظ دارا بودن شهرک‌های صنعتی، بنادر، اسکله‌ها و ظرفیت های مهم تجاری و اقتصادی نیازمند افزایش ایمنی است و در تلاش هستیم اقدامات مثبتی را در این حوزه انجام دهیم.

وی تصریح کرد: با توجه به اهمیت حوزه مدیریت بحران و توسعه استانداردهای ایمنی، بودجه نسبتا خوبی به حوزه مدیریت بحران و ایمنی جزیره قشم اختصاص داده‌ایم.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد خاطرنشان کرد: استقرار ایستگاه آتش نشانی در بندر بهمن، ساخت شناور آتشخوار و پهپاد آتش نشان برای ایمنی ساختمان‌ها و همچنین استقرار آمبولانس در بندر بهمن و تجهیز ناوگان امدادی از جمله اقدامات انجام از سوی این سازمان برای افزایش ایمنی در این جزیره است.

پیغامی تاکید کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر در حوزه پدافند غیرعامل، بحران و ایمنی در این جزیره با استانداردهای کشور فاصله داریم، همراهی سازمان مدیریت بحران کشور برای بهبود و ارتقای زیرساخت‌های ایمنی در این جزیره ضروری و حائز اهمیت است.

مجید فرهادی مدیر پدافند غیرعامل، بحران و ایمنی سازمان منطقه آزاد قشم نیز در این نشست گفت: از سازمان مدیریت بحران کشور درخواست داریم بیشترین همکاری‌‌های لازم را برای خرید تجهیزات نجات و ایمنی قشموندان با این سازمان داشته باشند.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • راهکار رفع ناترازی سوخت، اصلاح زیرساخت‌ها به‌منظور مصرف بهینه است/ لزوم حمایت از احداث صنایع پالایشی کوچک
  • انتفاد از کاهش سهمیه سوخت کشاورزان
  • موتور سواران هنگام سوخت گیری به این نکات توجه کنند (فیلم)
  • نبود سبد سوخت یکی از دلایل ناترازی بنزین
  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • معمای بنزین در ایران
  • لزوم توجه به توسعه باغات زیتون در شهرستان رودبار
  • لزوم توجه به فعالیت‌های پژوهشی حوزه مهدویت در دانشگاه‌ها
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد