Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، جلسه برآورد خسارت زلزله مسجدسلیمان امروز به ریاست کیامرث حاجی زاده، مدیر کل مدیریت بحران استان خوزستان و با حضور مسئولان شهرستان مسجدسلیمان و مدیران استانی در سالن جلسات ستاد بحران برگزار شد.

کیامرث حاجی‌زاده مدیرکل مدیریت مدیریت بحران خوزستان در این جلسه با بیان این که خوزستان در ۳ سال اخیر در بحران مدیریت می‌شود گفت: از برخی افراد شنیده می‌شود که می‌گویند مدیریت بر بحران‌های خوزستان وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید به این افراد گفت که اگر مدیریتی در بحران نبود پس سیل بی‌سابقه‌ای که خوزستان را فرا گرفت چگونه کنترل شد.

او بیان کرد: وظیفه ستاد بحران اعلام هشدار، اخطار و نظارت است، اما در سیل اخیر ستاد بحران خوزستان فعالیت اجرایی نیز انجام داد که یک وظیفه انسانی بود.

حاجی زاده افزود: کارگروه مقابله با سیلاب در مرداد ماه برای پیشگیری از وقوع سیل زمستان پیش رو برگزار و هشدار‌های لازم به دستگاه‌های متولی داده شده است.

این مقام مسئول درباره زلزله مسجدسلیمان عنوان کرد: نباید مسئله رسیدگی به آسیب‌های زلزله را با موضوع محرومیت منطقه به اشتباه گرفت، چرا که این دو با یکدیگر متفاوت بوده و دستورالعمل‌های متفاوتی برای آن‌ها وجود دارد.

مدیرکل مدیریت مدیریت بحران خوزستان اظهار داشت: البته وظیفه دستگاه‌های دولتی است که به مسجدسلیمان به‌عنوان شهری که صد‌ها سال به کشور خدمت کرده است خدمات‌رسانی کنند.

کیامرث حاجی زاده با اشاره به آغاز فعالیت‌های عمرانی و زیر ساخت‌ها در مناطق محروم، تصریح کرد: در این دولت و با حضور استاندار خوزستان طی چند سال اخیر جهش خوبی در بخش محرومیت‌زدایی با صرف هزاران میلیارد اعتبار آغاز شده، اما به سبب محرومیت زیاد مناطق این مبالغ به چشم نمی‌آید.

او با انتقاد از طولانی شدن مدت ارزیابی خسارت زلزله مسجدسلیمان، اذعان داشت: نمی‌شود بدون برنامه‌ریزی و ارزیابی دقیق، منابع مالی و کمک‌ها را توزیع کرد. کمک‌های دولتی و مردمی باید به‌صورت متوازن و عادلانه توزیع شود.

حاجی زاده در ادامه گفت: فرماندار مسجدسلیمان باید برای کار میدانی که نیازمند درگیری و جدل است شخصی را مشخص کند تا با حضور در مناطق آسیب‌دیده از زلزله کار ارزیابی خسارت‌ها را سریع‌تر به پایان برساند.

او دستور داد تا کمیته ارزیابی و بازسازی زلزله مسجدسلیمان با حضور تعدادی از مدیران استانی در شهرستان مسجدسلیمان تشکیل و حداکثر تا پایان هفته گزارش نهایی میزان خسارت به اماکن و زیرساخت‌ها ارائه گردد.

مدیرکل مدیریت بحران خوزستان به رایزنی با معاون عمرانی وزیر کشور برای اختصاص ماشین‌آلات به روستا‌های محروم استان اشاره کرد و بیان داشت: در رایزنی صورت گرفته با معاون عمرانی وزیر کشور توانستیم موافقت اختصاص ماشین‌آلات راه و شهرسازی به شهرداری‌های گلگیر، گوریه، دهدز و مسجدسلیمان را دریافت کنیم.

انتهای پیام/گ

ارسال کمک‌های مردمی به مناطق زلزله زده

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مدیریت بحران حوادث

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۵۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه

مهرداد حمداللهی، مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران  با بیان اینکه تسریع وتسهیل و افزایش ظرفیت حمل بار از سوی رانندگان را سازمان راهداری و حمل ونقل جاده ای در دستور کار خود قرار داده است گفت:  برنامه ریزی جامع برای واردات کالا‌های اساسی و توزیع متناسب آن در بنادر مختلف و پرداخت به موقع کرایه رانندگان توسط صاحبان کالا یکی از مهم ترین اقدامات در این حوزه به شمار می رود.

وی بیان کرد: تهیه سامانه پرداخت متمرکز کرایه حمل در شرکت‌های صاحب کالا همچنین درخواست اعلام بار به صورت مستمر و در طول سال از سوی صاحبان کالا یکی از مهم ترین برنامه هایی است که در بخش تسریع در حمل کالا و بار در دستور کار خود قرار داده ایم.

مدیرکل دفتر حمل و نقل کالای سازمان راهداری و حمل و نقل تاکید کرد:  عدم تداخل زمانی درخواست حمل با زمان اوج درخواست یا ورود سایر کالا‌ها و همچنین زمان برداشت محصولات کشاورزی از دیگر برنامه هایی است که در این بخش در دستور کار قرار داده ایم.

حمداللهی با بیان اینکه در راستای تحقق شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم سازمان راهداری برنامه هایی را در دستور کار خود قرار داده است گفت:  توزیع عادلانه بار از طریق توسعه اعلام بار و نوبت دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور همچنین  توسعه و اجرای فاز‌های اجرایی بعدی بارنامه الکترونیک شامل ارسال پیامک یکبار مصرف otp برای رانندگان و اجرای طرح‌های احراز هویت ذینفعان بارنامه از برنامه هایی است که امسال در حوزه توزیع بار اجرایی خواهد شد.

وی بیان کرد:  بازنگری و ابلاغ ضوابط جدید بازارگاه‌ها با رویکرد جهش تولید خدمت با مشارکت مردم و  توسعه کمی و کیفی شرکت‌های حمل و نقل بزرگ مقیاس در کشور و تقویت نظارت بر فعالیت آنها از مهم ترین برنامه های است که امسال به مرحله اجرایی وعملیاتی شدن می رسد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • لزوم ساماندهی ۴۰۰ کیلومتر از رودخانه‌های اصفهان/ فریدون‌شهر رکورددار بارش‌ها
  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • توزیع عادلانه امکانات؛ رمز اصلاح حاشیه‌نشینی در مشهد
  • بختیاری‌زاده: اتفاقات ‌ناگوار فولاد ماحصل تفکرات مدیریت‌های سال‌های قبل است
  • ضرورت توزیع عادلانه اعتبارات برای شهرستان‌های بهار و کبودراهنگ
  • توزیع اعتبارات در شهرستان بروجن عادلانه باشد
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • اجرای نوبت‌دهی الکترونیکی در پایانه‌های بار سراسر کشور در راستای توزیع عادلانه
  • برنامه جامعی برای مدیریت سیلاب در خراسان جنوبی لازم است
  • تشییع و خاکسپاری مادر شهید ایزدیان در مسجدسلیمان+فیلم