Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری گفت: با توجه به اینکه میزان بهره مندی بانوان از خدمات کمتر از مردان بوده است باید برای تحقق عدالت جنسیتی برنامه ریزی بیشتری داشته باشیم.

به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار عصر روز دوشنبه در نشست شورای برنامه ریزی و توسعه خراسان شمالی با بیان اینکه دست یابی زنان به اشتغال به معنای بیکار شدن مردان و یا از هم گسیخته شدن خانواده نیست افزود: باید با برنامه ریزی های درست، فرصت های اشتغال برای زنان ایجاد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در سطح ملی، برنامه ریزی هایی برای توسعه انجام شده است اما در عمل به علت های مختلف دسترسی زنان به برخی از خدمات ناچیز بوده یا اصلا امکان پذیر نبوده است.

وی افزود: وقتی گفته می شود دوسوم کودکان بازمانده از تحصیل دختران هستند این نشان می دهد که برخی نگاه ها و فرهنگ ها سبب شده تا دستیابی بانوان به برخی خدمات به دشواری و سختی میسر شود.

ابتکار با اشاره به بیکاری بالای بانوان دانش آموخته دانشگاهی و پایین بودن سرانه فضای ورزشی برای بانوان گفت: کم تحرکی یکی از مشکلات شهرنشینی است که دامن گیر شده، اما در این میان، برای زنان بیشتر سبب مشکل و بیماری شده است.

وی با تاکید بر توجه به سبک زندگی از دوران کودکی گفت: پارسال متوجه شدم که درس تربیت بدنی در مدارس ابتدایی محدود شده است و از آن شوکه شدم البته با پیگیری های انجام شده با وزارت آموزش و پرورش، آموزش درس تربیت بدنی برای ۶۷ هزار آموزگار دوره ابتدایی در دستور کار قرار گرفت.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با اشاره به ابلاغ سند شاخص های عدالت جنسیتی گفت: پارسال کلیات این سند ابلاغ و شاخص های عدالت در بخش‌های مختلف برای بانوان به استان ها ابلاغ شده است و از استانداران انتظار می رود در این زمینه پیگیر باشند.

وی با اشاره به تصویب سند ارتقای وضعیت زنان در خراسان شمالی گفت: خوشبختانه تمام اعضا در این نشست به این سند رای دارند و تلاش داریم تا برای آسیب ها، تهدیدها و فرصت های قشر بانوان استان برنامه داشته باشیم  و به سمت تحقق عدالت جنسیتی پیش برویم.

وی افزود: همه باید برای اجرایی شدن این سند تلاش داشته باشند و بخش خصوصی هم باید در این زمینه وارد شود.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری با تاکید بر لزوم حضور زنان در مدیریت‌ها و با بیان اینکه اکنون ۴۱ درصد از کارمنان دولت را بانوان تشکیل می دهند گفت: بر اساس رویکرد دولت، باید تا پایان دولت دوزادهم  ۳۰ درصد از مناصب در اختیار بانوان باشد که باید برای آن برنامه ریزی شود.

معصومه ابتکار، معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهوری که امروز به استان خراسان شمالی سفر کرده در جمع مدیران و مسئولان سازمان های مردم نهاد مرتبط با حوزه زنان این استان و نیز شورای برنامه ریزی خراسان شمالی حضور یافت.

رونمایی از طرح بانوی آب، بازدید از بند نسوان زندان بجنورد و نیز طرح های اشتغال بانوان در شهرستان های شیروان و فاروج از دیگر برنامه های این سفر یکروزه است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: معصومه ابتکار عدالت جنسیتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۵۸۵۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود

 استاندار کردستان در آئین تجلیل از بازنشستگان و ایثارگران سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان اظهار داشت: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی مغزافزار مدیریت استان است و اگر این مجموعه علمی و عملی با تعامل مطلوب و تاثیرگذار در استان باشد حتماً سایر چرخ‌های مدیریتی در استان بهتر می‌چرخد.

اسماعیل زارعی‌کوشا افزود: سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی در این دوره باید بیشتر روی برنامه کار کند تا بودجه، چرا که بودجه تابعی از برنامه‌ریزی است، اگر برنامه محور در استان حرکت کنیم حتماً نقش سلیقه‌ها، جناح‌بندی‌های گروهی، فردی و ... در تصمیم‌گیری‌ها و موضوعات کمتر و مردم بهتر و بیشتر بهره خواهند برد.

وی خاطرنشان کرد: حاکمیت سلیقه و اقتدارگرانه مدیر، مسئول و در کل افراد بالادستی لطمه می‌زند اگر دنبال پیشرفت هستیم باید بیشتر نگاه کارشناسی داشته باشیم.

استاندار کردستان عنوان کرد: ما در کردستان مسائل و مشکلات انباشته زیادی داریم و داشتیم، معتقدیم باید کار پر حجم و اولویت‌گرا در استان چندین سال استمرار داشته باشد تا به یک نقطه تعادل در مسائل و موضوعات برسیم.

استاندار کردستان خاطرنشان کرد: فرصت‌هایی از این استان ضایع شده و از دست رفته که باید با کار جهادی و تلاش شبانه روزی جبران شود.

نظارت بر روند اجرای پروژه‌های نیمه‌تمام در کردستان افزایش می‌یابد

 رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان  نیز در این آیین گفت: تمام تلاش همکاران ما در این سازمان ایجاد رضایت عمومی در جذب اعتبارات و گشایش و تسهیل گری در امور است.

اکبر محمدی اضافه کرد: در راستای عملیاتی شدن شعار سال با دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف در استان مکاتبات لازم انجام شده و تقسیم وظایف صورت گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: افزایش تولید و مشارکت مردم در برنامه‌های سازمان مدیریت برنامه‌ریزی به عنوان دو راهبرد اصلی و مطالبه رهبری دنبال می‌شود.

محمدی با بیان اینکه بازنگری در توزیع اعتبارات هزینه‌ای با تعریف مدلی جدید در استان را از برنامه‌های اولویت‌دار در سازمان مدیریت برنامه‌ریزی کردستان می‌دانیم گفت: در سالجاری در کنار این مهم، نظارت بر پروژه‌های عمرانی به صورت ویژه‌تر و میدانی انجام می‌شود.

گفتنی است در پایان این مراسم از بازنشستگان سال ١٤٠٢ و ایثارگران سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کردستان با اهداء لوح تقدیر و هدایایی تقدیر شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • چه عواملی در مشارکت سیاسی زنان نقش دارد؟
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • سن مناسب برای انجام تست دیابت
  • بهره‌گیری از بازی‌های ویدئویی در برنامه‌ریزی شهری
  • بهره‌گیری از گیمیفیکیشن در برنامه‌ریزی شهری
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • اولین آزمون استخدامی سال ۱۴۰۳ برگزار شد
  • برگزاری اجلاسیه شهدای چرام در ۲۷ اردیبهشت
  • فرصت‌های از دست رفته برای کردستان با کار جهادی جبران شود